Στήριξη σε Παναθηναϊκό και Πόρτο

Στήριξη σε Παναθηναϊκό και Πόρτο

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Euroleague και το ντέρμπι της Πορτογαλίας.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Euroleague και το ντέρμπι της Πορτογαλίας.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις (21:00): Το ντέρμπι των… ουραγών. Τα προηγούμενα χρόνια Παναθηναϊκός και Ζαλγκίρις ήταν ομάδες οκτάδας, αλλά μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν η πορεία τους είναι κάκιστη. Εν μέσω πολλών προβλημάτων οι «πράσινοι» υποδέχονται τους Λιθουανούς, για τη 18η αγωνιστική. Το ρεκόρ τους είναι πολύ άσχημο αμφότερων. Το «τριφύλλι» είναι προτελευταίο με 4-13, ενώ από την άλλη οι πρωταθλητές Λιθουανίας είναι ουραγοί με 3-13. Από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση και φυσικά την τελευταία δεν θέλει να τη… θυμάται. Οι δύο πρώτες ήταν από Ολίμπια Μιλάνο και Μπαρτσελόνα. Η πιο πρόσφατη από τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ, με το βαρύ 84-65.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις (21:00): Σχεδόν την ίδια μέτρια πορεία τις τελευταίες εβδομάδες έχει και η Ζαλγκίρις. Βέβαια, την περασμένη αγωνιστική δεν έπαιξε, καθώς αναβλήθηκε το παιχνίδι που είχε με την Ολίμπια Μιλάνο. Η ομάδα του Ζντοβτς έρχεται και εκείνη από τρεις σερί ήττες. Η πρώτη ήταν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να ακολουθήσει εκείνη στην παράταση από τη Μονακό και τελευταία από την Ούνιξ Καζάν. Από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός είχε ματς στο ΟΑΚΑ πριν από μερικές ημέρες. Στον προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στο Λαύριο ήταν εντυπωσιακός, καθώς πήρε την άνετη νίκη με σκορ 93-69. Στον αντίποδα, η Ζαλγκίρις χρειάστηκε την παράταση για να νικήσει 78-71 στην έδρα της Γιουβέντους, για το πρωτάθλημα Λιθουανίας. Στο μεταξύ, οι «πράσινοι» είναι γεμάτοι προβλήματα, καθώς διαθέτουν μόλις εννιά παίκτες για το ματς, μετά την… επίσκεψη του κορωνοϊού. Τέσσερις παίκτες του βασικού ροτέισον είναι εκτός, ενώ δεν θα είναι στον πάγκο ούτε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις (21:00): Πάμε στοίχημα με «άσο» με +9,5 πόντους στον Παναθηναϊκό, μαζί με over 143,5 πόντους, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.82 (stoiximan). Λόγω των απουσιών, μεγάλο βάρος στο ματς αναμένεται να πάρει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Στοίχημα με ενδιαφέρον είναι το over 22,5 σε πόντους+ριμπάουντ του αρχηγού, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.90 (stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Πόρτο – Μπενφίκα (23:00): Ήρεμα Χριστούγεννα για την Πόρτο. Το 3-0 στο Κύπελλο έδωσε ηρεμία στους δράκους, που επιστρέφουν στο πρωτάθλημα με στόχο να “τελειώσουν” τον έναν από τους δύο μεγάλους αντιπάλους της κούρσας. Η ομάδα του Κονσεϊσάο θα ψάξει την 11η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα. Στα θετικά το γεγονός ότι δεν έχει κρούσματα, ενώ ο προπονητής της θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Πέπε που κάνει αγώνα δρόμου. Εκτός σίγουρα οι Μαρκάνο, Κρούγιτς και Εβανίλσον. Απίστευτο το σερί της Πόρτο στην έδρα της καθώς από πέρσι τον Μάρτιο μετράει 13 συνεχόμενες νίκες.

Πόρτο – Μπενφίκα (23:00): Οι μέρες που ακολούθησαν μετά τον βαρύ αποκλεισμό έβγαλαν τα άπλυτα των αποδυτηρίων στη φόρα. Τελικά, το κλίμα αποδείχτηκε ασήκωτο για τον Ζέσους, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο την Τρίτη. Μάλιστα, στον Τύπο της χώρας κυκλοφόρησαν και πολλές ατάκες από την κόντρα του με τους παίκτες. Ο Πίτσι βρέθηκε εκτός ομάδας λόγω πειθαρχικού μετά την ήττα από την Πόρτο, ωστόσο, επέστρεψε στις τελευταίες προπονήσεις. Στον πάγκο και στο ντέρμπι αλλά και μέχρι το τέλος της σεζόν θα κάτσει ο Νέλσον Βερίσιμο, που βρισκόταν στη Β’ ομάδα των “αετών”. Στην προσπάθεια της Μπενφίκα να παραμείνει στην κορυφή δεν θα πάρει μέρος ο τιμωρημένος Οταμέντι, ενώ ούτε εδώ υπάρχει θέμα με Covid.

Primeira Liga, Πόρτο – Μπενφίκα (23:00): H Πόρτο κάνει τη δουλειά της χωρίς να βγάζει μάτια. Πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο ντέρμπι κόντρα σε έναν αντίπαλο, που του έχει πάρει τον αέρα. Η Μπενφίκα δείχνει βαριά άρρωστη και είναι άγνωστο το αν η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θα έχει άμεσα αποτελέσματα. Βάζοντας στο κόλπο και την έδρα το προβάδισμα στους γηπεδούχους είναι σωστό. Θα στηρίξουμε την Πόρτο με Άσσο από Ημίχρονο, με την απόδοση να δικαιολογεί τον χαρακτήρα του ντέρμπι (1/1 στο 2.62 Νovibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ