Καλή χρονιά με γκολ σε Αγγλία και Ισπανία

Καλή χρονιά με γκολ σε Αγγλία και Ισπανία

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ισπανία

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ισπανία

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:30): Με τη Σίτι να κερδίζει ακόμα ένα ματς και να συνεχίζει την προέλαση,Τσέλσι και Λίβερπουλ παίζουν τα ρέστα τους. Κυριακή απόγευμα στο Λονδίνο, αν υπάρξει ηττημένος, νομίζω πως δεν θα μπορεί να συνεχίσει στην κούρσα. Αυτή τη στιγμή η Σίτι είναι στους 53 σε 21 ματς, η Τσέλσι έχει 42 σε 20 ματς, η Λίβερπουλ είναι στους 41 σε 19 ματς. Η Τσέλσι έπαθε ζημιά από την Μπράιτον, η οποία ισοφάρισε στις καθυστερήσεις στο Στάμφορντ Μπριτζ και την ανάγκασε να χάσει κι άλλο έδαφος.

Ήττα σοκ και για τη Λίβερπουλ από τη Λέστερ με 1-0 εκτός έδρας. Η Λέστερ είχε δείξει τις διαθέσεις της από το ματς στο Άνφιλντ που προηγήθηκε με 3-1 στο Κύπελλο αλλά τελικά αποκλείστηκε στα πέναλτι. Η Λίβερπουλ μοιάζει να βρίσκεται σε μια περίοδο ντεφορματίσματος, με αποτέλεσμα να χάσει επαφή από την κορυφή. Πριν από την ήττα από τη Λέστερ είχε έρθει η ισοπαλία με 2-2 στο Λονδίνο με την Τότεναμ. Και πλέον πάει στο Λονδίνο με την πλάτη στον τοίχο, για να παίξει έναν… τελικό που θα την κρατήσει μέσα στο κόλπο.

Τσέλσι – Λίβερπουλ (18:30): Πέρσι είχε περάσει με νίκη από το Στάμφορντ Μπριτζ. Πάμε για ένα ντέρμπι δύο… πληγωμένων αντιπάλων, που έχουν ως στόχο την κορυφή αλλά που έχουν μείνει πίσω μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Η Τσέλσι έχει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στην Premier League, αλλά το κυριότερο είναι πως πλέον δεν βγάζει την ίδια φρεσκάδα με το ξεκίνημα της σεζόν. Δεν έχει τις ίδιες ιδέες, δεν είναι το ίδιο παραγωγική.

Πολύ ισορροπημένο ντέρμπι. Και ισορροπία και στις αποδόσεις στο στοίχημα. Ακριβώς ίδια απόδοση σε άσο και διπλό, στο 2.65 τόσο η Τσέλσι, όσο και η Λίβερπουλ. Στο 3.40 η ισοπαλία, σε ένα ντέρμπι που ναι μπορεί να έχει πολλή ισοπαλία. Στη λογική πως οι δύο ομάδες μπορεί να φοβηθούν την ήττα και να μην πάρουν ρίσκα όσο το ματς περνάει. Δεν θα πάμε σε σημείο, θα έχει μπόλικο ρίσκο κάτι τέτοιο. Πάμε στοίχημα με G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.97 (pamestoixima)

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα (22:00): Διψήφιο αριθμό απουσιών έχει να αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα, την ώρα που προσπαθεί να συνέλθει. Απουσίες έχει και η Μαγιόρκα, με τις δύο ομάδες να αιτούνται την αναβολή της αναμέτρησης, αλλά η διοργανώτρια είχε αντίθετη άποψη! Κάπως έτσι, βρίσκουμε τη Μπαρτσελόνα σε απόδοση άνω του διπλασιασμού. Ναι, ανώτερη είναι, αλλά αν δείτε κι εσείς όλους εκείνους που λείπουν, δεν ξέρουμε αν θα αλλάξετε γνώμη. Θέλει μεγάλη προσοχή στο στοίχημα. Πάμε να δούμε μερικά στοιχεία πριν καταλήξουμε στα προγνωστικά στοιχήματος.

Η Μαγιόρκα ηττήθηκε με 4-1 από τη Γρανάδα στις 19/12/21, στο τελευταίο της παιχνίδι. Δεν είναι σε καλή κατάσταση, υπό την έννοια πως με μία νίκη σε 10 αγώνες δεν πας πουθενά, αν και σε αυτό το διάστημα δεν έχει πολλές ήττες (3). Είναι χαμηλά, έχοντας 20 βαθμούς με 4-8-6 και 17-27 γκολ και θα χρειαστεί να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία. Για την ώρα, καλείται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να πάρει αποτέλεσμα. Δεν θα ξαναβρεί τέτοια ευκαιρία. Πάντως, έχει κι εκείνη προβλήματα. Εκτός δίνονται οι Άνχελ, Κόστα, Κούμπο, Μπουλά, Ράιλο, Γκαλαρέτα, Σέντλαρ και Σεβίγια.

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα (22:00): Τι είπαμε; Προβλήματα; Πάμε να μετρήσουμε τους απόντες της Μπαρτσελόνα: Εκτός με τραυματισμό οι Μπρέιθγουεϊτ, Σέρχι Ρομπέρτο, Πέδρο, Φατί, Ντεπάι. Βάλτε και τον Φεράν Τόρες που έτσι κι αλλιώς δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής πριν τις 3/1. Τιμωρημένος ο Μπουσκέτς, τιμωρημένος και με κορονοϊό είναι ο Γκάβι, ενώ θετικοί βρέθηκαν οι Ντεμπελέ, Ντεστ, Κουτίνιο, Αμπντέ, Άλβες, Άλμπα, Μπαλντέ. Υπάρχουν θετικά που είναι η επιστροφή των Ουμτιτί και Λενγκλέ, μιας και τα τελευταία τεστ ήταν αρνητικά. Ο Τσάβι, ο οποίος έκανε δικαιολογημένα παράπονα για το ότι το ματς δεν αναβλήθηκε, πήρε στην αποστολή 9 παίκτες από την Β’ ομάδα αλλά και από την Κ19. Προέρχεται από το 1-1 με τη Σεβίλλη, εκτός έδρας, σε παιχνίδι προ 10ημέρου. Είναι μεγάλο ρίσκο όπου και να πάμε και θα επιλέξουμε εκείνο που εμείς θεωρούμε πως έχει το λιγότερο. Πάμε στοίχημα με Γκολ και στα 2 Ημίχρονα, στο 1.85 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ