Με combo που «αγγίζει» το 2.00

Με combo που «αγγίζει» το 2.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

UEFA Champions League, Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου (21:45): Όταν έγινε η κλήρωση, η Μπενφίκα ήταν ο τρίτος… πόλος σε όμιλο με Μπάγερν και Μπαρτσελόνα. Όμως, μετά από δύο αγώνες, οι «αετοί» έχουν πάρει μικρό προβάδισμα πρόκρισης μαζί με τους Βαυαρούς.

Κι αυτό γιατί την προηγούμενη αγωνιστική είχαν διασύρει με σκορ 3-0 τους «μπλαουγκράνα», που γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμους αγώνες. Έτσι, μετά την ισοπαλία με τη Ντιναμό Κιέβου, έφτασαν τους 4β. με μηδέν παθητικό.  Στην PrimeiraLiga, οδηγούν την κούρσα με 21β. σε 8 αγώνες. Το Σάββατο (16/10) νίκησαν με 2-1 στην παράταση την Τροφένσε και προκρίθηκαν στον 4ο γύρο του Κυπέλλου.

UEFA Champions League, Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου (21:45): Η Μπάγερν Μονάχου, τώρα, μπήκε φουριόζα στον όμιλο και ήδη έχει «2 στα 2». Στην πρεμιέρα πέρασε σαν σίφουνας από τη Βαρκελώνη, νικώντας 3-0 τη Μπαρτσελόνα. Ακολούθησε η… καταιγίδα απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου, την οποία διέσυρε με 5-0 στην «Αλιάνζ Αρένα».

Έτσι, με 6β. βρίσκεται στην κορυφή και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Στη Bundesliga είχε την Κυριακή το… υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν. Οι Βαυαροί πέτυχαν τέσσερα γκολ από το 30’ έως το 37’ και το μετέτρεψαν σε πάρτι. Το τελικό σκορ ήταν 5-1 και έτσι η Μπάγερν έμεινε μόνη στην κορυφή με 19β. σε 8 αγώνες.

UEFA Champions League, Μπενφίκα – Μπάγερν Μονάχου (21:45): Αγωνιστικά, ο ΖόρζεΖέσους δεν υπολογίζει τον Ζιλ Ντίας (αρ. μπακ), ενώ ερωτηματικό υπάρχει με τον Λαζάρο (μπακ-χαφ) και τον Σεφέροβιτς (φορ). Από την άλλη, ο ΓιούλιανΝάγκελσμαν δεν έχει εδώ και καιρό διαθέσιμο τον Ούλραϊχ (κίπερ), ενώ εκτός αποστολής έμειναν την τελευταία στιγμή και οι Ντέιβις (αρ. μπακ) και Γκορέτσκα (χαφ).

Η Μπάγερν Μονάχου είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, που θα την φέρει αγκαλιά με την πρόκριση και την πρωτιά στον Ε’ όμιλο. Ωστόσο, για να… ακουμπήσει κάποιος το διπλό στο στοίχημα του, θα πρέπει να κάνει συνδυασμό, αφού η τιμή (κοντά στο 1.40) είναι πολύ χαμηλή.

Περιμένω από τους Βαυαρούς να πάρουν το ματς, αλλά επειδή η Μπενφίκα έχει πολλή ποιότητα από τη μέση και μπροστά, είναι πολύ πιθανό να δεχθούν γκολ. Πάμε στοίχημα με «2 και G/G» σε απόδοση 2.73 (Betshop). Αν πάλι κάποιος δεν θέλει να ρισκάρει τόσο πολύ, μπορεί να πάει στην επιλογή «G/G και Over 2,5» στο 1.95 (Betshop).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

UEFA Champions League, Λιλ – Σεβίλλη (22:00): Δεν μπορεί να βρει σταθερότητα με τίποτα η περσινή πρωταθλήτρια και μετά την διακοπή επέστρεψε με εκτός έδρας ήττα (1-0) από την Κλερμόν. Βρέθηκε να χάνει από το 32′, πίεσε κυρίως στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση, αλλά δεν τα κατάφερε. Έχει χάσει πολύ έδαφος στην βαθμολογία, είναι κάπου στη μέση του ταμπλό και δεν λέει να βρει ρυθμό.

Ούτε στο Τσάμπιονς Λιγκ πάντως έχει μπορέσει να βρει θετικά αποτελέσματα, καθώς μετά από δύο αγωνιστικές, έχει μόλις έναν βαθμό, αυτόν κόντρα στη Βόλφσμπουργκ την πρώτη αγωνιστική όπου έφερε 0-0. Στην 2η αγωνιστική ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ και αν θέλει να ελπίζει σε κάτι, έστω στην 3η θέση, θα πρέπει να βρει βαθμούς απέναντι στην Σεβίλλη.

UEFA Champions League, Λιλ – Σεβίλλη (22:00): Με το δικό της… κυνικό στυλ πέρασε από την έδρα της Θέλτα με 1-0 στο πρωτάθλημα και παρέμεινε στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ένα γκολ στο 54′ ήταν αρκετό για να πάρει το παιχνίδι και απάντησε στην ήττα από την Γρανάδα πριν την διακοπή.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει δύο ισοπαλίες με 1-1 μέχρι στιγμής, όπου η πιο πρόσφατη ήταν στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Είχε βρεθεί να χάνει στις αρχές του δευτέρου μέρους, αλλά βελτιώθηκε στη συνέχεια, πίεσε για την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 85′ και στην επόμενη φάση ισοφάρισε για το τελικό 1-1. Ξέρει ότι πρέπει να πάρει τρίποντο για να μπει δυνατά στη μάχη της πρωτιάς και της πρόκρισης.

UEFA Champions League, Λιλ – Σεβίλλη (22:00): Η Λιλ δεν λέει να βρει πατήματα, αλλά σίγουρα στην έδρα της θα το παλέψει πολύ περισσότερο, κόντρα σε μια Σεβίλλη που δείχνει σε καλή κατάσταση. Το θέλουν και οι δυο, αλλά ξέρουν ότι σε μια ενδεχόμενη ήττα θα μπλέξουν. Δεν θα ρισκάρουν εξ αρχής. Πάμε στοίχημα με το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.10 (Pamestoixima).

 Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ