ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα (7/10, 21:00) τη Φενέρμπαχτσε με στόχο να βγάλει αντίδραση μετά τις δύο διαδοχικές ήττες που υπέστη κόντρα σε Μονακό και Άρη. Το «τριφύλλι» θέλει να αφήσει πίσω τις πολύ κακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε απέναντι στους Γάλλους και τους Θεσσαλονικείς με τον τεχνικό του, Δημήτρη Πρίφτη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και περιμένει απ’ όλους να δείξουν ραγδαία βελτίωση. Από την άλλη, η Φενέρ προέρχεται από νίκες, αλλά δεν έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Euroleague. Ξεκούραστοι για την τουρκική ομάδα οι Νάντο Ντε Κολό, Γιαν Βέσελι, Μάρκο Γκούντουριτς και Ντανίλο Μπάρτελ, που έμειναν εκτός από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός έχει «κονταροχτυπηθεί» 32 φορές με την τουρκική ομάδα, μετρώντας 17 νίκες. Ως γηπεδούχος έχει το… πάνω χέρι με 14 νίκες σε 17 αγώνες, ενώ και τα δύο τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming | Τζόρτζεβιτς «Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε:

«Κάποιοι παίκτες μας, ανάμεσά τους ο Γκούντουριτς και ο Μπάρτελ, επιστρέφουν από τραυματισμό και θα είναι διαθέσιμοι. Θα πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να προσπαθήσουμε να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να παίξει τρανζίσιον. Τα επιθετικά ριμπάουντ είναι επίσης ένα από τα δυνατά σημεία του Παναθηναϊκού, οπότε θα πρέπει να τα σταματήσουμε. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με εμπειρία και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε στο ΟΑΚΑ. Να είμαστε προετοιμασμένοι να παλέψουμε, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Θα χρειαστεί να παίξουμε έξυπνα και με ένταση για 40 λεπτά».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming | Πρίφτης «Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε και τόνισε ότι περιμένει να δει αντίδραση από την ομάδα του ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου που θα δώσει ώθηση στους «πράσινους».

Όσα είπε ο τεχνικός των πράσινων:

«Είχαμε μια πολύ άσχημη εβδομάδα και θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να αντιδράσουμε. Θα πρέπει να εμφανιστούμε στο γήπεδο και στα δύο κομμάτια του παιχνιδιού, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Να επιδείξουμε μια μεγαλύτερη σταθερότητα, γιατί έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό μας πρόβλημα».

«Ισχύει πως ακόμη είναι νωρίς και κάποια πράγματα πρέπει να εδραιωθούν μέσα μας, κάτι που απαιτεί χρόνο. Βέβαια, για το τελευταίο αποτέλεσμα δεν μπορούμε να επικαλεστούμε καμία απολύτως δικαιολογία. Με όλο τον σεβασμό στον Άρη νομίζω πως ήταν μια πολύ κακή διαχείριση από την πλευρά μας».

«Η Φενέρ διαθέτει μια περιφερειακή απειλή από Ντε Κολό και Χένρι, έχει μια καλή τετράδα ψηλών, που είναι καλοί τόσο στο pick n’ roll όσο και στο post up παιχνίδι καθώς και post up στη θέση 3. Έχει αρκετά θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούμε αμυντικά, έχει και κάποιες αδυναμίες, το θέμα είναι θέμα πως θα εμφανιστούμε κάποιες στιγμές που θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις στο γήπεδο και τι αποτελεσματικότητα θα έχουμε κυρίως στο μακρινό σουτ».

«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι θετικός, αισιόδοξος και υποστηρικτικός απέναντι στην ομάδα. Είχαμε μια πρώτη εμπειρία από το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” και νομίζω πως η παρουσία του κόσμου αποτελεί περισσότερο πλεονέκτημα για την ομάδα παρά, αν μπορεί να το πει κάποιος, μειονέκτημα υπό την έννοια του επιπλέον άγχους ή της πίεσης».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |
Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ