Μάχες στη Super League και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Μάχες στη Super League και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr για όλα τα σημερινά παιχνίδια

Η εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League, τη Serie A και τη La Liga ολοκληρώνεται σήμερα με δυνατά παιχνίδια.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα διεξάγονται 2 παιχνίδια. Στις 18:30 ο Ιωνικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις 20:30 ο Βόλος φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Serie A. Στις 19:30 γίνεται η σέντρα στους αγώνες Σαμπντόρια-Νάπολι, Τορίνο-Λάτσιο και στις 21:45 στο ματς Ρόμα-Ουντινέζε.

Τρία παιχνίδια έχει το μενού και στη La Liga. Στις 20:30 αρχίζουν οι αγώνες Γρανάδα-Σοσιεδάδ, Οσασούνα-Μπέτις και στις 23:00 η αναμέτρηση Κάντιθ-Μπαρτσελόνα.

Για όλα τα ματς της Super League, της Serie A και της La Liga το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά τη διάρκειά τους.

Ο αγώνας Σαμπντόρια-Νάπολι παίζεται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr προσφέρει και την προωθητική ενέργεια «Extreme September», για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Καθημερινά, στο Pamestoixima.gr θα βρείτε ακόμα τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις.

Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-0, 2-2 και 1-2 για τον αγώνα Ρόμα-Ουντινέζε και η τριάδα με τη νίκη της Μπαρτσελόνα με μηδέν παθητικό στον αγώνα με την Κάντιθ, το σκοράρισμα από τον Ιμόμπιλε στο παιχνίδι της Λάτσιο με την Τορίνο και τα Over 4,5 κόρνερ του Ιωνικού στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Έρχονται ντέρμπι σε Super League και Premier League

Πολλές είναι οι δυνατές αναμετρήσεις που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι της Super League, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Κυριακή, 20:30) και της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (Σάββατο, 14:30) και Τότεναμ-Άρσεναλ (Κυριακή, 18:30). Και τα 3 ντέρμπι παίζονται με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Καθημερινά προσφέρονται στο Pamestoixima.gr και ειδικές αγορές Cross Sports, ο στοιχηματισμός δηλαδή σε υποθετικά στοιχήματα τα οποία συνδυάζουν ομάδες και αθλητές από διαφορετικά σπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ