Στοιχηματικές ευκαιρίες στην Τουρκία…

Στοιχηματικές ευκαιρίες στην Τουρκία…

Οι δύο αγώνες του Stoiximaview από το πρωτάθλημα της Τουρκίας...

Το Stoiximaview αναλύει και μας προτείνει δύο αγώνες από το πρωτάθλημα της Τουρκίας, στο οποίο βλέπουμε πολλά γκολ σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές!

Γκεζτέπε-Μπεσίκτας (20:30): Τελευταία αγωνιστική στο Τούρκικο πρωτάθλημα και για άλλη μια φορά μας αποδεικνύει ότι είναι το πιο συναρπαστικό, αμφίρροπο πρωτάθλημα σχεδόν σε όλο τον κόσμο. 3 ομάδες ελπίζουν στο τίτλο μέχρι το τελικό σφύριγμα της τελευταίας αγωνιστικής. Σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται και η αυτοκτονική εικόνα της Μπεσίκτας που μετά από 7 αήττητα παιχνίδια έχει 2 συνεχόμενες ήττες κάνοντας το πρωτάθλημα αποκλειστικά για άτομα με γερά νεύρα και σίγουρα όχι με καρδιακά προβλήματα.

Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε η ήττα σοκ στην έδρα της από την αδιάφορη Καραγκιουμρούκ με 1-2. Σε ένα παιχνίδι με τις ευκαιρίες να είναι για τους αετούς, αλλά αποτελεσματικότητα για τους φιλοξενουμένους. Εκμεταλλεύτηκαν τις λίγες φάσεις και έριξαν στο καναβάτσο την Μπεσίκτας η οποία καλείται να κερδίσει απόψε και να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο. Ακόμα ορίζει την τύχη της αλλά θέλει μόνο νίκη απόψε κόντρα σε μία ομάδα που έχει δημιουργήσει προβλήματα στους μεγάλους. Βρίσκεται ακόμα στην πρώτη θέση με 81 βαθμούς μαζί με την Γαλατασαράι και υπερτερεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις αλλά και στην διαφορά υπέρ γκολ. Ακολουθεί στην 3η θέση με 79 βαθμούς η Φενέρ που θέλει συνδυασμό ηττών από Μπεσίκτας και Γαλατά για να γίνει το θαύμα κάτι που δείχνει πολύ δύσκολο. Για τους αετούς θα λείψουν οι Αμπουμπακάρ , Χάσιτς , Οζιάκουπ και Τοσούν.

Από την άλλη μεριά η Γκοζτέπε είναι αδιάφορη βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 10η θέση με 51 βαθμούς. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Κόνιασπορ και Γκεντσλερμπιρλιγκί και σε γενικότερη φάση δοκιμάζει συστήματα, νέα πρόσωπα που θα την βοηθήσουν για την καινούργια σεζόν. Μετράει δύο απουσίες για τον αποψινό αγώνα με τους Ντιαμπατέ και Μιχόγεβιτς να είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Γκεζτέπε-Μπεσίκτας (20:30): Πάμε να δούμε για προγνωστικά στοιχήματος. Παιχνίδι με τεράστιο κίνητρο για τους φιλοξενούμενους που με νίκη συνδυάζεται με το τρόπαιο του πρωταθλήματος. Το διπλό όμως φυσιολογικά πληρώνει λίγο κόντρα στην αδιάφορη Γκοζτέπε. Για αυτό θα πάμε στα γκολ. Θα θέλει να τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι η Μπεσίκτας και θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια για αυτό Πάμε στοίχημα με το over 3.5 γκολ στην απόδοση του 2,05. Επίσης να σκοράρει ο Λάριν δίνει 1.90 pre game!!!

Γαλατασαράι-Μαλάτιασπορ (20:30): Τεράστιο come back για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ. Εκεί που είχε στόχο τη δεύτερη θέση και το καλό εισιτήριο του Champions League πλέον αρχίζει και πιστεύει στον τίτλο σε συνδυασμό φυσικά αποτελέσματος της αναμέτρησης μεταξύ της Γκοζτέπε και της Μπεσίκτας. Εκεί θέλει στραβοπάτημα των αετών. Την προηγούμενη αγωνιστική, η Γαλατασαράι θριάμβευσε και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντενίζλισπορ με 1-4. Εκμεταλλευόμενη κιόλας την ήττα της Μπεσίκτας, την έπιασε την στην πρώτη θέση με 81 βαθμούς. Αγνοεί την ήττα στα τελευταία της 8 παιχνίδια και συνεχίζει να τρέφει ελπίδες για το πιο γλυκό πρωτάθλημα. 1 μήνα πριν θα φάνταζε όνειρο απατηλό. Θέλει μόνο νίκη κόντρα στην αδιάφορη Μαλάτιασπορ για να σιγουρέψει την δεύτερη θέση και να ελπίζει στον τίτλο. Χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Φαλκάο, θα παραταχθεί απόψε.

Στον αντίποδα η Μαλάτιασπορ έχει σωθεί που ήταν και ο αρχικός της στόχος. Βρίσκεται στην 14η θέση με 45 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της με την Χατάγιασπορ σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Θα παραταχθεί πλήρης καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών.

Γαλατασαράι-Μαλάτιασπορ (20:30): Σε σημείο δεν αξίζει να πάμε καθώς οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί και ο άσος πληρώνει ελάχιστα στο στοίχημα. Θα είναι μία αναμέτρηση με πολλά γκολ και αξίζει να ποντάρουμε στο να σημειωθούν 4-6 γκολ στην απόδοση του 1.91.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ