«Μιλάει» το Σ.Ε.Φ και η Μπάγερν από ημίχρονο

«Μιλάει» το Σ.Ε.Φ και η Μπάγερν από ημίχρονο

To Stoiximaview προτείνει δύο επιλογές από μπάσκετ και ποδόσφαιρο

To Stoiximaview προτείνει δύο επιλογές από μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00): Επιστροφή στο αφιλόξενο για τους αντιπάλους φέτος ΣΕΦ σήμερα για τον Ολυμπιακό. Μετά τις δύο ήττες από Ζενίτ και Εφές, οι «ερυθρόλευκοι» υποχώρησαν σε ρεκόρ 6-4 και αν θέλουν να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία, θα πρέπει να νικήσουν την Μακάμπι. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πάντως, προέρχεται από έξι νίκες στα επτά πρόσφατα παιχνίδια και με ρεκόρ 7-3 έχει ανέβει στην 4η θέση. Ας δούμε τι θα παίξουμε στο στοίχημα.

Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν νικήσει Βιλερμπάν και Μπασκόνια και έχουν χάσει από Ολύμπια Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στο παιχνίδι της Ρωσίας θα μπορούσε κάλλιστα να είχε νικήσει, καθώς κρίθηκε στο σουτ. Σκοράρει 81,5 πόντους μέσο όρο μακριά από το Τελ Αβίβ και δέχεται 77,8. Για να την νικήσει λοιπόν ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξει την γνωστή καλή εντός έδρας άμυνά του. Που έχει κρατήσει ως τώρα τους αντιπάλους του στον Πειραιά στους 66,5 πόντους.

Θεωρώ πως με την φόρμα της Μακάμπι κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο, όμως οι παίκτες του Μπαρτζώκα μπορούν να περιορίσουν τα ατού της. Λόγω της πρόσφατης κατάστασης των φιλοξενούμενων, θα αποφύγω το χάντικαπ και θα στηρίξω την απλή νίκη του Ολυμπιακού, που θα παίξει και πάλι χωρίς τον σημαντικό Ζαν Σαρλ. Έστω και οριακά θα τα καταφέρει, καθώς έχει πιο δομημένο σύνολο και μπορεί-έχει τα κορμιά για να περιορίσει την δράση των Γουίλμπεκιν, Έβανς και Νάναλι. Σε ματς που θα κριθεί σε σχετικά χαμηλό σκορ, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα υπερβούν και οι δύο τους 80 πόντους στο σκοράρισμα.

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00): Πάμε στοίχημα με «άσο» ως απλή νίκη, μαζί με under 166,5 στο συνολικό σκορ, που πληρώνει 1.83 (stoiximan). Από ειδικά στοιχήματα παικτών, είναι προκλητικό το 2.00 που πληρώνει το over 6,5 στους πόντους του πολύ φορμαρισμένου επιθετικά Γουόκαπ. Μου αρέσει επίσης το 2.15 του over 1,5 στα τρίποντα του Σλούκα, αλλά και το over 5,5 ριμπάουντ του Ζίζιτς, που πληρώνει 1.95 (stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου, (21:30): Με άδεια χέρια έφυγε από τη «Volkswagen Arena» η Άουγκσμπουργκ, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Παρά την καλή εμφάνιση, η ομάδα του Μάρκους Βάιντσιρλ ηττήθηκε 1-0 από τη Βόλφσμπουργκ. Ήταν η 6η ήττα σε 11 αγώνες, με αποτέλεσμα να μείνει χαμηλά στη βαθμολογία και συγκεκριμένα στη 16η θέση. Έτσι, έμεινε στους 9β. και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, με απολογισμό 2-3-6 και 9-20 τέρματα.

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει στο γειτονικό Άουγκσμπουργκ την 5η συνεχόμενη νίκη της. Μετά το 2-1 επί της Φράιμπουργκ πριν τη διακοπή, οι Βαυαροί όχι μόνο διατηρήθηκαν στην κορυφή, αλλά αύξησαν στους 4β. τη διαφορά από τη Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Λειψία. Έφτασε τους 28β., με 9 νίκες, 1 ισοπαλία και άλλη 1 ήττα, έχοντας σκοράρει 40 φορές και έχοντας δεχθεί 11 γκολ.

Bundesliga, Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου, (21:30): Μεταξύ των δύο ομάδων υπάρχει έχθρα, αφού μιλάμε για ντέρμπι της ευρύτερης περιοχής της Βαυαρίας. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και αυτό είναι η Μπάγερν Μονάχου. Όμως, επειδή η τιμή του διπλού είναι στα… τάρταρα, πρέπει να γίνει ένας συνδυασμός για να έχει αξία στο στοίχημα ένα ποντάρισμα στους πρωταθλητές. Περιμένω από τον Λεβαντόφσκι και την παρέα του να πιέσουν από νωρίς για να «καθαρίσουν» το ματσάκι. Η πίεση μπορεί να φέρει και κόρνερ, επομένως: Πάμε στοίχημα με το combo bet «2 και Over 4,5 κόρνερ στο Α’ ημίχρονο» σε απόδοση 2.22 (stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ