Κυρίαρχη η Λίβερπουλ στο Λονδίνο με 4.45

Κυρίαρχη η Λίβερπουλ στο Λονδίνο με 4.45

Η δράση στην Premier League δεν σταματά, με το πρόγραμμα της Κυριακής να περιλαμβάνει σημαντικές αναμετρήσεις!

Έβερτον και Μπράιτον συγκρούονται νωρίς το απόγευμα (16:00) στο «Goodison Park». Απογοητευτική για την ώρα η σεζόν των «ζαχαρωτών». Στην 15η θέση με 19 βαθμούς, αστάθεια στην απόδοση και άσχημα κυρίως αποτελέσματα. Λογικά δεν θα κινδυνεύσει, αλλά αυτή η διαπίστωση δεν αποτελεί λόγο για… πανηγυρισμούς.

Σε καλύτερη κατάσταση η Μπράιτον, είναι ανταγωνιστική και έχει θετικό ρεκόρ στην κατηγορία. Στην 10η θέση με 24 βαθμούς, μπορεί να κάνει ακόμη και όνειρα Ευρώπης αν και δύσκολα θα τα καταφέρει. Είναι πάντως ομάδα που μπορεί να παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σημαντικές απουσίες και στις δύο ομάδες ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης – περισσότερες αυτές στο στρατόπεδο της Έβερτον. Η γηπεδούχος πάντως θα ψάξει αντίδραση, η φιλοξενούμενη πείθει περισσότερο και οι πιθανότητες για κάθε αποτέλεσμα είναι μοιρασμένες. Ματς που δύσκολα θα ανοίξει υπό τον φόβο της ήττας, η επιλογή Χ ημίχρονο – Χ τελικό & under 3,5 γκολ στο 5.10 της Stoiximan.

Την ίδια ώρα η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Άστον Βίλα στο «Brentford Community Stadium». Εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι. Η πορεία των Λονδρέζων είναι καλύτερη του αναμενομένου. Αν και μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα, σταδιακά έριξαν στροφές.

Βρίσκονται σην 14η θέση με 20 βαθμούς και μοιάζουν ικανοί να πετύχουν τον βασικό τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Ομάδα που δεν κλείνεται η Μπρέντφορντ, προσπαθεί να παίζει επιθετικά και συνήθως τα καταφέρνει κόντρα σε αντιπάλους από το δεύτερο μισό της βαθμολογίας.

Βελτιωμένη η Άστον Βίλα μετά την έλευση του Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της. Πήρε τα ματς που είχε το «πρέπει», έχασε εκείνα με τους λεγόμενους «μεγάλους» αλλά ήταν 100% ανταγωνιστική. Με δύο βαθμούς περισσότερους είναι δύο θέσεις πιο πάνω από την γηπεδούχο και αναμένεται να έχει μια άνετη σεζόν.

Η απουσία της πίεσης την κάνει και πιο επικίνδυνη, ειδικά όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Η Μπρέντφορντ έχει σημαντικούς παίκτες νοκ-άουτ και 3-4 ακόμη αμφίβολους, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες της φιλοξενούμενης να φύγει αλώβητη από το Λονδίνο. Στο MatchCombo της Stoiximan η συνδυαστική επιλογή Χ2, να σκοράρει ο Γουότκινς και under 11,5 κόρνερ προσφέρεται σε απόδοση 4.85.

Το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής διεξάγεται στο «Stamford Bridge», όπου στις 18:30 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του Τσέλσι – Λίβερπουλ. Διεκδικήτρια του τίτλου τη φετινή σεζόν η ομάδα του Τόμας Τούχελ, αν και θα χρειαστεί να γίνουν πολλά προκειμένου να πιάσει κορυφή.

Εξαιρετική στο passing game, αλλά και φλύαρη. Δημιουργεί με άνεση, έχει όμως θέμα στο εύκολο γκολ και συχνά της στοιχίζει βαθμούς. Όπως στην πρόσφατη ισοπαλία με τη Μπράιτον αλλά και αυτές που προηγήθηκαν μέσα στο μήνα απέναντι σε Έβερτον και Γουλβς. Στο -8 από την πρωτοπόρο Σίτι, δεν έχει άλλα περιθώρεια για απώλειες.

Σημάδια κάμψης παρουσιάζει εσχάτως και η Λίβερπουλ. Μετά από ένα μεγάλο νικηφόρο σερί έμεινε στο 2-2 με την Τότεναμ και στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Λέστερ. Πείθει περισσότερο για τις ικανότητες της, παίζει γρήγορο και εξαιρετικά επιθετικό ποδόσφαιρο, σκοράρει με άνεση και έχει βελτιωθεί ανασταλτικά σε σχέση με την περσινή σεζόν. Θέλει άμεσα να επιστρέψει στα τρίποντα, αφού έμεινε στο -9 από την κορυφή έστω και με ένα ματς λιγότερο.

Μέχρι τελικής πτώσεως αναμένεται η μάχη στο «Stamford Bridge». Το ματς φαντάζει ισορροπημένο, μόνο που κρύβει περισσότερες δυσκολίες για την Τσέλσι. Οι «μπλε» του Λονδίνου δεν μπορούν να κάνουν το γνωστό τους παιχνίδι κόντρα στη Λίβερπουλ, που παίζει σε υψηλότερη ένταση και ξέρει εξίσου καλά το παιχνίδι της κατοχής.

Οι γηπεδούχοι δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικοί όταν καλούνται να παίξουν πίσω από τη μπάλα και το στοιχείο αυτό αποτελεί αβαντάζ για τους «κόκκινους», που είναι πιο… ψημένοι σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Η επιλογή 2 ημίχρονο – 2 τελικό και over 1,5 γκολ στο 4.45 της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ