Novileague – 15.000€* μοιράστηκαν οι νικητές του τριημέρου

Novileague – 15.000€* μοιράστηκαν οι νικητές του τριημέρου

Η δράση στη νέα Novileague συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό…

Το τριήμερο που ολοκληρώθηκε μοιράστηκαν συνολικά 15.000€* στους παίκτες του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet. Η αρχή έγινε στην Super Friday που μοίρασε 10.000€*! 88 παίκτες μάντεψαν σωστά τα σκορ στις αναμετρήσεις Κολωνία-Γκρόιτερ Φιρτ (3-1), Κάλιαρι-Βενέτσια (1-1), Μπιλμπάο-Αλαβές (1-0) και κέρδισαν από 115€* έκαστος!

Το Σάββατο, έξι παίκτες άγγιξαν το απόλυτο, με 4/5 σωστές προβλέψεις στους επιλεγμένους αγώνες και μοιράστηκαν το χρηματικό έπαθλο των 5.000€*! Πρόκειται για τους dio****, izi****, Laz****, lep****, Nik**** και tze****, που καρπώθηκαν από 834€*!

Ξεκίνα από σήμερα τις προβλέψεις σου στη νέα Novileague

Υπενθυμίζεται ότι έρχεται ακόμα ένα «καυτό» τριήμερο (Παρασκευή με Κυριακή) στη νέα Novileague, με 50.000€* να διεκδικούνται από τα μέλη του διαγωνισμού! Όσοι κάνουν το 5/5 στους επιλεγμένους αγώνες από το Nations League και τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, διεκδικούν το έπαθλο των 50.000€*, ενώ όσοι προβλέψουν 4/5 ακριβή σκορ σωστά διεκδικούν το έπαθλο των 5.000€*!

Μεγάλα χρηματικά έπαθλα* καθημερινά εντελώς δωρεάν!

Η αδρεναλίνη στη νέα Novileague εκτοξεύεται στα ύψη, αφού κάθε μέρα οι παίκτες διεκδικούν εξτρά χρηματικά έπαθλα*. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να προβλέπουν εντελώς δωρεάν τα ακριβή σκορ στους επιλεγμένους αγώνες της ημέρας.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ:
2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ