Το… ανοίγει η Ρεάλ

Το… ανοίγει η Ρεάλ

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

To  Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη La Liga.

Σοσιεδάδ – Σεβίλλη (17:15): Τέσσερις αγώνες έχει δώσει μέχρι στιγμής στη φετινή La Liga η Ρεάλ Σοσιεδάδ, επικρατώντας στους τρεις πιο πρόσφατους. Καλές εμφανίσεις, με την ομάδα να δείχνει διάθεση να πιέσει από τα πρώτα κιόλας λεπτά, κυνηγώντας το γκολ με ό,τι δυνάμεις έχει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία τελευταία ματς κατόρθωσε να κρατήσει το μηδέν, όμως αυτό συνέβη απέναντι σε ομάδες που δεν μπορούν να συγκριθούν με εκείνη. Χωρίς έξτρα παιχνίδια εντός του καλοκαιριού, αφού δεν συμμετείχε στην Προκριματική φάση, ταξίδεψε στην Ολλανδία για να δώσει το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό παιχνίδι της με αντίπαλο την Αϊντχόφεν. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, γύρισε… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο αλλά με την ισοφάριση (2-2) στις αρχές της επανάληψης συμβιβάστηκε με τον βαθμό στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ήταν ανώτερη από την αντίπαλο στη συνέχεια και δεν διεκδίκησε κάτι παραπάνω. Τα πήγε καλά όμως, αφού το γκολ έρχεται με άνεση και αυτό τη βοηθά σε κάθε 90λεπτο.

Σοσιεδάδ – Σεβίλλη (17:15): Η Σεβίλλη μοιράστηκε από ένα ημίχρονο, μαζί και τον βαθμό (1-1) με τη Σάλτσμπουργκ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Καλή εμφάνιση, όμως σίγουρα περίμενε κάτι περισσότερο, σε ένα γκρουπ που πάντως παραμένει το φαβορί για την πρωτιά. Στο πρωτάθλημα, έχει δώσει τρεις αγώνες, επικρατώντας στους δύο. Τα κενά στην άμυνα έγιναν ήδη αισθητά, όμως προσπαθεί να τα… σβήσει με καλή παρουσία στην επίθεση και παραγωγή φάσεων και τερμάτων. Με τον Λοπετέγι στον πάγκο δεν έχει μάθει να κλείνεται και να περιμένει, διεκδικώντας αυτό που θέλει. Θα ρισκάρει, θα πιέσει και… ότι βγει!

Σοσιεδάδ – Σεβίλλη (17:15): Η Σοσιεδάδ τα πηγαίνει πολύ καλά στην αρχή της χρονιάς, το ίδιο και η Σεβίλλη. Αμφότερες είχαν υποχρεώσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα μεσοβδόμαδα. Με όπλο τους την επίθεση θα προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη. Ο ρυθμός θα ανέβει από νωρίς και περιμένουμε το Over 2,5 που βρίσκουμε σε απόδοση 2.18 ( Stoiximan ), να επιβεβαιωθεί εύκολα. Η απόδοση είναι λάθος. Το θέμα βέβαια είναι και να μας δικαιώσουν.

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Η Βαλένθια τα πηγαίνει εξαιρετικά στην αρχή της σεζόν. Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στη La Liga, δείχνει έτοιμη να πραγματοποιήσει καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θα χρειαστεί, βέβαια, να έχει διάρκεια, όμως το γεγονός ότι δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι ένα έξτρα για εκείνη. Επικράτησε κατά σειρά των Αλαβές (3-0) και Οσασούνα (4-1 εκτός) στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Σπουδαία εμφάνιση την περασμένη αγωνιστική, αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έδειξε έτοιμη να μην το βάλει κάτω, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Πρώτο δυνατό τεστ για φέτος, αφού μέχρι στιγμής δεν είχε δύσκολο πρόγραμμα.

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Η Ρεάλ παραμένει επίσης αήττητη στα επίσημα παιχνίδια της, αφού στη La Liga έχει ρεκόρ 3-1-0 και στην πρόσφατη αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έφυγε νικήτρια από το Μιλάνο (1-0) κόντρα στην Ίντερ. Χρειάστηκε βέβαια ένα γκολ του Ροντρίγκο στο 89ο λεπτό για να φτάσει στη νίκη, ενώ ήταν καλή μονάχα στην επανάληψη. Έχει σημειώσει 13 τέρματα (δεχόμενη έξι) στο φετινό πρωτάθλημα και δείχνει έτοιμη να μην φύγει με… άδεια χέρια και φέτος. Θα παλέψει με ότι δυνάμεις έχει, με ένα ρόστερ που ακόμη βρίσκεται υπό κατασκευή.

Βαλένθια – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00): Καμία από τις δύο δεν έχει γνωρίσει ήττα φέτος, ενώ Βαλένθια και Ρεάλ αντιμετωπίζουν με πολύ επιθετική τακτική κάθε αναμέτρηση. Δεν φοβούνται να ανοιχτούν και να πιέσουν. Αυτό περιμένουμε να κάνουν και σήμερα, ψάχνοντας ένα ακόμη τρίποντο. Ο ρυθμός δεν αποκλείεται να ανέβει απότομα και για αυτό η επιλογή του G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.05 ( Stoiximan ), αποκτά αξία.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ