«Ποδαρικό» με 1.91

«Ποδαρικό» με 1.91

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Κόπα Άφρικα.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Κόπα Άφρικα.

Κόπα Άφρικα, Τυνησία – Μάλι (15:00): Ως φαβορί προσφέρεται η Τυνησία για την πρώτη θέση στον όμιλο. Και αυτό καλείται να το δείξει από την αρχή. Άλλωστε, αν κερδίσει την άλλη ισχυρή ομάδα, το Μάλι, στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα στον 6ο όμιλο, τότε αυτομάτως στέλνει και… μήνυμα. Δεν έχει την ομάδα προηγούμενων ετών. «Λείπει» το πολύ μεγάλο όνομα και στην 20ή συμμετοχή της θέλει να κάνει «θόρυβο», έστω και… αθόρυβα, άλλωστε στις αποδόσεις βλέπεις ότι δεν την έχουν για πολύ μακριά. Έχει μία κατάκτηση, το 2003-04 με το 2-1 κόντρα στο Μαρόκο, στον τρίτο της τελικό. Οι δύο προηγούμενοι (1995-96, 1964-65) ήταν χαμένοι, από Νότιο Αφρική και Γκάνα, αντίστοιχα.

Κόπα Άφρικα, Τυνησία – Μάλι (15:00): Από την άλλη, το Μάλι παίζει για 12η φορά σε τελική φάση Κόπα Άφρικα. Η μοναδική της διάκριση είναι η δεύτερη θέση στη διοργάνωση του 1971-72 όταν είχε ηττηθεί 3-2 από το Κονγκό. Στο προηγούμενο Κόπα Άφρικα είχε αποκλειστεί στη φάση των «16» με 1-0 από την Ακτή Ελεφαντοστού. Έχει παίκτες-εργαλεία, όπως οι Μπισουμά (Μπράιτον), Χαϊνταρά (Λειψία), Μοχάμεντ Καμαρά (Σάλτσμπουργκ), Σαμασεκού (Χόφενχαϊμ). Και μαζί με τους Χαμαρί Τραορέ της Ρεν, Τζενεπό της Σαουθάμπτον και Ιμπραχίμα Κονέ της Σάρπσμποργκ (πέντε γκολ στον δεύτερο γύρο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου!), μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους για το Μάλι.

Κόπα Άφρικα, Τυνησία – Μάλι (15:00): Πιστεύω πως το Μάλι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα, δεν ξέρω γιατί δίνεται πιο μπροστά η Τυνησία. Πάμε στοίχημα με Bet Builder στη Novibet με Over 1,5 γκολ αγώνα και Over 7,5 κόρνερ. Όλο αυτό, μας το δίνουν στο πολύ καλό 2.40.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Κόπα Άφρικα, Ισημερινή Γουινέα – Ακτή Ελεφαντοστού (21:00): Παιχνίδι για τον 5ο όμιλο είναι αυτό και η Ακτή Ελεφαντοστού έχει μία μεγάλη ευκαιρία από την αρχή! Ποια είναι αυτή; Να αποκτήσει προβάδισμα για την πρώτη θέση, μιας και η Αλγερία «κόλλησε» στο 0-0 με τη Σιέρα Λεόνε! Παίζει για 24η φορά σε τελική φάση και έχει σηκώσει δύο φορές την κούπα με τελευταία το 2015. Ατομικά, έχει εξαιρετικές μονάδες. Ξεχωρίζουν ο Κεσί, ο Αλέ, ο Ζαχά, ο Πεπέ, ο Μπογκά. Παίκτες, δηλαδή, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν την Ακτή Ελεφαντοστού να φτάσει μακριά. Θέλει να δείξει πως δεν θεωρείται τυχαία μέσα στα φαβορί της διοργάνωσης.

Κόπα Άφρικα, Ισημερινή Γουινέα – Ακτή Ελεφαντοστού (21:00): Από την άλλη, η Ισημερινή Γουινέα είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες του τουρνουά. Αν υπάρχει ένας ρεαλιστικός στόχος, αυτός είναι η 3η θέση στον όμιλο. Αλλά και πάλι κάτι τέτοιο δείχνει να δυσκολεύει μετά το βαθμό που πήρε η Σιέρα Λεόνε απέναντι στην Αλγερία. Θα καταφέρει να φανεί ανταγωνιστική; Όσο και να βλέπουμε κλειστά παιχνίδια ως τώρα, δεν της δίνω πιθανότητες.

Κόπα Άφρικα, Ισημερινή Γουινέα – Ακτή Ελεφαντοστού (21:00): Θα στηρίξω την καλύτερη ομάδα. Όχι φυσικά σε αυτό το 1.25 που δίνεται η νίκη της Ακτής Ελεφαντοστού. Θα προτιμήσω το 2 Ημίχρονο / 2 Τελικό στο πολύ καλό 1.91. Τόσο μας το δίνει η Novibet. Πάμε στοίχημα με αυτήν την πρόταση. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο εδώ. Να επιβάλλει το ρυθμό της και να κυριαρχήσει. Ωραίο και το Να σκοράρει ο Αλέ στο φανταστικό 2.20.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ