Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€* – Ξεκίνα σήμερα!

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€* – Ξεκίνα σήμερα!

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται!

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται!

Κάθε παίκτης μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα. Βρίσκοντας 20 ακριβή σκορ στη EuroNovileague κερδίζει έως 2.020.000€!
Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, συνεχίζεται με την τελευταία πράξη του πρώτου ομίλου.
Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Η αυλαία στον πρώτο όμιλο πέφτει σήμερα, με δύο αναμετρήσεις με εντελώς διαφορετικά κριτήρια. Στο Μπακού, η Ελβετία χρειάζεται μόνο την νίκη απέναντι στην Τουρκία για να πάρει την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τους «16». Το σύνολο του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς παραδόθηκε αμαχητί στους Ιταλούς (3-0), με αποτέλεσμα να χάσει επί της ουσίας την δυνατότητα να διεκδικήσει την δεύτερη θέση.
Υπάρχουν κάποιες αμυδρές ελπίδες, αλλά για να επιβεβαιωθούν χρειάζεται ένας δύσκολος συνδυασμός αποτελεσμάτων! Στον αντίποδα, η Τουρκία όπως και στην προηγούμενη παρουσία της σε τελική φάση Euro (2016), γνώρισε δύο ήττες δίχως να σκοράρει στα ισάριθμα πρώτα ματς και αποχαιρετά πρόωρα.

Την ίδια ώρα, η Ιταλία φιλοξενεί την Ουαλία στο «Ολίμπικο» (19:00). Αμφότερες βρίσκονται ήδη στα νοκ άουτ της διοργάνωσης και το μόνο που μένει να κριθεί είναι η τελική κατάταξη στο γκρουπ. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αναμένεται να ξεκουράσει ορισμένους βασικούς ποδοσφαιριστές, έχοντας κατά νου τα κρίσιμα παιχνίδια που ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα.
Ανεξαρτήτως προσώπων, το σύνολό του είναι σε καταπληκτική κατάσταση, συμπλήρωσε 29 αγώνες δίχως ήττα (24-5-0) μετά το 3-0 επί της Ελβετίας, ενώ η εστία του παραμένει απαραβίαστη επί 900 σερί αγωνιστικά λεπτά! Η Ουαλία με μπροστάρη τον Γκάρεθ Μπέιλ πήρε το ζητούμενο απέναντι στην Τουρκία (2-0), εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση και με έναν βαθμό κλειδώνει τυπικά την 2η θέση.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!
Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:
• Πιο συχνά σκορ στο Ελβετία-Τουρκία: 1-2 (3), 2-0 (2)
• Πρώτοι σκόρερ στην διοργάνωση για Ιταλία και Ουαλία: Ιμόμπιλε (2), Λοκατέλι (2) – Μουρ (1), Ράμσεϊ (1), Ρόμπερτς (1)

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ