Ξέσπασμα ψάχνει ο Ολυμπιακός με 2.67

Ξέσπασμα ψάχνει ο Ολυμπιακός με 2.67

Το Κύπελλο Ελλάδας παίρνει τη σκυτάλη της ποδοσφαιρικής δράσης με τρία ματς της προημιτελικής φάσης να διεξάγονται σήμερα. Ανάλυση και προγνωστικά.

Στις 15:00, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και τη ρεβάνς να ακολουθεί την επόμενη εβδομάδα στο Φάληρο. Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Αγρινίου, μετά το μεγάλο ‘διπλό’ στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ για την 18η αγωνιστική της Super League. Πίσω στο σκορ από το 44′, βρήκε την ισοφάριση με τον Καρέλη στο 79′ και πέντε λεπτά αργότερα ο Μεντόσα υπέγραψε τον θρίαμβο. Το Κύπελλο δεν είναι στις βασικές προτεραιότητες του Παναιτωλικού, όμως το όνομα του αντιπάλου ιντριγκάρει.

Κακός ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, δεν απείλησε καθόλου επιθετικά τον Παναθηναϊκό, όμως πήρε σχετικά εύκολα την ισοπαλία. Παραμένει αήττητος με 13 νίκες και 4 ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, διατηρώντας προβάδισμα εννέα βαθμών από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Μετράει δύο 0-0 η ομάδα του Μαρτίνς στην αυγή του 2022 και δεδομένα η εικόνα δεν ικανοποιεί.

Ψάχνει μια αντίδραση και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις ο Ολυμπιακός, θέλοντας να βρει ρυθμό ενόψει της συνέχειας. Την επαφή του με τα δίχτυα θέλει να ξαναβρεί και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού, καθώς ο Μαροκινός μπήκε ως αλλαγή στο ντέρμπι της Λεωφόρου. Να κερδίσει ο Ολυμπιακός με χάντικαπ -1 και να σκοράρει ο Ελ Αραμπί, σε απόδοση 2.67 στο MatchCombo της Stoiximan.

Στις 17:00, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι ‘πράσινοι’ είχαν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από τον αιώνιο αντίπαλο τους, δεν πανηγύρισαν σε καμία περίπτωση το βαθμό, άφησαν ωστόσο υποσχέσεις για το μέλλον.

Φανερά βελτιωμένο το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, χρειάζεται ωστόσο να βρει τις λύσεις εκτελεστικά, προκειμένου να κερδίσει έδαφος στη μάχη ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Σε καλή κατάσταση η Αναγέννηση Καρδίτσας, είναι ανάμεσα στις ομάδες που μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο από τη Super League. Διαθέτει έμπειρο ρόστερ και λύσεις για την κατηγορία, ενώ έχει χτίσει ένα θετικό μομέντουμ με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς. Είναι 4η με 19 βαθμούς, στο -5 από την κορυφή αλλά και με δύο ματς λιγότερα.

Ο Παναθηναϊκός είναι σε άνοδο και θέλει ένα επιθετικό ξέσπασμα. Έχει την ευκαιρία να ‘κλειδώσει’ την πρόκριση από το πρώτο ματς και δεν θέλει να τη σπαταλήσει. Η επιλογή ακριβές σκορ ημιχρόνου 2-0 σε απόδοση 5.30 στη Stoiximan.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με το μεγάλο ζευγάρι της προημιτελικής φάσης. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ συγκρούονται στην Τούμπα, με τον ‘Δικέφαλο’ να διατηρεί μια εξαιρετική παράδοση την τελευταία τριετία. Εκεί όπου σε 15 αναμετρήσεις κόντρα στην Ένωση μετράει 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Λουτσέσκου, με 7 σερί νίκες από τις 9 Δεκεμβρίου, οι πέντε για την Super League. Αναρριχήθηκε στην δεύτερη θέση, πήρε τα πάνω της ψυχολογικά και ενισχύεται στις μεταγραφές του Ιανουαρίου με στόχο τη μάχη σε πρωτάθλημα και Ευρώπη αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Δύσκολη η συγκυρία για την ΑΕΚ. Πέρασε νικηφόρα από τη Λαμία, αλλά στη συνέχεια γνώρισε δεύτερη σερί εντός έδρας, με ανατροπή! Την πρώτα φορά την… πάτησε κόντρα στον ΟΦΗ, τώρα ήταν η σειρά του Παναιτωλικού για να γραφτεί το ίδιο σενάριο. Από το 1-0, στο 1-2 και υποχώρηση στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Επί της ουσίας έχει τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου και πλέον η δεύτερη τη τάξη εγχώρια διοργάνωση αποκτά τη μοναδική εναλλακτική προοπτική διάκρισης. Καλύτερος ο ΠΑΟΚ αυτή την εποχή, ψάχνει απεγνωσμένα για ένα μεγάλο αποτέλεσμα η ΑΕΚ και η μάχη της Τούμπας αναμένεται συγκλονιστική.

Η συνδυαστική επιλογή G/G & over 5,5 κάρτες στην αναμέτρηση, σε απόδοση 3.75 στο MatchCombo της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ