Με ελληνικό χρώμα η μάχη της Premier League, γρίφος χωρίς τον Μέσι η La Liga, καραδοκούν οι εκπλήξεις στην Bundesliga!

Με ελληνικό χρώμα η μάχη της Premier League, γρίφος χωρίς τον Μέσι η La Liga, καραδοκούν οι εκπλήξεις στην Bundesliga!

Αναμονή τέλος, η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζει και σέντρα το σαββατοκύριακο κάνουν Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία.

Αναμονή τέλος, η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αρχίζει και σέντρα το σαββατοκύριακο κάνουν Αγγλία, Ισπανία και Γερμανία. Στην Premier League, την καλύτερη ίσως λίγκα παγκοσμίως, οι συγκινήσεις αναμένεται και πάλι να είναι πολύ δυνατές. Φέτος μάλιστα μεγαλώνει και η ελληνική παροικία, με τους Τζόλη και Γιαννούλη της Νόριτς να κάνουν παρέα στον Κώστα Τσιμίκα! Ένας ακόμη γνώριμος των Ελλήνων φιλάθλων, ο Ζοζέ Σα, θα υπερασπίζεται την εστία της Γουλβς στην οποία μεταγράφηκε από τον Ολυμπιακό.

Πολλά τα πάρε – δώσε των ομάδων, τα οποία θα συνεχιστούν για κάποιες μέρες ακόμη, ωστόσο υπάρχουν κινήσεις που πραγματικά ξεχωρίζουν. Ο Τζακ Γκρίλις άφησε την Άστον Βίλα για την Μάντσεστερ Σίτι, ο Πάτσον Ντάκα από την Ζάλτσμπουργκ πήγε στη Λέστερ, ο Ιμπραχίμ Κονατέ από τη Λειψία βρέθηκε στη Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ!

Ο ανταγωνισμός σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο αναμένεται σφοδρός και τα ειδικά στοιχήματα της Stoiximan είναι αμέτρητα, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Σε απόδοση 2.75 προσφέρεται η πιθανότητα να τερματίσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη δυάδα του πρωταθλήματος, στο 4.75 ο Μο Σαλάχ για πρώτος σκόρερ, στο 7.00 το σενάριο να σημειώσει η Μπέρνλι τα λιγότερα τέρματα στη διοργάνωση και σε απόδοση 10.00 να είναι ο Μπρούνο Φερνάντες πρώτος σε ασίστ!

H Premier League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητα στοιχήματα, κορυφαίες αποδόσεις & Fantasy τουρνουά!

Πραγματικός γρίφος θα είναι η φετινή La Liga, ειδικά από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα και την Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει πια ο Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντίνος σταρ έφυγε για την Παρί Σεν Ζερμέν και φυσικά άφησε ένα κενό που δεν μπορούν να αναπληρώσουν παίκτες όπως οι Ντεπάι, Αγκουέρο, Ερικ Γκαρθία και Έμερσον που ντύθηκαν με τα 'μπλαουγκράνα'.

Λίγα πράγματα μεταγραφικά και από την Ρεάλ Μαδρίτης, με σημαντικότερη κίνηση την απόκτηση του Νταβίντ Αλάμπα από τη Μπάγερν. Έχασε πάντως τον Σέρχιο Ράμος, που θα είναι συμπαίκτης του Μέσι στην πόλη του Φωτός… Η περσινή πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μαδρίτης ενισχύθηκε με την απόκτηση του Ροντρίγκο ντε Πολ της Ουντινέζε.

Σκληρές και οριακές αναμένονται οι μάχες σε όλα τα επίπεδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και λίγο πιο πίσω η Σεβίλλη, είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Να κόψει πρώτη το νήμα και να φτάσει στο ριπίτ η ομάδα του Σιμεόνε, είναι το ενδεχόμενο που συναντάμε σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

Η φιλοσοφία της La Liga ταιριάζει στον Μέμφις Ντεπάι που μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά στους σκόρερ, πιθανότητα που προσφέρεται σε 7.00 απόδοση. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχουν πάντα οι ομάδες από τη Χώρα των Βάσκων και το σενάριο να τερματίσει ψηλότερα η Αθλέτικ Μπιλμπάο από τις Σοθιεδάδ και Αλαβές αποτιμάται στο 3.75 στη Stoiximan.

Όλα τα ματς της Bundesliga σε Live Streaming* στη Stoiximan!

Από το μενού δεν θα μπορούσε να λείψει η Bundesliga, εκεί όπου τα τελευταία χρόνια η Μπάγερν Μονάχου μονοπωλεί τους τίτλους. Οι Βαυαροί εκκινούν και πάλι από τη θέση του φαβορί, έχοντας ωστόσο κάποιες σημαντικές αλλαγές. Ο Χανς Φλικ είναι πλέον προπονητής στην εθνική Γερμανίας και ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο αντικαταστάτης του.

Ο Αλάμπα πήγε στη Ρεάλ και ήρθε ο Ουπαμεκανό από τη Λειψία. Η τελευταία επένδυσε στους Αντρέ Σίλβα, Γκβάρντιολ, Σίμακαν και Χένριτς για να καλύψει τα κενά της. Σημαντική κίνηση της Ντόρτμουντ με τον Ντόνιελ Μάλεν, που προορίζεται για αντικαταστάτης του Σάντσο. Στο ενδεχόμενο παραμονής του Χάαλαντ, Ολλανδός και Νορβηγός μπορεί να κάνουν θραύση ως επιθετικό δίδυμο.

Θα το παλέψουν για τον τίτλο οι Βεστφαλοί, έστω κι αν μοιάζει δύσκολο. Το ενδεχόμενο να κριθεί η πρώτη θέση στους 7-9 βαθμούς από τον δεύτερο, προσφέρεται σε απόδοση 2.50 στη Stoiximan. Ο Χάαλαντ ωστόσο μπορεί να κάνει την έκπληξη στην μάχη του πρώτου σκόρερ και να κατακτήσει αυτή την ατομική διάκριση, πιθανότητα που συναντάμε σε απόδοση 5.00.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ