Φεύγει νικήτρια με 2.37

Φεύγει νικήτρια με 2.37

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γαλλία και Αγγλία.

Καέν – Αζαξιό (21:45): Στην Καέν η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί την Αζαξιό για την 22η αγωνιστική της Ligue 2 Γαλλίας σ’ ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σταύρωμα που σηκώνει πολλή κουβέντα στο στοίχημα. Στη 16η θέση με 22 βαθμούς η Καέν, όσους έχει και 17η και και 18η. Η 18η θέση οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Η Αζαξιό πάει φουλ για άνοδο, μετά από 20 ματς έχει συγκεντρώσει 41 βαθμούς, έχει έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο Τουλούζ και δύο ματς λιγότερα. Το ματς του πρώτο γυρου έληξε 2-0 υπέρ της Αζαξιό.

Καέν – Αζαξιό (21:45): Τι είχες Καέν; Τι είχα πάντα! Άλλο ένα ματς που δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμά της. Βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο ματς με τη Σοσό με 2-0 στο 28’, από το 60’ έμεινε με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 52’ η Σοσό είχε ήδη μειώσει. Μοιραία ήρθε η ανατροπή, αφού λύγισε για άλλη μια φορά και δεν μπόρεσε να κάνει καλή διαχείριση και έμεινε από δυνάμεις. Ταλαιπωρήθηκε πάντως πολύ αυτή τη φορά, καθώς λόγω κακοκαιρίας ταξίδεψε στη Στουτγάρδη με αεροπλάνο, ώστε να πάει στο Σοσό, αφού δεν υπάρχει διαφορετικός τρόπος. Τιμωρημένος ο χρήσιμος επιθετικός Ντα Κόστα.

Για άλλη μια φορά η Αζαξιό ήταν εξαιρετική στα αμυντικά της καθήκοντα. Κέρδισε εκτός έδρας την Αμιάν με το οριακό, αλλά δίκαιο 1-0. Μετράει 19 under 2,5 στη σειρά. Μπορεί στο πρόγραμμά της να είχε αρκετές αναβολές λόγω κορονοϊού και τελευταίο ματς πριν αυτό με την Αμιάν (19/01) να ήταν αυτό με τη Γκρενόμπλ (1-0, 21/12), αλλά έδειξε σε καλή κατάσταση. Ακολουθεί απαιτητικό ματς με την Οσέρ, αλλά εντός έδρας.

Καέν – Αζαξιό (21:45): Η Καέν θα το παλέψει, αλλά δεν είναι πειθαρχημένη και σοβαρή. Όχι τόσο η Αζαξιό, που με νίκη ανεβαίνει στην κορυφή και θα χρωστάει άλλο ένα ματς. Συν τοις άλλοις είναι και η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Πάμε στοίχημα με το διπλό που προσφέρεται στο 2.37 (pamestoixima.gr).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μπλάκμπερν – Μίντλεσμπρο (21:45): Για την 28η αγωνιστική της Championship η αναμέτρηση στο ‘EwoodPark’. Το εκπληκτικό σερί της Μπλάκμπερν έλαβε τέλος στην εκτός έδρας ήττα από τη Χαλ. Τα ‘ρόδα’ είχαν καταφέρει να διατηρήσουν το αήττητο από τις 6 Νοεμβρίου, μέχρι και τις 15 Γενάρη. Διάστημα στο οποίο σημείωσαν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Αποτελέσματα που έφεραν την Μπλάκμπερν σε τροχιά ανόδου, ανάμεσα στα φαβορί για ένα απευθείας εισιτήριο για την PremierLeague. Δύσκολο στοίχημα, όχι όμως πλέον ακατόρθωτο. Η Μπλάκμπερν ισοβαθμεί με τη Μπόρνμουθ, καταλαμβάνοντας την 3η θέση στην κατάταξη. Με 49 βαθμούς είναι στο +7 από την 7η θέση, όπου βρίσκεται η Μίντλεσμπρο. Επομένως μια νίκη στη μεταξύ τους κόντρα της εξασφαλίζει σε μεγάλο ποσοστό το μίνιμουμ της δοκιμασίας των playoffs. Το ρεκόρ της Μπλάκμπερν φτάνει σε 14Ν-7Ι-6Η με γκολ 44-30. Ντακ και Ποβέντα είναι τραυματίες, αμφίβολος ο Πίκερινγκ.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μίντλεσμπρο. Φτάνει στο ματς από ένα αήττητο σερί οκτώ αγώνων, με μια ισοπαλία και επτά νίκες, εκ των οποίων οι πέντε σερί στα ισάριθμα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Μια σειρά σημαντικών αποτελεσμάτων την έφεραν από την… αδιαφορία στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα, προ των πυλών των playoffs ανόδου! Μόλις στο -2 από την 6η Χάντερσφιλντ πλέον και με δύο παιχνίδια λιγότερα, η Μίντλεσμπρο δείχνει ικανή να πετύχει τον στόχο της. Βελτίωσε το ρεκόρ της σε 12Ν-6Ι-8Η, με τέρματα 31-25. Αμεόμπι, Μπράουνι και Φίσερ είναι στο ιατρικό δελτίο και αμφιβολοι για την αναμέτρηση στο ‘Ewood Park’.

Μπλάκμπερν – Μίντλεσμπρο (21:45): Έχει ενδιαφέρον η αντίδραση της Μπλάκμπερν μετά την ήττα που της χάλασε το σερί. Ομάδα εξαιρετικά ικανή από τη μέση και μπροστά, στηρίζεται στην ταχύτητα της και της αρέσει να έχει τη μπάλα στα πόδια της. Τα αμυντικά κενά ωστόσο αποτελούν ένα μόνιμο πρόβλημα, που χρήζει βελτίωσης. Η φόρμα της Μίντλεσμπρο δεν είναι προϊόν τύχης, αλλά ίσως και να ξεγελάει. Εσχάτως βρήκε λύσεις στο σκοράρισμα, όμως η δημιουργία δεν είναι το φόρτε της. Το παλεύει στα μετόπισθεν, χωρίς όμως να εμπνέει να σιγουριά, αφού δέχεται σχεδόν ένα γκολ ανά ματς κατά μέσο όρο.

Η Μπλάκμπερν έχει δώσει καλύτερα δείγματα γραφής συνολικά σεζόν, η Μίντλεσμπρο είναι σε φόρμα και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο για τους στόχους των ομάδων, επομένως το κίνητρο παραμένει πολύ υψηλό και για τις δύο. Έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα η έδρα, όμως η κάλυψη είναι απαραίτητη. Θα πάμε στοίχημα με το combo 1Χ & over 1,5 γκολ σε απόδοση 2.05 στη Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ