Super League – Η έδρα του Ολυμπιακού, η επιστροφή Λουτσέσκου και ο Τσούμπερ υπόσχονται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα!

Super League – Η έδρα του Ολυμπιακού, η επιστροφή Λουτσέσκου και ο Τσούμπερ υπόσχονται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα!

Τέλος στην αναμονή, η Super League της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 κάνει επιτέλους σέντρα! Προβλέπεται μια συναρπαστική σεζόν, με σπουδαίες μάχες για τον τίτλο, τα playoffs, ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο περσινός πρωταθλητής Ολυμπιακός ξεκινάει από θέση ισχύος. Η ομάδα του Μαρτίνς δεν έχει ρολάρει ακόμη, έχει ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος του περσινού της κόρμου και θεωρητικά χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να βρει φόρμα. Είναι το φαβορί οι ‘ερυθρόλευκοι’ και για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους ξέρουν ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το σενάριο να παραμείνει ο Ολυμπιακός αήττητος στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’ την κανονική περίοδο της διοργάνωσης, συναντάμε σε απόδοση 2.00 στη Stoiximan.

Η ΑΕΚ έχει πλέον στον πάγκο της τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ενώ προχώρησε σε μεγάλη ανανέωση του ρόστερ της. Από τις σημαντικότερες -αν όχι η κορυφαία- μεταγραφές της είναι αυτή του Ελβετού εξτρέμ Τσούμπερ, που είχε εξαιρετική παρουσία στο πρόσφατο Euro. Παίκτης με σπουδαία ικανότητα στη δημιουργία, αναμένεται να ηγηθεί της μεσοεπιθετικής γραμμής των ‘κιτρινόμαυρων’. Η πιθανότητα να αναδειχθεί ο Τσούμπερ κορυφαίος σε ασίστ παίκτης του πρωταθλήματος, προσφέρεται σε απόδοση 10.00 στη Stoiximan.

Η επιστροφή του Ρασβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ είναι γεγονός. Ο προπονητής που οδήγησε τον ‘Δικέφαλο’ σε συνεχόμενες επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια θα έχει ξανά το γενικό πρόσταγμα στην Τούμπα και ενδεχομένως να αποτελεί την ατραξιόν της φετινής ομάδας.

Super League με κορυφαίες αποδόσεις, αμέτρητα ειδικά & μακροχρόνια στοιχήματα και Live MatchCombo στη Stoiximan!

Ο ΠΑΟΚ έκανε αλλαγές στο ρόστερ του, ο Τζόλης μετακόμισε στη Νόριτς και την θέση του ήρθε να καλύψει ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα που αποκτήθηκε από το MLS και τη Νέα Υόρκη. Παίκτης πάνω στον οποίο στηρίζει πολλά ο Λουτσέσκου, που περιμένει ασίστ και γκολ από τον συμπατριώτη του εξτρέμ. Να σκοράρει over 5,5 γκολ ο Μιτρίτσα, είναι ένα ενδεχόμενο που συναντάμε στο 2.30.

Ο Άρης βγήκε ιδιαίτερα ενισχυμένος από το μεταγραφικό πάρε – δώσε, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον έμπειρο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του και κάλυψε μεταγραφικά κάμποσα από τα κενά του. Αυτές οι δύο ομάδες μαζί με τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα καταλάβουν τις 5 από τις 6 θέσεις των playoffs εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Μένει ακόμη μια, που θα έχει κάμποσους διεκδικητές. Μπορεί να την πάρει ο Ατρόμητος που προχώρησε σε κάποιες εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις και μοιάζει αποφασισμένος να επανέλθει σε υψηλές πτήσεις. Την πιθανότητα να τερματίσει η ομάδα του Περιστερίου εντός 6άδας βρίσκουμε σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan.

Ιδιαίτερα συναρπαστική αναμένεται και η μάχη της ουράς, με τους Ιωνικό, Παναιτωλικό, Απόλλων Σμύρνης και Λαμία να έχουν ως μεγάλο στόχο την παραμονή στην Super League. Ο νεοφώτιστος Ιωνικός θα χρειαστεί να επιστρατεύσει και το δυναμικό παιχνίδι για να πετύχει τον σκοπό του και το σενάριο να είναι η ομάδα με τις περισσότερες κάρτες στην κατηγορία αποτιμάται στο 2.75.

Το βάρος στην άμυνα θα ρίξει η Λαμία, καθώς οι λύσεις στην επίθεση είναι περιορισμένες. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν οι Φθιώτες τα λιγότερα τέρματα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος προσφέρεται σε απόδοση 4.50 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ