Με τα γκολ στο 2.00

Με τα γκολ στο 2.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ισπανία και Ιταλία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ισπανία και Ιταλία.

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα (17:15): Η Οσασούνα συνεχίζει μακριά από τις νίκες για 7η σερί αγωνιστική (0-4-3) στο πρωτάθλημα. Την προηγούμενη Κυριακή έπαιξε εκτός έδρας κόντρα στη Λεβάντε και αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 0-0. Πολύ λίγα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο του «Θιουτάτ ντε Βαλένθια». Με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους; φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Η Οσασούνα είναι
στη 10η θέση της βαθμολογίας κι έχει 21 βαθμούς σε 16 ματς. Αξίζει να σημειώσουμε το γεγονός πως τα 7 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα έχουν λήξει με Under 2.5 γκολ. Εκτός με μυϊκό τραυματισμό ο έμπειρος φορ Κίκε Γκαρσία (15/2). Οι υπόλοιποι 3 τραυματίες δεν επηρεάζουν το πλάνο του κόουτς Γιαγκόμπα Αρασάτε καθώς είναι αναπληρωματικοί.

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα (17:15): Στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών η Μπαρτσελόνα που δείχνει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου της. Η «μετά Μέσι» εποχή βρίσκει τους Καταλανούς στην 7η θέση της βαθμολογίας στην Primera Division καθώς και αποκλεισμένους από τη συνέχεια του Champions League. Ο Τσάβι πρόκειται να προβεί σε ολικό «λίφτινγκ» του ρόστερ. Πρώτα «βαριά» ονόματα που θα δουν την πόρτα της εξόδου είναι οι Μαρκ Τερ Στέγκεν και Φράνκι Ντε Γιόνγκ. Η πώληση των δύο αυτών παικτών θα δώσει «ανάσα» στα οικονομικά της ομάδας, τα οποία δεν είναι και στην καλύτερή κατάσταση. Μεγάλη η λίστα απόντων στη σημερινή αποστολή, αφού συνολικά θα λείψουν 7 ποδοσφαιριστές.

Οσασούνα – Μπαρτσελόνα (17:15): Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, καθώς τα αποτελέσματα που έχουν φέρει στα τελευταία τους ματς είναι αποθαρρυντικά. Δύσκολη η επιλογή σημείου, θα Πάμε στοίχημα με τα γκολ και το 2-3 γκολ σε απόδοση του 2.00 που μας προσφέρει το (Pamestoixima), αφού το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων μας καλύπτει.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Σασουόλο – Λάτσιο (19:00): Σε ένα ακόμα ματς διαφήμιση επιθετικού ποδοσφαίρου, έμεινε στην ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Σπέτσια και απέτυχε να πλησιάσει την πρώτη 7αδα. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι πάντως ευχαριστημένη πρέπει να είναι. Δέχθηκε το 1-0 στο 35′ και το 2-0 με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Δεν το παράτησε, πάλεψε, μείωσε στο 66′ σε 2-1 και στο 79′ έκανε το 2-2. Προσπάθησε και για την ανατροπή αλλά δίχως αποτέλεσμα. Έχει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία ματς και αυτό οφείλεται κυρίως στην άμυνα της. Μετράει 10 διαδοχικά G/G & Over 2.5. Στην έδρα της δεν είναι αποτελεσματική, αλλά δεν αλλάζει την φουλ επιθετικά νοοτροπία της.

Σασουόλο – Λάτσιο (19:00): Δεν μπόρεσε να επιβληθεί της Γαλατασαράι εντός έδρας μεσοβδόμαδα και έμεινε οριστικά στην 2η θέση του ομίλου. Πάλεψε για να πάρει το ματς, πίεσε ασφυκτικά δίχως αποτέλεσμα όμως και κάπως έτσι το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι τέλος. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες την περασμένη αγωνιστική και επικράτησε της Σαμπντόρια εκτός έδρας με 3-1. Μπήκε αποφασισμένη να δώσει απαντήσεις, άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό και έπειτα με δύο γκολ του Ιμόμπιλε στο 17′ και στο 37′ έφτασε στο 3-0. Στο 67′ έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά δεν πτοήθηκε και το διαχειρίστηκε σωστά. Στο τέλος δέχθηκε την μείωση για το 1-3, δίχως να ανησυχήσει καθόλου. Είναι στο -2 από την 5η Γιουβέντους και θέλει να συνεχίσει με νίκες για να μην χάσει άλλο έδαφος.

Σασουόλο – Λάτσιο (19:00): Αναμένεται ματσάρα ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι δεν αλλάζουν στυλ πουθενά, ενώ η Λάτσιο πήρε τα πάνω της ξανά. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.75 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ