Με συνδυαστικό στο 1.83

Με συνδυαστικό στο 1.83

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Ισπανία.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Ισπανία.

Έμπολι – Μίλαν (21:45): Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες και έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της Σπέτσια με 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ στο 50′, αλλά ανέβασε την απόδοση της στη συνέχεια, πίεσε ασφυκτικά για την ισοφάριση και την βρήκε επίσης με αυτογκόλ, του Νικολάου, στο 71′. Υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν, αλλά άλλο γκολ δεν μπήκε. Είναι στο -4 από την εξάδα της βαθμολογίας, δίνει μάχη για να βρεθεί σε αυτή, καθώς παρότι είναι «νεοφώτιστη», έχει ουσιαστικά σωθεί και μπορεί να κοιτάζει για παραπάνω. Δεν χάνει σε
έξι σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είναι στην καλύτερη της φάση μέσα στη σεζόν. Άπαντες θέλουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στη Μίλαν, για να γίνουν ακόμα καλύτερες οι γιορτές της.

Έμπολι – Μίλαν (21:45): Ηττήθηκε με 0-1 από τη Νάπολι εντός έδρας και είδε την διαφορά από την κορυφή να ανοίγει στους 4 βαθμούς. Βρέθηκε να χάνει από το 5ο μόλις λεπτό, της πήρε ώρα να συνέλθει, πίεσε για την ισοφάριση, την βρήκε στο 90′, αλλά το γκολ της ακυρώθηκε από το VAR. Για σκάνδαλο έκαναν λόγο οι άνθρωποι της Μίλαν και δεν είχαν άδικο, με την απόφαση να είναι ακατανόητη. Δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία σε όλες τις
διοργανώσεις και για να κάνει όσο καλύτερες γιορτές γίνεται, πρέπει να πάρει νίκη τώρα και να περιμένει απώλειες της Ίντερ για να μειώσει εκ νέου την απόσταση από την κορυφή.

Έμπολι – Μίλαν (21:45): Η Έμπολι είναι η ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής και ονειρεύεται ακόμα και Ευρώπη. H Μίλαν πρέπει να αντιδράσει αν θέλει να μείνει στο κυνήγι της κορυφής. Πάμε για καλό ματς με ρυθμό και γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.83 ( Pamestoixima ).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Σε μια ματσάρα κόντρα στην Μπέτις, πήρε σπουδαία νίκη με 3-2 στο τέλος. Μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό. Δεν το εκμεταλλεύτηκε όμως αυτό το δυναμικό ξεκίνημα της και η ισοφάριση ήρθε στο 6ο λεπτό. Υπήρχαν φάσεις εκατέρωθεν και στο 52′ έγινε το 1-2 από την Μπέτις. Δεν το έβαλε κάτω όμως, πίεσε για την ισοφάριση, την βρήκε στο 72′ και στο 89′ έκανε την απόλυτη ανατροπή. Δεν κέρδιζε για οχτώ σερί ματς και κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Μείωσε την διαφορά από την 6αδα και θέλει εκ νέου θετικό αποτέλεσμα, αλλά ξέρει ότι δύσκολα θα τα καταφέρει κόντρα στην πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Υπέπεσε σε σοβαρή γκέλα και έμεινε στο εντός έδρας 0-0 απέναντι στη Κάντιθ. Πίεσε ασφυκτικά σε όλο το παιχνίδι αλλά η μπάλα δεν έμπαινε μέσα και έτσι παραχώρησε ισοπαλία. Είδε την Σεβίλλη να μειώνει την διαφορά, αλλά και πάλι έχει σχετική απόσταση ασφαλείας. Τώρα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Μπιλμπάο και θα πρέπει να ανεβάσει ρυθμό. Στα θετικά ότι κρατάει για πέντε σερί ματς το μηδέν στην άμυνα, ενώ δεν χάνει σε 14 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τα 7/8 τελευταία εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις ήταν Over 2.5.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Μαδρίτης (22:30): Η Μπιλμπάο πήρε ψυχολογία και θα βάλει δύσκολα στην Ρεάλ. Μπορεί τελευταία η πρωτοπόρος να μην δέχεται γκολ, αλλά το «Σαν Μαμές» είναι άλλη ιστορία. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.78 ( Pamestoixima ).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ