«Τίμιο» το 1.78

«Τίμιο» το 1.78

Το Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αίγυπτο και Μαρόκο.

Το Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αίγυπτο και Μαρόκο.

Μαρόκο Α’, Γουιντάντ Καζαμπλάνκα – Μουλούντια Ουζντά (17:00): Το παιχνίδι αφορά τη 14η αγωνιστική στο Μαρόκο και η πρωταθλήτρια και πρωτοπόρος Γουιντάντ Καζαμπλάνκα δείχνει να είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Σε αυτό «συμφωνούν» και τα προγνωστικά στοιχήματος και, όπως είναι λογικό, ο «άσος» προσφέρεται χαμηλά. Και πέφτει κι άλλο όσο περνούν οι ώρες. Είναι ένα σημάδι και για το στοίχημα ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηττηθεί ποτέ από τη Μουλούντια Ουζντά στην έδρα τους: Στο 7-2-0 είναι η παράδοση, με τις δύο ισοπαλίες να είναι τα ματς των δύο τελευταίων σεζόν!

Νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα έδωσε η… Γουιντάντ Καζαμπλάνκα. Ηττήθηκε 2-1 από τη Ντιφαά Ελ Γιαντίντα την προηγούμενη αγωνιστική, η πρώτη της στη σεζόν. Είναι πρωτοπόρος με 32 βαθμούς με 10-2-1 και 22-8 γκολ και παραμένει στο +5 από τη μεγάλη της αντίπαλο, τη Ράζα Καζαμπλάνκα. Προηγουμένως, είχε νικήσει 2-0 εντός τη Μπερκάνε και 4-3 εκτός της Σουαλέμ. Αυτό ήταν ένα από τα λίγα παιχνίδια της που έχουν ανοίξει φέτος.

Πάμε και στη Μουλούντια Ουζντά που έχει πάρει για τα καλά την κάτω βόλτα. Έχει όλους κι όλους 2 βαθμούς σε 8 αναμετρήσεις και τελευταία νίκη της ήταν στις 3 Οκτωβρίου το 2-1 εκτός επί της Χασάνια Αγκαντίρ. Καλά, δεν έχει κάνει και πολλές, δύο έχει όλες κι όλες. Και με τους 10 βαθμούς (2-4-7, 11-19 τέρματα) είναι στην τελευταία θέση. Μόνο στο 0-0 της πρεμιέρας με την Κουρίμπγκα κράτησε το μηδέν παθητικό.

Μαρόκο Α’, Γουιντάντ Καζαμπλάνκα – Μουλούντια Ουζντά (17:00): Ανώτερη η Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να διατηρήσει και τη διαφορά ασφαλείας που έχει «χτίσει». Πάμε στοίχημα με «Άσο» και Over 1,5 γκολ, στο ωραίο 1.78 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League Αιγύπτου, Αλ Μασρί – Αλ Ιτιχάντ (20:00): Αήττητη παραμένει ως τώρα η Αλ Μασρί. Αυτή και η Αλ Αχλί μόνο. Βέβαια, η τελευταία έχει το απόλυτο σε 6 αγώνες. Τα προγνωστικά στοιχήματος περιμένουν δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι, προσφέροντας μοιρασμένες αποδόσεις. Στο 7-6-3 είναι η παράδοση, αν σας ενδιαφέρει για το στοίχημα.

Επίσης, το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι βρήκε νικήτρια την Αλ Μασρί με 1-0. Με 3 νίκες και 4 ισοπαλίες και 11-6 γκολ έχει μπει στη σεζόν η Αλ Μασρί και βρίσκεται ψηλά. Μόνο τρεις ομάδες είναι από πάνω της. Ξεκίνησε με 4 «Χ» (1-1 με Γκαζλ Ελ Μεχαλά, 0-0 με Σμούχα, 1-1 με Φιούτσουρ, 2-2 με Πίραμιντς) και ακολούθησαν τρεις νίκες. Πρώτα κέρδισε 3-0 την Ελ Γκούνα, μετά 3-2 τη Μισρ Λελ Μακάσα και προ ημερών 1-0 τη Φάρκο. Αυτά είναι τα πεπραγμένα της. Κοινώς, μόνο σε ένα ματς δεν έχει σκοράρει φέτος.

Πάμε και στην Αλ Ιτιχάντ που έχει 9 βαθμούς με 2-3-2 και 13-15 γκολ. Από τις καλύτερες επιθέσεις και από τις χειρότερες άμυνες. Φοβερό αυτό! Τελευταίο της ματς είναι το ασύλληπτο 4-4 με την Κεράμικα Κλεοπάτρα. Προηγήθηκε δύο φορές με προβάδισμα δύο τερμάτων (3-1 στο 33’, 4-2 στο 45’!), αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 87’! Είναι το δεύτερο 4-4 που φέρνει στη σεζόν. Ήταν και εκείνο με τη Σμούχα στην πρεμιέρα, ματς που βρέθηκε να
χάνει 4-1 στο 53’, αλλά ισοφάρισε με τρία γκολ στο 73’, στο 89’ (πέναλτι) και στο 90’!!

Premier League Αιγύπτου, Αλ Μασρί – Αλ Ιτιχάντ (20:00): Παιχνίδια που τα βλέπουμε μία στο τόσο, στην Αλ Ιτιχάντ τα έχουμε δει ήδη δύο φορές. Με βάση το πόσο εύκολα σκοράρει και το πόσο εύκολα δέχεται γκολ θα το ρισκάρουμε και θα πάμε στο Over 2,5 γκολ. Ειδικά από τη στιγμή που μετά από όλα αυτά το δίνουν στο 2.22 (Stoiximan). Πάμε στοίχημα με τα γκολ.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ