ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός έρχεται από τρεις διαδοχικές απώλειες στην Ευρωλίγκα, κόντρα σε Ολίμπια Μιλάνο (75-54) και Μπαρτσελόνα (72-75), ενώ στο ντέρμπι αιωνίων απέναντι στον Ολυμπιακό υποχρεώθηκε σε βαριά απώλεια (65-84) και έτσι το ρεκόρ του στη διοργάνωση διαμορφώθηκε στο 4-13.

H ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει επικρατήσει στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα, ενώ τελευταία ήρθε η απώλεια από τη 2η της βαθμολογίας Ρεάλ Μαδρίτης (71-65). Με ρεκόρ 10-7 στη διοργάνωση, βρίσκεται εντός οκτάδας (7η), ενώ μακριά από τη Ρωσία «τρέχει» ρεκόρ 4-5 στον θεσμό.

Οι «πράσινοι» δεν γνωρίζουν αν θα έχουν στη διάθεσή τους τον ο Λευτέρη Μποχωρίδη που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ ο Λευτέρης Μαντζούκας τέθηκε νοκ άουτ, ενώ η ΤΣΣΚΑ θα παραταχθεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ χωρίς τον Ουίλ Κλάιμπερ.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:00 της Τετάρτης, στο ΟΑΚΑ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ Live Streaming | Πρίφτης «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τόνισε είναι έτοιμος να διαχειριστεί τα κρούσματα κορωνοϊού στις τάξεις του και στάθηκε στη σημασία του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή στη δράση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό: «Αρχικά, καλή χρονιά. Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Υγεία να έχουμε από εδώ και στο εξής όσο αυτό είναι δυνατό. Ήταν μια «δοκιμασία» αυτό το 20ήμερο από το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε με το Λαύριο. Ήταν μια ελλιπέστατη περίοδος αναφορικά με τις προπονήσεις. Αρκετοί παίκτες έλειψαν και προφανώς μετά τη σημαντική περίοδο απραξίας δεν είναι έτοιμη η επανένταξη. Μιλάμε για κάποια παιδιά που θα είναι με 1,5-2 προπονήσεις, για να μπουν σε αυτά τα παιχνίδια και αυτή την εβδομάδα που είναι αρκετά δύσκολη».

Για το επίπεδο ετοιμότητας στο «τριφύλλι»: «Είναι δύσκολο και για εμάς και για τους παίκτες. Κυρίως για τους παίκτες, γιατί έχουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις που υπάρχουν για τη φυσική κατάσταση. Σε ό,τι αφορά τη δική μας δουλειά, 4-5 παιδιά προπονήθηκαν καλά. Κάποια άλλα είναι σε απραξία. Πρέπει να βρεις μια μέση διαδρομή, δεν είναι απλό. Αλλά αρκετές ομάδες υποφέρουν από αυτή την κατάσταση».

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Έχει μέγεθος, έχει κορμιά, έχει παιχνίδι στο low post, διαβάζει πολύ καλά, έχει χημεία. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το πλάνο που υπάρχει για την ένταξη του Στέφαν Γιόβιτς στο ρόστερ: «Έρχεται από καιρό απραξίας, είναι σχεδόν ένα χρόνο εκτός. Χρειάζεται μια προοδευτική επανένταξη. Ας έρθει πρώτα, να τον δούμε, σε τι κατάσταση είναι, πώς θα είναι τις πρώτες μέρες και πώς θα ανταποκριθεί και σιγά – σιγά, προοδευτικά θα μπει στην προπόνηση και στα παιχνίδια. Θα το δούμε μέρα με την μέρα.

Στην περίπτωση που θα είναι καλά αγωνιστικά και θα έρθει σε μια καλή φυσική κατάσταση, προφανώς θα μπει πιο γρήγορα. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος έχει διάβασμα και εμπειρία. Μπορεί να σετάρει το παιχνίδι. Είναι ένας πολύ κατάλληλος παίκτης ανάμεσα στον πάγκο και στο υπόλοιπο της ομάδας. Είναι ιδανικός για αυτή τη σύνδεση που χρειάζεται πολλές φορές. Στην περίπτωση, φυσικά, που θα είναι σε καλή κατάσταση και θα έρθει στον ρυθμό που πρέπει».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ Live Streaming | Ιτούδης «Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος και πιο ανταγωνιστικός εντός έδρας»

Ο Δημήτρης Ιτούδης στις δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό ανέφερε πως οι πράσινοι είναι πιο ανταγωνιστικοί στις εντός έδρας αναμετρήσεις. 

Όσα είπε ο Ιτούδης:

«Επιστρέφουμε στη δράση και αυτό είναι καλό. Σίγουρα, η υγεία είναι το πρώτο πράγμα. Κάναμε καλή προπόνηση. Παίζουμε με μια ομάδα που είναι πολύ καλύτερη εντός έδρας, είναι ανταγωνιστική. Επιθετικά έχουν διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού. Ποστάρουν τον Παπαπέτρου ή τον Κασελάκη, παίζουν pick-n-rolls ή off-screen για τον Νέντοβιτς και τον Μέικον, γενικά ψάχνουν τον Παπαγιάννη γύρω από το ζωγραφιστό και τρέχουν καλύτερα. Άλλαξαν στρατηγική στην άμυνα πρόσφατα, παίζουν πολλές ζώνες. Το λύσαμε καλά αυτό το θέμα στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ανυπομονούμε να πάμε και να αγωνιστούμε ξανά».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ