Για το 3.10 από το πρώτο μέρος

Για το 3.10 από το πρώτο μέρος

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Bundesliga και τη La Liga.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Bundesliga και τη La Liga.

Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ (16:30): Over 2,5 γκολ στο 1.20. Over 3,5 στο 1.52. Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο στο 1.70. Η Μπάγερν Μονάχου, εκτός από τους αντιπάλους της, «ισοπεδώνει» και τις αποδόσεις. Πρέπει να βρούμε κάτι ψαγμένο για τα προγνωστικά στοιχήματος και που ενδεχομένως να έχει μεγαλύτερο ρίσκο. Είστε διατεθειμένοι εσείς να πάτε σε κάτι παραπάνω για το στοίχημα; Εμείς, ναι! Δεν αποτελεί είδηση πως τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν αρκετά γκολ: Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι πέρσι είχαμε δύο «άσους» με 4-1, ενώ πρόπερσι είχαμε δύο «διπλά» στο πρωτάθλημα με 2-1 η Χόφενχαϊμ και με 6-0 η Μπάγερν Μονάχου, ενώ στο ενδιάμεσο, στο Κύπελλο, η πρωταθλήτρια Γερμανίας πέρασε με 4-3.

Να πεις τι για τη Μπάγερν Μονάχου; Τι να αναλύσεις; Δεν μένει και τίποτα. Είναι υπερηχητική, είναι σε άλλο επίπεδο και αυτό της επιτρέπει σε παιχνίδια που δεν είναι καλή, να κάνει ένα ξέσπασμα και να το μετατρέπει σε πάρτι. Έτσι έγινε στη Λισαβόνα: 0-0 και ζόρια ως το 69’, 0-4 στο 84’ με τον Σανέ! Αδιανόητο. Λίγες μέρες πριν, είχε κάνει πάρτι στο υποτιθέμενο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Λεβερκούζεν: 0-5 ως το 37’ και 1-5 τελικό γιατί απλά χαλάρωσε. Πάμε να δούμε και μερικά στοιχεία για τη Χόφενχαϊμ, περισσότερο ενδιαφέρον έχει.

Η Χόφενχαϊμ, λοιπόν, πηγαίνει στο Μόναχο με στόχο να φανεί ανταγωνιστική. Το ότι στα τελευταία 5 μεταξύ τους ματς την έχει κερδίσει δύο φορές, είναι πολύ τιμητικό! Φέτος είναι, τουλάχιστον ως τώρα, ή του ύψους (4-0 εκτός την Άουγκσμπουργκ στην πρεμιέρα, 5-0 εντός την Κολωνία την προηγούμενη αγωνιστική) ή του βάθους (ήττα 2-0 εντός από Μάιντζ). Δεν έχει κάνει κολλητές νίκες και έχει ως τώρα 3-2-3 και 17-11 γκολ. Θα παίξει, ως συνήθως ανοικτά στο Μόναχο ή θα φυλαχτεί και όσο αντέξει; Θα θέλαμε το πρώτο…

Μπάγερν Μονάχου – Χόφενχαϊμ (16:30): Και επειδή θα θέλαμε το πρώτο και επειδή πιστεύω πως θα βρει γκολ η Χόφενχαϊμ, θα παίξουμε με ρίσκο. Με ρίσκο γιατί μας αναγκάζουν οι αποδόσεις. Πάμε στοίχημα με το Over 2,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 3.10 (Stoiximan). Λίγο γκάζι η Μπάγερν, ένα γκολάκι και η Χόφενχαϊμ και πληρωθήκαμε. Καλό, ε; Επίσης, ως fun bet, θα έπαιρνα και το Over 1,5 γκολ η Χόφενχαϊμ στο 3.40.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ (22:00): Επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και επικράτησε εντός έδρας της Αλαβές με 1-0. Θα μπορούσε να έχει κάνει πιο εύκολη την ζωή της αν δεν αστοχούσε σε πέναλτι ο Ραούλ Γκαρσία στο 9ο λεπτό, αλλά πήρε πίσω το… αίμα του, με το γκολ που πέτυχε στο 44′. Προσπάθησε να το «καθαρίσει» στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και στο τέλος ζορίστηκε για να το κρατήσει. Στην έδρα της παραδοσιακά στηρίζει πάρα πολλά και θέλει να την εκμεταλλευτεί ξανά για να μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η Βιγιαρεάλ είναι άμεσος αντίπαλος για την Ευρώπη και το παιχνίδι είναι κρίσιμο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ (22:00): Υπέστη ήττα με 1-2 από την Οσασούνα εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική και παρέμεινε στη μέση της βαθμολογίας. Βρέθηκε να χάνει στο 26′, ισοφάρισε λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, προσπάθησε για την ανατροπή, αλλά στις αντεπιθέσεις είχε πρόβλημα και στο 87′ ήρθε το τελικό 1-2. Έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της και δεν μπορεί να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πάντως στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε με 4-1 μέσα στην έδρα της Γιούνγκ Μπόις και πήρε την πρώτη της νίκη σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Τώρα θέλει να πάρει νίκη και στο πρωτάθλημα που έχει χάσει έδαφος. Σε τέσσερα φετινά εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μετράει ισάριθμες ισοπαλίες.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ (22:00): Η Μπιλμπάο στηρίζει πολλά στην έδρα της, αλλά γενικά δεν πατάει καλά. Η Βιγιαρεάλ έρχεται από μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, αλλά έχει θέματα. Αμφότερες «καίγονται» για νίκη πάντως και δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό τέμπο. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.95 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ