Το… ανοίγουν οι Ολλανδοί

Το… ανοίγουν οι Ολλανδοί

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Προκριματικά Μουντιάλ, Γαλλία – Φινλανδία (21:45): Η Εθνική Γαλλίας σε κρίση. Δεν το λέμε εμείς, αλλά τα αποτελέσματα. Η πρωταθλήτρια κόσμου συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς νίκη. Τρία στο EURO, που είχε φέρει τρεις σερί ισοπαλίες. Και άλλες δύο έφερε τις τελευταίες μέρες. Με τη Βοσνία εντός έδρας και με την Ουκρανία εκτός.

Είναι προφανές πως οι Γάλλοι δεν περνάνε και τις καλύτερες μέρες τους. Θα ξεσπάσουν στη Φινλανδία; Είναι πιθανό. Οι Φινλανδοί πάντως… παλεύουν για να πλασαριστούν στη δεύτερη θέση. Είναι στους 5 βαθμούς, όσους και η Ουκρανία, αλλά έχοντας μόλις τρία ματς. Την ώρα που οι Ουκρανοί έχουν πέντε.

Προκριματικά Μουντιάλ, Γαλλία – Φινλανδία (21:45): Η Φινλανδία επικράτησε με 1-0 του Καζακστάν, δείχνει ένα «σφιχτό» πρόσωπο και μια ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές. Πηγαίνει, βέβαια, στη Γαλλία για να παίξει απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να δώσει απαντήσεις. Δεν κινδυνεύει να μείνει έξω, εκτός αν… αυτοκτονήσει, αλλά σίγουρα θέλει ένα ξέσπασμα.

Όσον αφορά το στοίχημα, οι αποδόσεις είναι χαμηλά και γι’ αυτό θα πάμε σε Bet Builder. Σε μονή επιλογή θα πήγαινα προς το Over 3,5 στο 2.67 που είναι ψηλά. Στη βασική μας επιλογή θα πάμε στοίχημα με Over 2,5 γκολ και άσο στο ημίχρονο σε συνολική απόδοση 2.25 στο Pamestoixima.gr.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ολλανδία – Τουρκία (21:45): Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στο Μαυροβούνιο και πήρε άνετη εντός έδρας νίκη με 4-0. Παρότι πίεσε από την αρχή, δεν βρήκε εύκολα λύσεις, αλλά όλα αυτά μέχρι το 38′, όπου άνοιξε το σκορ με πέναλτι. Στο δεύτερο βρήκε περισσότερους χώρους και πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ντεπάι, όπου τα πράγματα έγιναν πολύ πιο εύκολα στη συνέχεια. Έτσι βρήκε άλλα δύο γκολ στο 70′ και στο 76′, όπου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της. Είναι στην 2η θέση του 7ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ και τώρα αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Τουρκία, με την οποία έχουν ένα βαθμό διαφορά. Ο ανταγωνισμός για την πρώτη δυάδα είναι σκληρός, καθώς ακολουθεί και η Νορβηγία με 10 βαθμούς και διεκδικεί και αυτή την πρόκριση. Ο Φαν Χαλ δείχνει πλέον πιο ήρεμος στην άκρη του πάγκου, με τους «οράνιε» να βρίσκουν πατήματα σταδιακά.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ολλανδία – Τουρκία (21:45): Επανήλθε στις νίκες με το σχετικά εύκολο 3-0 επί του αδύναμου Γιβραλτάρ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική και διατηρήθηκε στην κορυφή του ομίλου της. Στο 4ο μόλις λεπτό ο Ουνάλ αστόχησε σε πέναλτι και στη συνέχεια δεν ήταν καλή η εμφάνιση της. Ο Γκιουνές έκανε τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο και αυτοί οι τρεις παίκτες πέτυχαν τα τρία γκολ στο δεύτερο μέρος. Αρχικά ο Ντερβίσογλου άνοιξε το σκορ στο 54′, ο Τσαλχάνογλου έκανε το 2-0 στο 65′ και ο Καραμάν διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 83′. Ο Γκιουνές δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και τώρα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Ολλανδία που διεκδικεί την 1η θέση του ομίλου και είναι ντέρμπι. Λογικά θα δούμε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο και θα επιστρέψουν όσοι πήραν ανάσες.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ολλανδία – Τουρκία (21:45): Αμφότερες παλεύουν για την πρωτιά του ομίλου, αλλά η Ολλανδία είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορεί να επικρατήσει της Τουρκίας. Ωστόσο οι τιμές στον άσο είναι αστείες. Καλύτερα να πάμε στα γκολ, καθώς έχουν και οι δύο καλές μεσοεπιθετικές γραμμές. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.90 (Pamestoixima.gr).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ