Από ημίχρονο στην Ιταλία και γκολ στην Αγγλία!

Από ημίχρονο στην Ιταλία και γκολ στην Αγγλία!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το κύπελλο Ιταλίας και την Πρέμιερ Λιγκ!

Μπράιτον Τσέλσι (22:00): Η ήττα της Σίτι από την Τσέλσι φέρνει τους «μπλε» του Λονδίνου στο -13 από την κορυφή και επί της ουσίας τους αφήνει εκτός τίτλου. Η Τσέλσι πληρώνει την εν γένει κακή εικόνα της στα ντέρμπι, αλλά και το ντεφορμάρισμα που πέρασε στα τέλη του 2021. Εκεί έκανε «γκέλες», εκεί είδε τη Σίτι να ξεφεύγει. Πήγε στο Έτιχαντ για να τα παίξει όλα για όλα και να μπει και πάλι στο κόλπο, αλλά το γκολ του Ντε Μπρόινε έκανε τη διαφορά στο ματς. Η Μπράιτον συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα. Και να διεκδικεί με αξιώσεις μια θέση στην Ευρώπη. Έμεινε για τέταρτο σερί ματς στο πρωτάθλημα αήττητη και πέντε συνολικά, συμπεριλαμβανομένου του ματς Κυπέλλου. Απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας σε εντός έδρας ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ, δεχόμενη γκολ στο 69’. Αλλά ισοφάρισε στο 87’ με αυτογκόλ του Άντερσεν. Είχε ισοφαρίσει και την Τσέλσι στο φινάλε και δείχνει ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ.

Μπράιτον Τσέλσι (22:00): Θα σπάσει το σερί της Μπράιτον; Η αλήθεια είναι ότι το 1.77 της Τσέλσι στο στοίχημα σε ένα τέτοιου είδους εκτός έδρας παιχνίδι δεν το λες και μικρό. Έχει αξία για να το συμπεριλάβουμε σε κάποιο δελτίο μας. Αν και η Μπράιτον δυσκολεύει γενικά την Τσέλσι, που έχει μια νίκη απέναντί της στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Βασική επιλογή μας θα είναι το αμφίσκορο, που εμφανίζεται συνεχώς στα ματς των δύο. Πάμε στοίχημα με G/G σε απόδοση 1.94 (Pamestoixima).

Συνεχόμενα ταμεία στο Αυστραλιανό Οπεν 2022. Δες εδώ περισσότερα!

Γιουβέντους – Σαμπντόρια (22:00): Έκανε το χρέος της κόντρα στην Ουντινέζε και αντέδρασε από την απώλεια του Σούπερ Καπ Ιταλίας μεσοβδόμαδα. Με κορυφαίο τον Ντιμπάλα, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 19′ και κοίταξε προς την μεριά της διοίκησης, άνοιξε τον δρόμο και πήρε το τρίποντο. Το 2-0 έγινε στο 79′ και «κλείδωσε» το ματς. Με αυτά και με αυτά είναι στο -1 από την τετράδα και ήδη αγχώνονται οι ομάδες που είναι μπροστά της. Μαζεύει την διαφορά έπειτα από το κακό ξεκίνημα, αλλά ξέρει ότι το -9 από την πρωτοπόρο Ίντερ δεν μαζεύεται. Τώρα θέλει να πάρει το «εισιτήριο» κόντρα στη Σαμπντόρια, διότι το κύπελλο είναι αυτοσκοπός. Ακολουθεί εκτός έδρας ντέρμπι με την Μίλαν.

Γιουβέντους – Σαμπντόρια (22:00): Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Σαμπντόρια και την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-2 από την Τορίνο. Μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο 18′, αλλά η άμυνα της και πάλι έκανε… νερά στην άμυνα. Έτσι, δέχθηκε την ισοφάριση στο 27′ και έδειξε ότι και πάλι δεν μπορεί να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Η ανατροπή έγινε στο 67′ και δεν μπόρεσε να πάρει θετικό αποτέλεσμα ξανά. Είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και το κύπελλο είναι πολυτέλεια αυτή τη στιγμή. Ακολουθεί ντέρμπι παραμονής με την Σπέτσια στο πρωτάθλημα και το μυαλό βρίσκεται εκεί.

Γιουβέντους – Σαμπντόρια (22:00): H Γιουβέντους έχει βρει την… συνταγή παίζει δεν παίζει καλά να κερδίζει. Θέλει να τελειώνει από νωρίς με την Σαμπντόρια για να κάνει συντήρηση ενόψει Μίλαν. Πάμε στοίχημα με τον άσο από ημίχρονο σε απόδοση 2.05 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο! 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ