Με το… εύκολο 1.65

Με το… εύκολο 1.65

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Βέλγιο.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Βέλγιο.

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον (17:00): Είναι σε πτώση, δεν πατάει καλά και έμεινε εκτός συνέχεια του Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα, όπου ηττήθηκε από την Τότεναμ εκτός έδρας με 2-1. Όλα έγιναν σε λίγα λεπτά, όπου βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στο 29′, απάντησε στο 32′, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί καθώς στο 34′ έγινε το 2-1. Παρότι υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν στη συνέχεια, δεν άλλαξε το σκορ. Ήταν το 4ο διαδοχικό ματς που δεν κερδίζει και βγάζει κόπωση. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 2-0 από την Άρσεναλ εκτός έδρας. Τουλάχιστον εντός έδρας τα πάει καλύτερα και ξέρει να παίρνει αποτέλεσμα. Δεν θέλει να έχει άλλες απώλειες, για να μην χάσει περαιτέρω έδαφος στην Πρέμιερ Λιγκ.

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον (17:00): Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να επιστρέψει στις νίκες, καθώς δεν κερδίζει σε έξι σερί ματς στο πρωτάθλημα. Βρέθηκε να χάνει μόλις στο 2ο λεπτό, της πήρε ώρα να συνέλθει, αλλά όταν το έκανε κατάφερε να ισοφαρίσει στο 32′ και να κάνει την απόλυτη ανατροπή στο 36′. Στο δεύτερο μέρος κλείστηκε όμως για να διασφαλίσει το υπέρ της αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφερε. Στο 65′ έγινε το 2-2 και παραλίγο να ηττηθεί κιόλας, με την άμυνα της να έχει θέματα. Σε εννιά εκτός έδρας ματς μέχρι τώρα για το πρωτάθλημα έχει μόλις μια νίκη. Τα 7/9 πιο πρόσφατα εκτός έδρας ήταν Over 2.5.

Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον (17:00): Η Γουέστ Χαμ ψάχνει να βρει απαντήσεις και να επιστρέψει στις νίκες. Η Σαουθάμπτον δύσκολα θα μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα με τις αδυναμίες που έχει μακριά από την βάση της. Γκολ όμως μπορεί να βρει. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 1.65 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Κορτράικ – Αντβέρπ (17:00): Δεν κατάφερε να κάνει και πολλά πράγματα στην έδρα της Άντερλεχτ μεσοβδόμαδα για το κύπελλο και ηττήθηκε εύκολα με 3-0. Δέχθηκε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα στο πρώτο μέρος (34′, 42′) και δεν είχε τρόπο να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος. Στο 75′ ήρθε και το τρίτο γκολ για να τελειώσει οριστικά το ματς. Στο πρωτάθλημα πάντως έρχεται από τρεις σερί νίκες, που την έχουν φέρει στην 3η θέση. Στο πιο πρόσφατο, πήγε στην έδρα της Σεράινγκ και πήρε τη νίκη με 2-0. Ήταν ανώτερη και με δύο γκολ στο 54′ και στο 59′ το τελείωσε οριστικά. Αν βρει μεγαλύτερη σταθερότητα στην έδρα της, τότε μπορεί να ελπίζει σε ακόμα καλύτερες μέρες. Άλλωστε η 4αδα απέχει μόλις 4 βαθμούς και κάνει όνειρα.

Κορτράικ – Αντβέρπ (17:00): Έφερε ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Γκενκ την περασμένη αγωνιστική και βρίσκεται σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας. Βρέθηκε να χάνει από το 32΄, αλλά δεν πτοήθηκε και έψαξε τις πιθανότητες της στο δεύτερο μέρος. Πίεσε για την ισοφάριση και έφτασε στο 1-1 στο 82′. Μακριά από την βάση της ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και το ίδιο θέλει να κάνει και απέναντι στην Κοτράικ, μια ομάδα που έχει στόχο την 4αδα και δεν θέλει να της δώσει το δικαίωμα να πλησιάζει περαιτέρω. Τα 4/6 τελευταία στο πρωτάθλημα ήταν Over 2.5.

Κορτράικ – Αντβέρπ (17:00): Θα γίνει μάχη σε αυτό το ματς, καθώς και οι δύο δείχνουν σε καλή κατάσταση και δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Σαφώς όμως η Αντβέρπ είναι ανώτερη, για αυτό μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Πάμε στοίχημα με το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.85 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ