Η έδρα δίνει το 2.15

Η έδρα δίνει το 2.15

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γαλλία και Αγγλία.

Ligue 1, Ανζέ – Σεντ Ετιέν (20:00): Για μένα, υπάρχει φαβορί. Για τα προγνωστικά στοιχήματος, όχι τόσο, έστω και αν προσφέρεται ο «άσος» στο 2.15 και το «διπλό» στο 3.50. Στον πρώτο γύρο, αν σας ενδιαφέρει για το στοίχημα, η Ανζέ προηγήθηκε 0-2 στο 56’, αλλά ισοφαρίστηκε σε 2-2 στις καθυστερήσεις. Επίσης, το αντίστοιχο περσινό έμεινε στο 0-0.

Στη Γαλλία, οι περισσότερες ομάδες έχουν «χτυπηθεί» από απουσίες με το Κόπα Άφρικα. Η Ανζέ δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση. Οπότε, αν προσθέσετε και απουσίες με τραυματισμούς ή τιμωρίες, καταλαβαίνετε πως το πράγμα ζορίζει. Η Ανζέ νίκησε 2-1 την Τρουά, με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’, αλλά το γύρισε στο 37’ με δύο πέναλτι από τον Μανγκανί (το πρώτο στο 26’). Γενικότερα φέτος δεν δείχνει σταθερότητα και τώρα θα ψάξει δεύτερη σερί νίκη για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο! Είναι στη μέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς (7-8-6, 28-28 γκολ), στο +10 από τη ζώνη και στο -5 από την 5άδα, αλλά δύσκολα θα φτάσει ως εκεί. Μάλιστα, τα 28 γκολ που έχει σημειώσει είναι τα περισσότερα μετά το 1979-80!! Στο Κόπα Άφρικα είναι οι Μπαοκέν, Μπουφάλ, Εμποσέ, Ουναχί, εκτός δίνονται και οι Σο, Καλέντ, Τομάς.

Η Σεντ Ετιέν ίσως να αρχίζει να συνειδητοποιεί πως φέτος δεν γλιτώνει το μοιραίο. Ηττήθηκε στο ντέρμπι με τη Λυών με 1-0, η 7η διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα. Ένα σερί έκανε (2-2-0), αλλά τι να σου κάνει και αυτό όταν γενικά δεν βλέπεσαι. Πέρσι γλίτωσε, φέτος δεν βλέπουμε πώς θα τα καταφέρει. Τελευταία νίκη της είναι το 1-0 επί της Τρουά εκτός έδρας, στις 21 Νοεμβρίου. Είναι ουραγός με 12 βαθμούς, έχοντας 2-6-13 και 18-43 γκολ. Η Μπορντό που αυτήν τη στιγμή είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει 20 βαθμούς. Μπουανγκά, Καζρί, Μουκουντί, Νεγιού και Σο είναι στο Κόπα Άφρικα, εκτός δίνονται και οι Τράουκο, Μπουντεμπούζ, Γκανιόν, Χαμουμά.

Ligue 1, Ανζέ – Σεντ Ετιέν (20:00): Δεν δείχνει σταθερότητα, αλλά λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, την κάνει τη δουλειά της η Ανζέ. Πάμε στοίχημα με τον άσο στο πολύ καλό 2.15 (Stoiximan). Θα το πάρω το… ρίσκο και θα την στηρίξω, απέναντι σε μία κακή ομάδα.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Championship, Γουέστ Μπρομ – Πρέστον (22:00): Εξ αναβολής αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική της Championship. Η Γουέστ Μπρομ θέλει να συνεχίσει να καλύπτει το χαμένο έδαφος για τα play-of ώστε αν της δοθεί η ευκαιρία να “χτυπήσει” την πρώτη δυάδα. Η Πρέστον δείχνει να ξεμένει από στόχους, αφού από τα χαμηλά έχει απόσταση ασφαλείας, ενώ μοιάζει αδύνατο να μπει στην εξάδα.

Championship, Γουέστ Μπρομ – Πρέστον (22:00): Το 3-0 κόντρα στην Πιτέρμπορο δεν λέει την αλήθεια, αφού τα γκολ ήρθαν από το 78’ και μετά, ωστόσο, αυτό το 15λεπτο ξέσπασμα ήταν κάτι που χρειαζόταν η Γουέστ Μπρομ. Μπουκωμένη μεσοεπιθετικά και χωρίς ένταση στο παιχνίδι της, η ομάδα του Ισμαέλ άρχισε να αγχώνεται καθώς είχε συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-2-2). Το τρίποντο εκτός από ψυχολογία της έδωσε και βαθμολογική ανάσα αφού κρατήθηκε στην 6άδα και παράλληλα έχει πιθανότητες για τις δύο πρώτες θέσεις. Το ζητούμενο είναι η απελευθέρωση καθώς η πίεση την ξεκούρδισε σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Championship, Γουέστ Μπρομ – Πρέστον (22:00): Από την άλλη για την Πρέστον αυτή η λέξη είναι άγνωστη. Μπορεί να μην έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την είσοδο στα πλέι-οφ, από την άλλη όμως το +14 από την “κόκκινη” ζώνη την κάνει να νιώθει αρκετά άνετα. Το σαββατοκύριακο ηττήθηκε 1-0 από τη Σουόνσι και συνεχίζει στα εκτός έδρας, όπου γενικά παρουσιάζει μεγάλη αστάθεια. Παίζει αρκετά ανοιχτά ποντάροντας στην επίθεσή της, που συνήθως δίνει περισσότερες λύσει σε σχέση με την άμυνά της, που όταν ζορίζεται το… δίνει με ευκολία το λάθος.

Championship, Γουέστ Μπρομ – Πρέστον (22:00): Ματς-ευκαιρία για τη Γουέστ Μπρομ, που καίγεται για τη νίκη και βρίσκει απέναντί της ήταν φαινομενικά πιο χαλαρό αντίπαλο. Η Πρέστον δεν παρατάει σε καμία περίπτωση τα παιχνίδια της, ωστόσο, η επίθεση χωρίς αναστολές φανερώνει πιο εύκολα τα ανασταλτικά της προβλήματα. Αν οι γηπεδούχοι αποβάλουν από πάνω τους την πίεση μπορούν να επιβεβαιώσουν το καλοπληρωμένο Combo Bet 1 & Over 1.5 στο 2.00 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ