Σπουδαίες ευρωπαϊκές μάχες στην Novileague | 3.000€* για τους νικητές

Σπουδαίες ευρωπαϊκές μάχες στην Novileague | 3.000€* για τους νικητές

Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό…

Ο ανανεωμένος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται, μοιράζοντας καθημερινά μεγάλα χρηματικά έπαθλα εντελώς δωρεάν*. Αυτή την εβδομάδα, οι ευρωπαϊκές μάχες του Champions League επιστρέφουν και υπόσχονται πλούσιο θέαμα! Στην αποψινή αγωνιστική, όσοι βρουν τα ακριβή σκορ στις αναμετρήσεις Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο-Λίβερπουλ και Μίλαν-Ατλέτικο, διεκδικούν 3.000€*.

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Στο Παρίσι, η τιτανομαχία Παρί Σεν Ζερμέν-Μάντσεστερ Σίτι συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα. Οι Γάλλοι αναζητούν εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό τους στα ημιτελικά του Champions League και παράλληλα την πρώτη τους νίκη κόντρα στο σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα (0-2-3)!

Στην Πορτογαλία, οι αήττητες έως τώρα, Πόρτο και Λίβερπουλ, τίθενται αντιμέτωπες με μοναδικό στόχο το «τρίποντο». Οι «δράκοι» εντός έδρας μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, χωρίς να δεχτούν γκολ (10-0)! Οι παίκτες του Κλοπ επιθετικά είναι εξαιρετικοί, ωστόσο στην άμυνα παρουσιάζουν «νεκρά» διαστήματα.

Στο «Σαν Σίρο», η Μίλαν θέλει να αξιοποιήσει το αρνητικό μομέντουμ της Ατλέτικο Μαδρίτης και να κάνει σεφτέ στην Ευρώπη. Το σύνολο του Στέφανο Πιόλι πηγαίνει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στην εγχώρια λίγκα (5-1-0), έχει αποκτήσει ρυθμό και θέλει να τον κεφαλαιοποιήσει, ούτως ώστε να μπει δυνατά στην εξίσωση της πρόκρισης. Αντιθέτως, οι Μαδριλένοι κάνουν… νερά, προερχόμενοι από την πρώτη ήττα της σεζόν (1-0 από Αλαβές).

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα* καθημερινά εντελώς δωρεάν!

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα και να μην υπάρξει νικητής απόψε, το ποσό δεν χάνεται, αφού μεταφέρεται στο έπαθλο που θα δοθεί στην «Super Friday». Παράλληλα, συνεχίζεται η κούρσα για το μεγάλο έπαθλο των 3.000.000€*

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ Παρί και Σίτι φέτος: 2-1 (3), 2-0 (2), 4-2 (2) / 1-0 (2)
  • Πιο συχνά σκορ στο Λίβερπουλ-Πόρτο (ανεξαρτήτως έδρας): 4-1 (2), 0-0 (2), 2-0 (2) 
  • Πιο συχνά σκορ της Μίλαν εντός και της Ατλέτικο εκτός φέτος: 2-0 (2) / 1-2 (3)
  • Πιο συχνά σκορ στο Champions League: 2-1 (14), 2-0 (13), 0-1 (11), 1-1 (9) 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ