Με το 2.10 στο ντέρμπι κορυφής

Με το 2.10 στο ντέρμπι κορυφής

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία

Premier League, Μάντσεστερ Σ. – Τσέλσι (14:30): Ντέρμπι τίτλου στην Premier League; Θα αποδειχτεί τέτοιο μόνο αν η Τσέλσι καταφέρει να φύγει με το «διπλό» από το «Έτιχαντ». Και μειώσει την απόσταση στους εφτά βαθμούς, διατηρώντας με αυτόν τον τρόπο ανοιχτή την υπόθεση του τίτλου. Σε διαφορετική περίπτωση και ιδιαίτερα αν η Σίτι πάρει το ντέρμπι; Δεν μπορεί να γυρίσει η κατάσταση. Ούτε από την Τσέλσι, ούτε από τη Λίβερπουλ.

Η Σίτι συνεχίζει να… γράφει νίκες και το σερί της πλέον στην Premier League έχει φτάσει τις 11 σερί. Σκορπάει τρόμο σε κάθε της παρουσία, καθαρίζει εύκολα τα παιχνίδια της και φαντάζει με τρένο που δεν έχει φρένα. Από την άλλη η Τσέλσι έμεινε πίσω γιατί στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έκανε τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη. Αυτή απέναντι στην Άστον Βίλα. Στο προηγούμενο ντέρμπι της ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Λίβερπουλ, σε ένα αποτέλεσμα που βόλεψε μόνο τη Σίτι.

Premier League, Μάντσεστερ Σ. – Τσέλσι (14:30): Η Τσέλσι έχει τις γνωστές απουσίες. Εκτός ο Τζέιμς, εκτός και ο Τσιλγουελ, που έτσι κι αλλιώς απουσιάζουν καιρό. Δεν έχει περαιτέρω προβλήματα ο Τούχελ, που βλέπει όλους τους παίκτες του να είναι διαθέσιμοι. Χωρίς τέσσερις η ομάδα του Γκουαρντόλα. Έξω Μαχρέζ, Στόουνς, Φόντεν και Ζιντσένκο. Έχουμε δει, ωστόσο, πως έχει τον τρόπο να… καμουφλάρει τις απουσίες ο Πεπ και η ομάδα του να παραμένει ανταγωνιστική και κυρίαρχη.

Νομίζω πως και σε αυτό το ματς η Σίτι είναι εκείνη που έχει το προβάδισμα. Παίζοντας στην έδρα της και στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται, δεν υπάρχει ομάδα να την αντιμετωπίσει αυτή τη στιγμή. Θα πάω προς τον άσο στο στοίχημα σε συνδυασμό με το μικρότερο δυνατό ρίσκο στα γκολ, αφού μας δίνει διπλασιασμό. Πάμε στοίχημα με «άσο» και over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.10 στο pamestoixima.gr.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Premier League, Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30): Λίγες μέρες μετά τη μεταξύ τους μονομαχία για το EFL Cup με νικήτρια τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι δύο ομάδες συναντιούνται και πάλι αλλά για το πρωτάθλημα. Ψάχνει με μανία ένα δυνατό restart η Άστον Βίλα, την ώρα που οι κόκκινοι διάβολοι πρέπει να καλύψουν έδαφος για το Champions League.

Premier League, Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30): Ζόρικα αλλά η δουλειά έγινε για τη Γιουνάιτεντ, που δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να αδιαφορήσει για καμία διοργάνωση. Το γκολ του Μακ Τόμινεϊ από μόλις απ’ το 8ο λεπτό της έδωσε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και τώρα επιστρέφει στο πρωτάθλημα με στόχο το 2/2 κόντρα στους “χωριάτες”. Δεν είναι στην καλύτερή της φάση και το κλίμα γκρίνιας που υπάρχει από τα αποδυτήρια προς τον Ράνγκνικ δεν την αφήνει να ησυχάσει. Ωστόσο δεν έχει περιθώρια για απώλειες, ύστερα και από το καταστροφικό 0-1 από τη Γουλβς, που της χάλασε και το σερί στο Ολν Τράφορντ (3 νίκες).

Premier League, Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30): Την ήθελε την πρόκριση για πολλούς λόγους, όμως έμεινε με την καλή εικόνα, που βέβαια δεν της λέει και τίποτα. Ο Τζέραρντ είδε την ομάδα τους να χάνει ευκαιρίες, να της ακυρώνεται γκολ και είναι λογικό να θέλει να κρατήσει μπριζωμένους τους παίκτες του για τη… ρεβάνς. Το τελευταίο διάστημα οι “χωριάτες” έχασαν αρκετό έδαφος, δεν κινδυνεύουν αλλά χρειάζονται αντίδραση. Στο σπίτι τους τουλάχιστον βρίσκουν πολύ πιο εύκολα δίχτυα το τελευταίο διάστημα, όμως δεν παύουν να δίνουν δικαιώματα και στα μετόπισθεν. Έχουν 5/6 εντός έδρας GG.

Premier League, Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30): Μέσα σε λίγες μέρες καλούνται να τα ξαναπούν για το πρωτάθλημα. Η Γιουνάιτεντ έχει τον αέρα της πρόκρισης, αλλά το μομέντουμ είναι με τη Βίλα. Όμως, αλήθεια, για ποια μπορείς να είσαι σίγουρος; Για καμία είναι η απάντηση. Το σίγουρο είναι πως οι γηπεδούχοι θέλουν εκδίκηση, την ώρα που οι κόκκινοι διάβολοι μόνο το διπλό. Με τα προβλήματα που έχουν πίσω είναι προτιμότερη η λύση του GG & Over 2.5 στο 2.03 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ