Με 2.10 που προκαλεί

Με 2.10 που προκαλεί

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σουηδία – Ελλάδα (21:45): Μετά τον «τελικό» της Γεωργίας, ένα δεύτερο τέτοιο ματς έρχεται για την Ελλάδα. Σαφώς πιο δύσκολο από εκείνο του περασμένου Σαββάτου. Η Σουηδία είναι ομάδα που η ποδοσφαιρική της φουρνιά είναι η καλύτερη που είχε τα τελευταία χρόνια. Και στην έδρα της έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς σε αυτή την προκριματική φάση.

Στο στοίχημα δεν πάμε με το συναίσθημα και είναι αλήθεια πως ο «άσος» της Σουηδίας έχει αξία. Από 1.80 έως 1.87 τον συναντάμε και αν λάβουμε υπόψη μας την εικόνα τους, τότε σαφέστατα και ένα φαβορί σε τέτοιες αποδόσεις αξίζει να το παίξεις. Άλλωστε στο στοίχημα δεν… χωράνε οπαδικά.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Σουηδία – Ελλάδα (21:45): Η Ελλάδα θα πάει με αμυντικούς προσανατολισμούς. Με στόχο να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο το μηδέν και να ψάξει κάποια στιγμή το γκολ που θα της χαρίσει μια νίκη που έχει ανάγκη. Αυτού του είδους το παιχνίδι με ομάδες όπως η Σουηδία είναι πολύ επικίνδυνο. Οι παίκτες του Άντερσον δημιουργούν πολλές ευκαιρίες κυρίως στην έδρα τους.

Δύσκολη εξίσωση για την Εθνική να παίζει την… ύπαρξή της σε μια έδρα όπως της Σουηδίας. Και για να ελπίζει σε κάτι καλό θα πρέπει να βγάλει διαφορετικό πρόσωπο στη Σόλνα απ’ ότι έβγαλε στο Μπατούμι πριν λίγες μέρες. Θα πάμε στοίχημα με τον «άσο» των Σουηδών σε απόδοση 1.84 στο pamestoixima.gr.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αγγλία – Ουγγαρία (21:45): Η Αγγλία δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει της Ανδόρας με 5-0 εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική και να παραμείνει στην κορυφή του ομίλου της. Δεν αντέχει ιδιαίτερης κρητικής το παιχνίδι, καθώς μιλάμε για μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Προηγήθηκε στο 17′ και έπειτα έβαλε άλλο ένα στο 40′ για το 0-2. Ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος, όπου η Αγγλία είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο. Έβαλε άλλα τρία γκολ και ολοκλήρωσε έτσι μια… δυνατή προπόνηση. Με νίκη επί της Ουγγαρίας τώρα, «κλειδώνει» ουσιαστικά την πρωτιά του ομίλου, ανεξαρτήτως τι θα κάνουν οι υπόλοιποι και δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αγγλία – Ουγγαρία (21:45): Έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την 2η θέση η Ουγγαρία, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από την Αλβανία την περασμένη αγωνιστική με 0-1. Το πάλεψε πολύ το παιχνίδι, το ήθελε, αλλά στο 79′ δέχθηκε το γκολ της ήττας και δεν μπόρεσε να αντιδράσει στη συνέχεια. Ουσιαστικά χάθηκαν όλες οι ελπίδες για την 2η θέση του ομίλου. Με μόλις μια νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς δεν θα μπορούσε να είναι και πολύ καλύτερη η κατάσταση πάντως. Εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της και κόντρα στην Αγγλία θα έχει σοβαρό πρόβλημα αν δεν μπορέσει να βελτιωθεί στην άμυνα.

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, Αγγλία – Ουγγαρία (21:45): Η Αγγλία είναι φυσικά το φαβορί, με τον άσο βέβαια να είναι στο αστείο 1.15. Η Ουγγαρία έχει χάσει τις ελπίδες της και στην άμυνα έχει πολλά θέματα. Πάμε στοίχημα με το να κερδίσει η Αγγλία και στα δύο ημίχρονα σε απόδοση 2.10 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ