Στο 3.74 να το αφήσουμε;

Στο 3.74 να το αφήσουμε;

Αγώνες από Ιρλανδία και Νορβηγία, προτείνει για σήμερα το Stoiximaview...

Το Euro 2020 έχει διακοπή για λίγες ημέρες, υπομονή το Σάββατο θα το έχουμε και πάλι κοντά μας και για αυτό το Stoiximaview μας προτείνει αγώνες από Ιρλανδία και Νορβηγία!

Premier Ιρλανδίας, Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς (21.45): Ακόμη ένα βήμα στην αντεπίθεση-τίτλου θέλει να κάνει η Σεντ Πάτρικς. Για να συνεχίσει να επιβεβαιώνει πως είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία καλείται να περάσει από την έδρα της Γουότερφορντ. Κάνοντας το 3/3 έπιασε την Σάμροκ στην κορυφή. Τα τελευταία ματς οι παίκτες του Ο’Ντόνελ έχουν βρει επιθετικά τον ρυθμό τους και σκοράρουν με άνεση. Το επιβεβαιώνουν άλλωστε με τα 9 τέρματα σε τρία ματς.

Premier Ιρλανδίας, Γουότερφορντ – Σεντ Πάτρικς (21.45): Η Γουότερφορντ πήρε τεράστια ανάσα την προηγούμενη αγωνιστική. Νίκησε 2-1 στην έδρα της Λόνγκφορντ και έφτιαξε μαξιλαράκι τεσσάρων βαθμών από την τελευταία θέση, που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό. Πλέον παίζει τα ρέστα της για να αποφύγει την 9η, ωστόσο, είναι στο -7 και έχει δρόμο για να μην παίξει ούτε σε μπαράζ. Γενικά πάντως δείχνει αρκετά ζωηρή και το σίγουρο είναι πως θα παίξει ανοιχτά όπως άλλωστε συνηθίζει. Η Σεντ Πάτρικς είναι σαφώς ανώτερη και σε θέση να
επιβεβαιώσει το να σκοράρει Over 1.5 στο απλά τίμιο 1.68 ( novibet.gr ).

Premier Ιρλανδίας, Ντάνταλκ – Ντέρι (21.45): Σώζει τη χρονιά η Ντέρι. Με ένα απίθανο σερί οκτώ αγώνων χωρίς ήττα, όπου με εξαίρεση έναν όλοι ήταν Goal/Goal κατάφερε και απομακρύνθηκε από τις τελευταίες θέσεις. Πλέον μπαίνει στις τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος σχετικά άνετη, αφού δύσκολα θα κινδυνέψει, ενώ δεν διεκδικεί σε καμία περίπτωση ευρωπαϊκή θέση.

Premier Ιρλανδίας, Ντάνταλκ – Ντέρι (21.45): Από την άλλη, η Ντάνταλκ σε ακόμη μία εντελώς μέτρια χρονιά συνεχίζει να δείχνει ικανή για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Ίσως η πιο ασταθής ομάδα της κατηγορίας και για αυτό πληρώνει το ότι επίσης δεν έχει κάτι να διεκδικήσει στο τέλος. Στο γήπεδό της βάζει και δέχεται γκολ με συνέπεια, κάτι που φυσικά ισχύει και για την αντίπαλό της. Έτσι, λοιπόν, πάμε στοίχημα με το G/G στο καλοπληρωμένο 1.89.

Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ: Ό,τι βρέξει, ας… κατεβάσει!

Eliteserien, Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ, (21:00): Αρχίζει και βρίσκει ρυθμό σιγά- σιγά η Λίλεστρομ στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας. Έτσι, μετά τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Χάουγκεσουντ, ήρθε μια δεύτερη συνεχόμενη. Αυτή τη φορά, πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Τρόμσο. Συνολικά ήταν η τρίτη νίκη και μάλιστα την τελευταία τετράδα αγώνων. Χάρη σε αυτήν ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις και αναρριχήθηκε βαθμολογικά. Σε 6 αγώνες έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς με απολογισμό 3-0-3 και τέρματα 7-9.

Eliteserien, Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ, (21:00): Επιχείρηση ανασύνταξη στις τάξεις της Ρόζενμποργκ. Η ήττα με 2-1 από την Στρόμσγκοντσετ σε ένα ματς που προηγήθηκε, φαίνεται πως δεν ήταν μια κακή παρένθεση. Κι αυτό γιατί ακολούθησε

άλλη μια, αυτή τη φορά με 1-0 εντός έδρας από τη Σάρπσμποργκ, η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 62’ και παρά την πίεση που άσκησε, δεν κατάφερε καν να ισοφαρίσει. Δεν άξιζε να χάσει, αλλά δεν άξιζε και να κερδίσει.

Eliteserien, Λίλεστρομ – Ρόζενμποργκ, (21:00): Μ’ αυτά και μ’ εκείνα και με δεδομένο ότι έχει τρεις ήττες στην τελευταία πεντάδα αγώνων, η Ρόζενμποργκ είδε να μεγαλώνει η απόστασή της από την κορυφή. Αρχικά, υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας και εν συνεχεία, μένοντας στους 14 βαθμούς, βρίσκεται στο -6 από τις πρωτοπόρους Μπόντογκλιμτ και Μόλντε. Σε 9 αγώνες, έχει απολογισμό 4-2-3 και τέρματα 20-14.

Η Ρόζενμποργκ, προφανώς, έχει το πάνω χέρι για τη νίκη, όπως αποτυπώνεται στις αποδόσεις στο στοίχημα. Όντας, όμως, σε τέτοια αγωνιστική κατάσταση, δεν θα ρισκάρω πάνω της. Θα πάω σε επιλογή γκολ. Η ίδια σκοράρει δύο και κάτι γκολ κατά μέσο όρο ανά αγώνα και έχει άμυνα-σουρωτήρι, έχοντας δεχθεί γκολ στα 8/9 φετινά παιχνίδια της. Η Λίλεστρομ μπορεί να είναι πιο… φειδωλή στο σκοράρισμα, αλλά έχει βάλει γκολ στους 5/6 αγώνες τους. Επίσης, μόνο σε έναν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Πάμε στοίχημα με την επιλογή «goal/goal και over 2,5 γκολ» σε απόδοση 1.98 (stoiximan).

Προγνωστικά στοιχήματος για αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ