Με τα γκολ στο 2.00

Με τα γκολ στο 2.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Europa League.

Europa League, Μονακό – Αϊντχόφεν (19:45): Συνεχίζει να έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 2-0 από τη Μπρεστ. Έχει χάσει έδαφος στο πρωτάθλημα και προσπαθεί να βρει πατήματα για να ανέβει στην βαθμολογία. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ μέχρι στιγμής πάντως τα πάει περίφημα, με 7 βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές. Την περασμένη αγωνιστική πέτυχε καθοριστική νίκη (2-1) μέσα στην έδρα της Αϊντχόφεν με γκολ στο 89′ και έτσι κρατάει την τύχη στα χέρια της. Σε περίπτωση νέας νίκης είναι στην επόμενη φάση και ξέρει ότι έχει μεγάλη ευκαιρία μπροστά της να το πετύχει εντός έδρας. Μπροστά στο κοινό της μετράει τέσσερις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Europa League, Μονακό – Αϊντχόφεν (19:45): Έβγαλε αντίδραση από την… πεντάρα που δέχθηκε μέσα στην έδρα του Άγιαξ δυο αγωνιστικές πριν και επιβλήθηκε στο πρωτάθλημα της Τβέντε εντός έδρας με 5-2. Βρέθηκε να χάνει από νωρίς, το γύρισε γρήγορα, αλλά στο ημίχρονο το σκορ ήταν 2-2. Στο δεύτερο μέρος όμως ήταν αποφασισμένη και μέχρι το 63′ είχε πετύχει άλλα τρία γκολ για το 5-2. Στο Γιουρόπα Λιγκ πρέπει να πάρει αποτέλεσμα τώρα στην έδρα της Μονακό, από την οποία ηττήθηκε εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και έμπλεξε η κατάσταση. Αν κερδίσει τώρα μπαίνει γερά στο κόλπο, ακόμα και με ισοπαλία δεν είναι χαμένη με δύο αγωνιστικές να απομένουν, αλλά με ήττα θα δυσκολέψουν πολύ τα πράγματα.

Europa League, Μονακό – Αϊντχόφεν (19:45): Καμία από τις δύο δεν είναι σταθερή και δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Αρέσκονται στο επιθετικό παιχνίδι και δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό τέμπο αυτό το ματς. Η Αϊντχόφεν θέλει ρεβάνς για να ξανά μπει γερά στην μάχη της πρωτιάς, ενώ η Μονακό με νίκη προκρίνεται. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Europa League, Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας (19:45): Ηττήθηκε στο ντέρμπι από την Μπεσίκτας εκτός έδρας, αλλά έβγαλε αντίδραση την περασμένη αγωνιστική και επιβλήθηκε της Γκαζιαντέπ εντός με 2-0. Ναι μεν ήταν ανώτερη, αλλά δεν έβρισκε λύση στο γκολ, μέχρι την τελευταία φάση του ημιχρόνου, όπου έκανε το 1-0. Ήρθε σε κομβικό σημείο αυτό το γκολ και έτσι την… απελευθέρωσε στο δεύτερο μέρος. Είχε υπομονή στο παιχνίδι της, έψαχνε το δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» το ματς και το βρήκε στο 73′. Ηρέμησε λίγο το κλίμα στο εσωτερικό της και τώρα υποδέχεται την Λοκομοτίβ, όπου με νίκη μπορεί να κλειδώσει την πρόκριση, αλλά και να κάνει σημαντικό βήμα πρωτιάς. Στηρίζει πολλά στην έδρα της και δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία. Κέρδισε και μέσα στην Ρωσία με 1-0 την περασμένη αγωνιστική του ομίλου.

Europa League, Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας (19:45): Δείχνει ότι παίρνει τα πάνω της η Λοκομοτίβ και μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, που της έφτιαξαν την ψυχολογία. Στο πιο πρόσφατο βρέθηκε να χάνει στην έδρα της Νίζνι στο 31′, αλλά αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 στο 37′. Στο δεύτερο μέρος πίεσε για την ανατροπή, είχε ευκαιρίες, δεν τις αξιοποίησε, αλλά όλα αυτά μέχρι το 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Αντίπαλος έβαλε αυτογκόλ και πήρε το ματς. Στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ έχει μόλις μια ισοπαλία έπειτα από την ήττα με 0-1 από την Γαλατά εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, αλλά αν καταφέρει να πάρει τρίποντο στην Τουρκία, μπαίνει γερά στο κόλπο της πρόκρισης. Απομένουν δύο αγωνιστικές και όλα μπορούν να συμβούν. Με λίγα λόγια, πάει να τα παίξει όλα για όλα τώρα.

Europa League, Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας (19:45): Η Γαλατά ναι μεν δεν πατάει καλά, αλλά έχει την έδρα και έχει κερδίσει ήδη μια φορά την Λοκομοτίβ. Δεν θα είναι εύκολο το ματς όμως, καθώς οι Ρώσοι παίζουν τα… ρέστα τους σε αυτό το παιχνίδι για να μείνουν ζωντανοί. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 2.15 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ