Υπάρχει αξία στο 1.85

Υπάρχει αξία στο 1.85

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Κόπα Άφρικα.

Κόπα Άφρικα, Σενεγάλη – Γουινέα (15:00): Στην πρεμιέρα του ομίλου και οι δύο μπήκαν με το δεξί. Με το ζόρι, ειδικά η Σενεγάλη, αλλά με το δεξί. Τώρα, όμως, κρίνονται πολλά, κυρίως η πρώτη θέση, αλλά και η πρόκριση. Γενικότερα οι δύο τους προσφέρουν πολύ καλά ματς, αλλά τώρα, η τελική φάση του Κόπα Άφρικα είναι άλλη υπόθεση. Η Σενεγάλη δεν ενθουσίασε στην πρεμιέρα της απέναντι στη Ζιμπάμπουε αλλά πήρε τη νίκη με 1-0 με πέναλτι του Μανέ στο 97’. Έχει ελαφρυντικό ότι έχει πολλές απουσίες, μιας και σε αυτό το ματς είχε όλους κι όλους 17 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και ηχηρές απώλειες, όπως ο αρχηγός Κουλιμπαλί, ο Μεντί, ο Παπέ Σαρ, ο Τουρέ.

Κόπα Άφρικα, Σενεγάλη – Γουινέα (15:00): Η Γουινέα μπήκε κι εκείνη με το δεξί, με το γκολ του Σιλά από το 35’. Αυτό το τέρμα έκρινε το παιχνίδι με το Μαλάουι (1-0). Δεν εντυπωσίασε, αλλά πήρε αυτό που ήθελε. Της κάνει και το «Χ», με βάση ότι η Σενεγάλη είναι ένα κλικ πιο πάνω. Σε ένα παιχνίδι, όμως, όλα γίνονται. Και συνολικά, η Γουινέα έχει κερδίσει 3 φορές τη Σενεγάλη, με πιο εντυπωσιακή το 5-0 τον Αύγουστο του 2017. Πρόβλημα με τον Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού έχει προκύψει και δίνεται αμφίβολος.

Κόπα Άφρικα, Σενεγάλη – Γουινέα (15:00): Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να δούμε αν η Σενεγάλη θα έχει κάποια επιστροφή. Αλλά όπως και να ‘χει, θεωρώ πως είναι ένα επίπεδο πάνω συνολικά. Και βρήκα μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. Πάμε στοίχημα με Bet Builder στη Novibet με 1Χ διπλή ευκαιρία και Over 1,5 γκολ. Δεν είναι κάποια επιλογή που να μοιάζει πολύ «μακρινή». Και αυτό μας δίνεται στο 1.85.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Κόπα Άφρικα, Γκαμπόν – Γκάνα (21:00): Προς επιστροφή είναι τα δύο μεγάλα αστέρια της Γκαμπόν, ο φορ και αρχηγός Ομπαμεγιάνγκ, ο κεντρικός χαφ Λεμινά. Αρκούν για να κοντράρει τη Γκάνα; Βολεύεται, πάντως, και με ισοπαλία, μιας και έτσι μένει ζωντανή για το δεύτερο εισιτήριο, χωρίς να περιμένει το φινάλε να δει αν θα είναι μέσα στις 4 καλύτερες τρίτες. Δεν παρουσίασε καλή εικόνα στην πρεμιέρα της απέναντι στις Κομόρες, αλλά πήρε αυτό που ήθελε, τη νίκη με 1-0. Προτού προχωρήσουμε, να δούμε πώς έχει η κατάσταση στον Γ’ Όμιλο: Γκαμπόν 3 (1-0), Μαρόκο 3 (1-0), Γκάνα 0 (0-1), Κομόρες 0 (0-1).

Κόπα Άφρικα, Γκαμπόν – Γκάνα (21:00): Λιγοστές καλές στιγμές βρήκε η Γκάνα στο ντέρμπι με το Μαρόκο. Αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική, έστω και σε αυτές τις λίγες ευκαιρίες, θα μπορούσε να είχε αποφύγει την ήττα και να μην τρέχει τώρα. Θέλει τη νίκη για να μη μείνει κι άλλο πίσω στη μάχη της πρόκρισης, αν και η λογική λέει πως θα περάσει. Τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει τις Κομόρες. Θα μπορέσουν τα αδέρφια Αγιού, ο Παρτέι και ο Σουλεμάνα να οδηγήσουν την 4άκις Κυπελλούχο Αφρικής στην επόμενη φάση;

Κόπα Άφρικα, Γκαμπόν – Γκάνα (21:00): Στα γκολ θα πάω εδώ. Πάμε στοίχημα με το 2-3 γκολ στο 2.00 (Novibet). Δεν πιστεύω να ανοίξει πολύ. Είναι από τα ματς που φοβάσαι περισσότερο να μείνουν στο… 1-0/0-1. Πάντως, με δεδομένη και την επιστροφή του Ομπαμεγιάνγκ, δεν είναι άσχημο το Over 0,5 γκολ Γκαμπόν στο τίμιο 1.71.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ