Nόριτς-Λίβερπουλ – Η ελληνική «μάχη» σε LIVE Streaming* στη Stoiximan!

Nόριτς-Λίβερπουλ – Η ελληνική «μάχη» σε LIVE Streaming* στη Stoiximan!

Τσιμίκας, Τζόλης και Γιαννούλης απόψε το βράδυ στη Stoiximan (21/09, 21:45) με ενισχυμένες αποδόσεις και εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα.

Ο τρίτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας είναι εδώ με άκρως ελληνικό ενδιαφέρον. Την Τρίτη το βράδυ (21/09, 21:45) η Νόριτς υποδέχεται την Λίβερπουλ σε μία αναμέτρηση την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε σε LIVE Streaming* από τη Stoiximan!

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία θέλουν τον Κώστα Τσιμίκα βασικό για την Λίβερπουλ, ενώ ο Χρήστος Τζόλης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στην 11άδα της Νόριτς. Θυμίζουμε ότι και ο Δημήτρης Γιαννούλης βρίσκεται στο ρόστερ των γηπεδούχων, έχοντας αγωνιστεί στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων για την Πρέμιερ Λιγκ.

Nόριτς-Λίβερπουλ: Live Streaming* στη Stoiximan με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα

Στα εκατοντάδες στοιχήματα που έχει ετοιμάσει η Stoiximan για την αναμέτρηση, βρίσκουμε σε ενισχυμένη απόδοση να σκοράρει ο Τζόλης (4.18) αλλά και το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο 1ο ημίχρονο (4.24). Ο Κώστας Τσιμίκας προσφέραται στο 9.50 να βρει δίχτυα, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης στο 29.00.

Η Τρίτη όμως δεν έχει αγώνες μόνο για το Λιγκ Καπ αλλά και σπουδαίες αναμετρήσεις για την LaLiga, την Serie Α και το ολλανδικό πρωτάθλημα, με τον αγώνα Φιορεντίνα-Ίντερ να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση πέρα από ενισχυμένες αποδόσεις, προσφέρεται στη Stoiximan και με 0% γκανιότα**.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | **Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ