Έτοιμη η Ουέσκα

Έτοιμη η Ουέσκα

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας αλλά και τη League One Αγγλίας.

Ουέσκα – Οβιέδο (22:00): Στο Αλκοράθ η Ουέσκα φιλοξενεί την Οβιέδο για την τέταρτη αγωνιστική της Segunda Division. Η Ουέσκα βρίσκεται στην έβδομη θέση με 6 βαθμούς μετά από τρία ματς και στο -3 από την απευθείας άνοδο και με ματς λιγότερο. Η Οβιέδο στο ίδιο
σύνολο αγώνων έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς, βρίσκεται στην 20η θέση και στην επικίνδυνη ζώνη (θέσεις 19 -22). Τα έξι τελευταία μεταξύ τους ματς, όλα την τελευταία τετραετία έληξαν Goal/Goal, τα 3 εξ αυτών με σκορ 1-1.

Ουέσκα – Οβιέδο (22:00): Υστερα από δύο διαδοχικά 2-0 η Ουέσκα γνώρισε την πρώτη ήττα της για φέτος. Αιφνιδιάστηκε, έκανε λάθη και την πάτησε κόντρα στη Λας Πάλμας και έχασε 2- 1. Πίσω με πέναλτι στο 6’, 2-0 στο 14’ και κάπου εκεί έληξε η σεμνή τελετή, καθώς δεν μπορούσε να αντιδράσει, ενώ και η αντίπαλος κατέβασε ταχύτητα. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις του αγώνα. Αποδέσμευσε τον Σιόβα.

Η Οβιέδο έβγαλε δυο διαφορετικά πρόσωπα κόντρα στην Τενερίφη. Δίκαιο σε γενικές γραμμές το εντός έδρας 0-0, καθώς δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς. Ανώτερη και κυριαρχική στο πρώτο μέρος, έκανε ουκ ολίγες φάσεις, αλλά βρήκε STOP. Εμεινε από δυνάμεις μετά την ανάπαυλα, δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, ωστόσο όσο κυλούσε το ματς είχε παθητική στάση. Πάμε με συντηρητικούς προσανατολισμούς στο ματς. Θα παραταχθεί λογικά με 4-2-3-1.

Ουέσκα – Οβιέδο (22:00): Δίκαια μοιρασμένο το σετ τιμών στο στοίχημα. Η Ουέσκα έχει βγάλει πιο καλό πρόσωπο ως τώρα, δημιουργεί και σκοράρει με μεγαλύτερη συνέπεια και θα προσπαθήσει να αντιδράσει μετά το ματς με τη Λας Πάλμας. Είναι εξάλλου πιο ποιοτική ομάδα. Πάμε στοίχημα με τον άσο που κυκλοφορεί στο 1.75 ( Stoiximan ).

League One, Μπόλτον-Μπέρτον (22:00): Πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο. Η Μπόλτον θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πλησιάσει αποφασιστικά τη ζώνη ανόδου. Η Μπέρτον μετά το απότομο φρενάρισμα θέλει να αποδείξει πως μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά.

League One, Μπόλτον-Μπέρτον (22:00): Πάνω που έδειχνε έστω και ζόρικα πως βρίσκει ρυθμό, πήγε στην έδρα της νεοφώτιστης Κέμπριτζ (1-0) και ηττήθηκε. Έτσι, η Μπόλτον έμεινε με 8 βαθμούς αρκετά πίσω, βάσει των όσων υπολόγιζε στο ξεκίνημα. Σαφώς είναι για τα καλά μέσα στο κόλπο, αφού η αποστάσεις ακόμη είναι ακραία μικρές, όμως από την άλλη είναι αλήθεια πως δεν παύει να δίνει σταθερά δικαιώματα, που στο μέλλον ενδέχεται να πληρώσει ακριβά. Το EFLμπορεί να μην την ενδιαφέρει ουσιαστικά, αλλά ενδέχεται να αποδειχτεί κλειδί. Η νίκη της στο τελευταίο ματς 3-2 κόντρα στην Πορτ Βέιλ με ανατροπή, ενδέχεται να βοηθήσει σημαντικά τον Ίβατ και τους παίκτες στο ψυχολογικό κομμάτι.

League One, Μπόλτον-Μπέρτον (22:00): Η Μπέρτον ξεκίνησε τρομερά τη χρονιά με τρεις σερί νίκες. Η συνέχεια όμως ήταν σκληρή για την ομάδα του Χάσελμπαϊνκ, καθώς ακολούθησε το βαρύ 3-0 από την Κέμπριτζ και το “Χ” με την Τσέλτσεναμ, ενώ έκλεισε με νέα ήττα (1-2) από τη Μίλτον για το επίσης αδιάφορο EFL. Ο Ολλανδός τεχνικός πάνω που ήθελε από νωρίς να αναπροσαρμόσει τους στόχους της χρονιάς βλέπει πως ακόμη είναι νωρίς να δηλώσει βέβαιος για την επίτευξη της παραμονής. Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της έχει δώσει 10 βαθμούς και είναι αρκετά άνετη στην 8η θέση, από την άλλη η συνολική εικόνα της και ο τρόπος που λειτουργούσε αμυντικά στα τελευταία ματς είναι λογικό να φέρνουν πονοκέφαλο.

League One, Μπόλτον-Μπέρτον (22:00): Ύστερα από τα τελευταία αποτελέσματα περιμένουμε αρκετά συγκρατημένες και τις δύο. Αυτό το στοιχείο ίσως αποδειχτεί κομβικό για τη Μπόλτον, η οποία ούτως ή άλλως πηγαίνει σε πιο safe ρυθμό. Η Μπέρτον είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο όταν παίζει επιθετικά, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο Χάσελμπαϊνκ πιθανότατα θα είναι αρκετά “μαζεμένος”. Κάπως έτσι μπορούμε να βρούμε ευκαιρία στους γηπεδούχους, που είχαν την ευκαιρία να ηρεμήσουν και έχουν και πιο έμπειρο σύνολο. Πάμε στοίχημα με τον άσσο στο 2.25 ( Νovibet ).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ