Από νωρίς για το 1.93

Από νωρίς για το 1.93

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Κόπα Άφρικα.

Κόπα Άφρικα,Καμερούν – Αιθιοπία (18:00): Στην πρεμιέρα, το Καμερούν δεν έπεισε, αλλά νίκησε 2-1 τη Μπουρκίνο Φάσο με δύο πέναλτι του Αμπουμπακάρ στο πρώτο ημίχρονο. Η αντίπαλός της προηγήθηκε νωρίς, αλλά κατάφερε να το γυρίσει και ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχε και ακυρωθέν γκολ. Στο Καμερούν (διοργανώνει την τελική φάση) περιμένουν περισσότερα πράγματα. Και θέλουν, για αρχή, να δουν κάτι καλύτερο, σε συνδυασμό με τη νίκη, απέναντι σε μία σαφώς πιο αδύναμη ομάδα. «Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το παιχνίδι», είπε ο κόουτς Αντόνιο Κονσεϊσάο. Η τελευταία φορά που το Καμερούν μπήκε σε τελική φάση με 2/2 ήταν το 2006 (3-1 την Ανγκόλα, 2-0 το Τόγκο). Μάλιστα, μετά το 1-0 από την Ακτή Ελεφαντοστού το 2015, δεν έχει ήττα σε 7 (3-4-0) αγώνες στη φάση των ομίλων.

Κόπα Άφρικα, Καμερούν – Αιθιοπία (18:00): Η Αιθιοπία ηττήθηκε 1-0 από το Πράσινο Ακρωτήρι, παίζοντας, όμως, από το 12’ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Μπαγέ. Έτσι, έμεινε για ένατο παιχνίδι (0-3-6) χωρίς νίκη σε τελική φάση Κόπα Άφρικα, το μεγαλύτερο σερί από τις ομάδες που παίζουν φέτος στη διοργάνωση. Κάτι ακόμη, αν και προφανώς δεν μπορεί να «βοηθήσει» κάπως στο στοίχημα: Η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες σε τελική φάση Κόπα Άφρικα ήταν το 1970, με το Καμερούν να επικρατεί με 3-2.

Κόπα Άφρικα, Καμερούν – Αιθιοπία (18:00): Το Καμερούν, στη θεωρία, έχει ευκολότερο έργο από ό,τι στην πρεμιέρα. Και θέλει με αυτό το 2/2 να κλειδώσει για αρχή την πρόκριση για να μην τρέχει τελευταία στιγμή. Πάμε στοίχημα με Bet Builder στη Novibetμε «Άσο», Over 1,5 γκολ και Over 6,5 κόρνερ. Δεν ζητάμε κάτι παράλογο. Αυτός ο συνδυασμός δίνεται στο 2.00.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Κόπα Άφρικα, Πράσινο Ακρωτήρι – Μπουρκίνα Φάσο (21:00): Το Πράσινο Ακρωτήρι δείχνει να ένα πλεονέκτημα για το δεύτερο εισιτήριο, αν δεχτούμε ότι το πρώτο θα πάει στο Καμερούν. Και αυτό διότι έχει τη νίκη στην πρεμιέρα, την ώρα που η Μπουρκίνα Φάσο μπήκε με το αριστερό. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, το Πράσινο Ακρωτήρι δεν θάμπωσε με την εικόνα του στη δική του πρεμιέρα. Νίκησε 1-0 την Αιθιοπία με το γκολ του Ταβάρες στο 45+1’, μετά από γύρισμα του Γκάρι Ροντρίγκες, εξτρέμ του Ολυμπιακού. Εκμεταλλεύτηκε το ότι έπαιζε από το 12’ με παίκτη παραπάνω και νίκησε μία σαφώς πιο αδύναμη ομάδα. Τώρα, όμως, παίζει με έναν αντίπαλο που είναι στα μέτρα του. Όλα αυτά, βέβαια, στη θεωρία. Περιμένουμε, πάντως, ένα δυνατό παιχνίδι, άλλωστε εδώ κρίνονται πολλά.

Κόπα Άφρικα, Πράσινο Ακρωτήρι – Μπουρκίνα Φάσο (21:00): Η Μπουρκίνα Φάσο, από την άλλη, λίγο έλειψε να καταστρέψει την πρεμιέρα για την οικοδέσποινα ομάδα του Καμερούν. Προηγήθηκε με το όμορφο τέρμα του Σανγκαρέ στο 24’, αλλά ηττήθηκε εν τέλει 2-1 με δύο πέναλτι του Αμπουμπακάρ. Αν σκοράρει ξανά, θα γράψει ιστορία, μιας και θα «πιάσει» τον Αλέν Σιμπιρί Τραορέ που είχε κάνει πετύχει γκολ σε δύο συνεχόμενα ματς τον Ιανουάριο του 2013. Άξιζε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά έφυγε με άδεια χέρια. Και τώρα γνωρίζει πως για να ελπίζει σε πρόκριση, έστω μέσω της δεύτερης θέσης, θα πρέπει να μη χάσει και να πάρει το ματς με την Αιθιοπία. Με «διπλό» εδώ, αποκτά προβάδισμα.

Κόπα Άφρικα, Πράσινο Ακρωτήρι – Μπουρκίνα Φάσο (21:00): Αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που κοντράρονται σε τελική φάση Κόπα Άφρικα. Την τελευταία φορά που έπαιξαν γενικά, ήταν το 2016-17, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όταν η Μπουρκίνα Φάσο νίκησε τόσο εντός (4-0), όσο και εκτός (2-0). Απλώς το καταγράφουμε και αυτό. Περιμένουμε κλειστό παιχνίδι, ειδικά τώρα που παίζονται πολλά. Θα πηγαίναμε και στο «Χ» τελικό, σε απόδοση 3.00, αλλά εν τέλει Πάμε στοίχημα με βασική μας πρόταση το «Χ» ημίχρονο, στο 1.93. (Novibet). Επίσης, μου αρέσει και το 1.84 Να σκοράρει η Μπουρκίνα Φάσο το πρώτο γκολ.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ