Το… χτίζουμε για το 2.05

Το… χτίζουμε για το 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αγγλία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Αγγλία.

Serie A, Ίντερ – Σπέτσια (19:30): Χωρίς να φορτσάρει, αλλά και χωρίς να απειληθεί, η Ίντερ έκανε τη… δουλειά και στην έδρα της Βενέτσια. Οι «νερατζούρι» έφτασαν σε μια ακόμη νίκη με το αγαπημένο τους 2-0 και συνεχίζουν να βάζουν πίεση στη Νάπολι, που αποχωρίστηκε τη Μίλαν στην κορυφή. Οι πρωταθλητές έφτασαν τις 4 νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων και τους 31β. μετά από 14 αγώνες. Έχουν απολογισμό 9-4-1, έχοντας σκοράρει 34 φορές (καλύτερη επίθεση της κατηγορίας) και έχοντας δεχθεί 15 γκολ.

Serie A, Ίντερ – Σπέτσια (19:30): Άλλη μια ήττα, αυτή τη φορά στο γήπεδό της από την Μπολόνια γνώρισε η Σπέτσια. Η ομάδα του Τιάγκο Μότα έχασε με σκορ 1-0 και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα. Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν αρκετά ανταγωνιστική και δεν άξιζε την ήττα. Ήταν η τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, που την κράτησε οριακά (+1) πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Έχει συγκομιδή 11β., με απολογισμό 3-2-9 και 15 γκολ υπέρ και 32 κατά (χειρότερη άμυνα της κατηγορίας).

Serie A, Ίντερ – Σπέτσια (19:30): Δύο νέες απώλειες για τους γηπεδούχους. Τραυματίες είναι ο στόπερ Ρανόκια και ο μπακ-χαφ Νταρμιάν. Στα πιτς παραμένουν ο έτερος στόπερ Ντε Φράι και ο μπακ Κόλαροφ. Με δύο προβλήματα ταξίδεψαν στο Μιλάνο οι φιλοξενούμενοι. Εκτός αποστολής έμειναν οι μέσοι Σένα και Μπουράμπια.

Η Ίντερ έχει βρει τα… πατήματά της και δείχνει ικανή να διεκδικήσει και φέτος το πρωτάθλημα, έχοντας βασικές ανταγωνίστριες τη Νάπολι και τη Μίλαν. Προφανώς και είναι φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά ο «ξερός» άσος δεν έχει αξία σε κανένα στοίχημα. Οι «νερατζούρι» θα ασκήσουν πίεση στην αντίπαλό τους και απόρροια αυτής μπορούν να είναι τα κόρνερ. Οι γηπεδούχοι έχουν μέσο όρο 10.14 στα παιχνίδια τους φέτος και οι φιλοξενούμενοι έχουν 9.43. Κατεβάζοντας και λίγο το… line για μεγαλύτερη ασφάλεια, πάμε στοίχημα με «1, Over 1,5 γκολ και Over 8,5 κόρνερ» σε απόδοση 2.05 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Έβερτον – Λίβερπουλ (22:15): Το ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ έφτασε και για φέτος, αλλά πόσο… ντέρμπι είναι; Η αγωνιστική διαφορά της Λίβερπουλ με την Έβερτον είναι
χαώδης, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στη βαθμολογική τους θέση. Στην τρίτη θέση η Λίβερπουλ, που είναι διεκδικήτρια του τίτλου, στη 14η με 15 βαθμούς η Έβερτον. Η οποία βρίσκεται μόλις στο συν έξι από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Έχει απαντήσει με εντυπωσιακό τρόπο η Λίβερπουλ μετά την ήττα της από τη Γουέστ Χαμ. Τρεις σερί νίκες, δύο σε πρωτάθλημα και μία στο Τσάμπιονς Λιγκ, με 10-0 γκολ. Απέναντι σε Άρσεναλ (4-0), Σαουθάμπτον (4-0) και Πόρτο (2-0). Μια ομάδα που μπορεί να σε διαλύσει μέσα σε λίγα λεπτά. Όπως έκανε με τη Σαουθάμπτον και με την Άρσεναλ, που πάτησε… γκάζι και εξαφανίστηκε. Γενικά η ομάδα του Κλοπ είναι σε τρομερή κατάσταση αυτή την περίοδο.

Και είναι το απόλυτο φαβορί και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ένα ματς πάντως διαφορετικό απ’ τα υπόλοιπα. Είναι μεγάλη η έχθρα που επικρατεί ανάμεσα στις δύο ομάδες του Λίβερπουλ. Και είναι ξεχωριστές αυτές οι αναμετρήσεις.

Premier League, Έβερτον – Λίβερπουλ (22:15): Αντίθετα με τη Λίβερπουλ, η Έβερτον είναι σε ελεύθερη πτώση. Χωρίς νίκη για εφτά σερί ματς στην Premier League. Με πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Χωρίς γκολ στα τρία τελευταία της παιχνίδια με Τότεναμ (0-0), Σίτι (0-3) και Μπρέντφορντ (0-1). Έχουν περάσει δύο μήνες από την τελευταία της νίκη, που ήταν στις 25 Σεπτεμβρίου και το 2-0 απέναντι στη Νόριτς. Έκτοτε μετρά μόνο ήττες ή ισοπαλίες.

Με τη φόρα που έχει η μία ομάδα και την… κατηφόρα που έχει πάρει η άλλη, δεν μπορούμε παρά να πάμε σε μια επιλογή υπέρ της Λίβερπουλ στο στοίχημα. Και μάλιστα με γκολ. Πάμε στοίχημα με νίκη της Λίβερπουλ σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ συνολικά στο ματς, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.94 στο bet builder του pamestoixima.gr.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ