Με 2.15 στο ντέρμπι του ομίλου

Με 2.15 στο ντέρμπι του ομίλου

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Κόπα Άφρικα.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Κόπα Άφρικα.

Κόπα Άφρικα, Νιγηρία – Αίγυπτος (18:00): Το ντέρμπι κορυφής για τον 4ο όμιλο (Σουδάν – Γουινέα Μπισάου το άλλο ματς) έρχεται πολύ νωρίς, στην πρεμιέρα. Και εδώ θα φανούν πολλά, μιας και η νικήτρια θα κάνει καθοριστικό βήμα για την πρωτιά. Μεγάλη υπόθεση. Η Αίγυπτος είναι πολυνίκης στο Κόπα Άφρικα, έχοντας σηκώσει την κούπα 7 φορές σε 24 συμμετοχές. Η τελευταία ήταν το 2010 στην Ανγκόλα, όταν είχε νικήσει 1-0 τη Γκάνα. Από τότε, πήγε σε άλλον έναν τελικό, το 2017 στη Γκαμπόν, αλλά ηττήθηκε 2-1 από το Καμερούν. Βασίζει τα περισσότερα στον Σαλάχ, ο οποίος καλείται να πάρει την Αίγυπτο στις… πλάτες του και να δώσει συνέχεια στα 43 γκολ σε 73 συμμετοχές. Σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια, εκεί θα είναι οι Ελνένι, Τρεζεγκέ, Μαρμούς, Σόμπι.

Κόπα Άφρικα, Νιγηρία – Αίγυπτος (18:00): Πάμε και στη Νιγηρία των 3 τροπαίων σε 33 συμμετοχές. Δεν έχει την αίγλη παλαιότερων ομάδων, αλλά έχει καλό σύνολο, με ταλέντο. Ο Εντιντί, ο Ιεανάτσο, ο Τσουκουέζε, ο Ιβόμπι, ο Σιμόν και ο Ιγκάλο καλούνται να κάνουν τη διαφορά, ενώ παίζουν και δύο γνωστοί μας, ο Ονιεκουρού του Ολυμπιακού και ο Ζαϊντού της Πόρτο τον οποίο ήθελε και ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Κόπα Άφρικα, Νιγηρία – Αίγυπτος (18:00): Πίσω δεν είναι τόσο αξιόπιστες, αλλά μπροστά έχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Και γι’ αυτό έχουν αξία τα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν ζητάμε πολλά. Πάμε στοίχημα με πρόταση στο G/G που το βρίσκουμε στο δυνατό 2.15 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Κόπα Άφρικα, Σουδάν – Γουινέα Μπισάου (21:00): Ομάδες χαμηλών κυβικών που ξέρουν πως οτιδήποτε άλλο από τις θέσεις 3-4, θα είναι υπέρβαση. Για να μην πούμε θαύμα και φανούμε υπερβολικοί, ας μείνουμε στην υπέρβαση. Το Σουδάν είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του τουρνουά. Καλά, όχι ότι η Γουινέα Μπισάου πάει πιο πίσω, απλά δείχνει λίγο καλύτερη ποιότητα συγκριτικά με την τωρινή της αντίπαλο. Για την ιστορία, έχουν παίξει δύο φορές στο παρελθόν. Πολύ πρόσφατα κιόλας, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Αφρικής. Η Γουινέα Μπισάου κέρδισε το εκτός έδρας ματς με 4-2 (7/9/2021) και στο δεύτερο έμεινε στο 0-0 (15/11).

Κόπα Άφρικα, Σουδάν – Γουινέα Μπισάου (21:00): Το Σουδάν παίζει στην 9η συμμετοχή του και μόλις 3η από το 1976 και έπειτα, ενώ έχει πάρει μία φορά το Κόπα Άφρικα, το 1970. Φοβερό; Την ίδια ώρα, η Γουινέα Μπισάου είναι μόλις στην 3η συμμετοχή της σε τελική φάση, αλλά συνεχόμενη. Και αυτό δείχνει πως κάτι γίνεται. Δεν έχει περάσει από τη φάση των ομίλων καμία από τις δύο προηγούμενες φορές και ψάχνει την παρθενική της νίκη σε τελική φάση. Η ευκαιρία μοιάζει ιδανική, αλλά τα ρεπορτάζ από την Αφρική αναφέρουν πολλά κρούσματα κορονοϊού, έξι σε ποδοσφαιριστές. Είναι που είναι «ταξίδι» στο… άγνωστο, είναι και η κατάσταση με την πανδημία να περιπλέκει τα πράγματα.

Κόπα Άφρικα, Σουδάν – Γουινέα Μπισάου (21:00): Θα πάμε με ρίσκο εδώ, ποντάροντας στη θεωρητικά καλύτερη ομάδα που είναι η Γουινέα Μπισάου. Ένα γκολ ζητάμε. Ένα στο πρώτο ημίχρονο. Πάμε στοίχημα με ποντάρισμα στο Over 0,5 γκολ Γουινέα Μπισάου στο πρώτο ημίχρονο στο 2.35 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ