Για το άνετο 1.75

Για το άνετο 1.75

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Europa League.

Europa League, Λοκομοτίβ Μόσχας – Λάτσιο (19:45): Δεν γύρισε με καλό τρόπο από την διακοπή, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από την Τέρεκ Γκρόζνι την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Βέβαια όλα της πήγαν στραβά, καθώς στο 34′ έμεινε με δέκα παίκτες και στο 36′ δέχθηκε το 0-1. Στο 58′ ήρθε και το 0-2, αλλά κάπου εκεί αντέδρασε και με τον Λισάκοβιτς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 64′, μείωσε σε 1-2. Προσπάθησε να σώσει και τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα κατάφερε. Στα 12 τελευταία ματς έχει ξεμείνει μόλις με δύο νίκες και πρέπει να ξυπνήσει. Σε τέσσερα ματς μέχρι τώρα στον όμιλο του Γιουρόπα δεν έχει κερδίσει και έχει μείνει με δύο ισοπαλίες. Με νίκη πάντως κόντρα στη Λάτσιο μπαίνει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Την τελευταία αγωνιστική πάει στην έδρα της Μαρσέιγ.

Europa League, Λοκομοτίβ Μόσχας – Λάτσιο (19:45): Με δύο πέναλτι στο 23′ και στο 83′ ηττήθηκε εντός έδρας από την Γιουβέντους, σε μια ήττα – πισωγύρισμα. Το πάλεψε πολύ το παιχνίδι αλλά δεν ήταν αποτελεσματική στην επίθεση και έχασε έδαφος στο πρωτάθλημα. Στο Γιουρόπα Λιγκ είναι στην 2η θέση, μόλις στο +1 από την Μαρσέιγ και στο -3 από την Γαλατά. Είναι ανοιχτός όμιλος, αλλά αν θέλει να ελπίζει σε πρώτη θέση και απευθείας πρόκριση στους «16», πρέπει να πάρει τώρα νίκη. Πάντως σε εφτά εκτός έδρας μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Έχει δεχθεί γκολ και στα οχτώ εκτός έδρας μέχρι τώρα, κάτι που είναι στα αρνητικά, καθώς δεν βρίσκει τρόπο να βελτιώσει την άμυνα της.

Europa League, Λοκομοτίβ Μόσχας – Λάτσιο (19:45): Η Λοκομοτίβ δεν έχει άλλη επιλογή από το να παίξει τα ρέστα της, προκειμένου να ελπίζει. Η Λάτσιο από την πλευρά της στα εκτός έδρας έχει τρομερό θέμα και δέχεται εύκολα γκολ. Θέλει και αυτή νίκη για να μπορέσει την τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσει την πρωτιά. Πάμε με τα γκολ. Πάμε στοίχημα με το Over 2.5 σε απόδοση 1.95 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Europa League, Λεβερκούζεν – Σέλτικ (22:00): Μέχρι στιγμής της έχουν βγει όλα άνετα. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με το παρελθόν η Λεβερκούζεν δείχνει μεγάλη σοβαρότητα στη διοργάνωση. Ουσιαστικά έχει περάσει, τυπικά όμως χρειάζεται έναν βαθμό για σιγουριά αλλά από εκεί και πέρα θέλει να σφραγίσει και την κορυφή. Τα προβλήματα είναι σταθερά μέσα στο πρόγραμμα για τον Σεοάνε. Ο Ελβετός και πάλι δεν είναι σίγουρος για τη συμμετοχή των Σικ και Αράνγκις αλλά και του Μπελαραμπί. Πάντως, σκέφτεται να ανοίξει κάπως το ροτέισον, αφού ακολουθεί και δύσκολο ματς στη Λειψία. 

Europa League, Λεβερκούζεν – Σέλτικ (22:00): Η Σέλτικ συνεχίζει όσο πιο ήρεμα γίνεται σε μια σεζόν που δεν έχει πείσει ακόμη. Πέτυχε την Τρίτη της σερί νίκη με πρόκριση 1-0 κόντρα στη Σεντ Τζόνσον και παράλληλα προσπαθεί να κρατηθεί σε επαφή με την κορυφή στο πρωτάθλημα (-4 από τη Ρέιντζερς) και να πάρει την πρόκριση στο Europa. H άμυνά της συνεχίζει να την πονάει και είναι άγνωστο το σχέδιο που θα διαλέξει ο Ποστέκογλου σε ένα ματς όπου «καίγεται» πιθανότατα για νίκη. Θέλει το ίδιο αποτέλεσμα με τη Μπέτις, που παίζει με τη Φερεντσβάρος. 

Europa League, Λεβερκούζεν – Σέλτικ (22:00): H Λεβερκούζεν δείχνει άνετη, ωστόσο, θέλει και την 1η θέση. Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει πως αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους. Η Σέλτικ θέλει αλλά με αυτή την άμυνα μοιάζει δύσκολο να ανταποκριθεί σε γερμανικό γήπεδο. Επειδή ο άσσος είναι μικρός, πάμε στα γκολ. Λόγω του κινήτρου που υπάρχει και στις δύο πλευρές ο ρυθμός ίσως επηρεαστεί στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, όπου σίγουρα κάποια από τις δύο δεν θα βολεύει και το σκορ του άλλου ματς, το ρίσκο θα είναι πολύ αυξημένο. Επιλέγουμε το Over 1.5 Γκολ στο B’ Ημίχρονο στο τίμιο 1.75 (Novibet).  

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ