Τινάζουν δίχτυα στο 2.00

Τινάζουν δίχτυα στο 2.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά Μουντιάλ στη Νότια Αμερική.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ισημερινός – Βραζιλία (23:00): Οι νίκες κόντρα στη Βενεζουέλα (1-0) και τη Χιλή (0-2) έβαλαν τον Ισημερινό σε τροχιά πρόκρισης. Ακόμη βέβαια δεν έχει τελειώσει τίποτα, ωστόσο, η ομάδα του Άλφαρο έχει κάνει μεγάλο βήμα καθώς βρίσκεται στην 3η θέση. Το ματς με τη Βραζιλία είναι κομβικό. Ο Αργεντινός τεχνικός γνωρίζει καλά πως με θετικό αποτέλεσμα η ομάδα του θα έχει σχεδόν σφραγίσει το εισιτήριο. Εντός έδρας η αυτοπεποίθηση είναι μεγαλύτερη. Ο Ισημερινός δεν κρύβεται! Είναι ομάδα που παίρνει την μπάλα στα πόδια της και με όπλο το ασφυκτικό πρέσινγκ στον άξονα του αντιπάλου φτιάχνει αρκετές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα καταφέρνει και κρατάει τον αντίπαλο μακριά από την εστία του Ντομίνγκες.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ισημερινός – Βραζιλία (23:00): Από εδώ και στο εξής κάθε ματς μοιάζει με ρουτίνα. Ωστόσο, μιλάμε για τη Βραζιλία που δεν θέλει ούτε να χάσει την πρώτη θέση, αλλά ούτε και να χαλάσει τη μέχρι τώρα καλή της εικόνα. Αυτό το δείχνει και “γεμάτη” αποστολή που ανακοινώθηκε για το νέο κύκλο αγώνων. Ο Τίτε και τα μέλη του τεχνικού τιμ βγήκαν off λόγω Covid, συνεπώς κλήθηκε το προπονητικό τιμ της Ολυμπιακής Ομάδας του Τόκυο με επικεφαλής τον Αντρέ Ζαρντίνε. Η λογική λέει πάντως πως δεν θα δούμε τρανταχτές αλλαγές στην προσέγγιση, συνεπώς η “Σελεσάο” θα είναι ο εαυτός της και θα προσπαθήσει να πάρει ακόμη ένα τρίποντο ρυθμίζοντας η ίδια το παιχνίδι.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ισημερινός – Βραζιλία (23:00): Για τους γηπεδούχους είναι ο πρώτος από μια σειρά τελικών. Τα σχέδιά τους χάλασαν μερικώς, αφού από τα πλεονεκτήματά τους, θα στερηθούν αυτό του κόσμου στις κερκίδες. Ωστόσο, η εικόνα τους στο Κίτο ακόμη και χωρίς θεατές αλλά και το υψόμετρο παραμένουν σημαντικοί παράγοντες. Με τη Βραζιλία σαφώς ανώτερη αλλά όπως κι αν έχει πλέον και πιο χαλαρή το G/G δείχνει αρκετά λογική επιλογή και πληρώνει εξαιρετικά στο 2.00 (Novibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Προκριματικά Μουντιάλ, Χιλή – Αργεντινή (02:15): Δίνει μάχη για να βρεθεί στην πεντάδα του ομίλου και να διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ. Πάνω που έδειχνε να βελτιώνεται με τρεις σερί νίκες Οκτώβρη και Νοέμβρη, ήρθε το 0-2 εντός έδρας από το Εκουαδόρ και έμεινε στην 6η θέση. Το καλό είναι ότι απέχει μόλις ένα βαθμό από την 4η θέση και θα δώσει μεγάλη μάχη μέχρι το φινάλε των προκριματικών. 6 ομάδες θα τα παίξουν όλα για όλα για να βρεθούν στο Κατάρ. Τώρα κόντρα στην Αργεντινή ξέρει ότι πρέπει να πάρει αποτέλεσμα και μετά να πάει στο υψόμετρο της Λα Παζ να παίξει με την αδύναμη Βολιβία. Ο κόουτς Λασάρτε έχει να αντιμετωπίσει κάποιες καλές απουσίες, με κυριότερη αυτή του τιμωρημένου Βιδάλ. Πάντως, δοκίμασε πολύ επιθετικό σχήμα, καθώς ξέρει ότι πρέπει να έρθουν βαθμοί πάση θυσία.

Προκριματικά Μουντιάλ, Χιλή – Αργεντινή (02:15): Είναι στην καλύτερη της φάση εδώ και καιρό, δεν χάνει, δεν δέχεται γκολ εδώ και έξι σερί ματς και θα βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ. Στο τελευταίο ματς που έδωσε κόντρα στη Βραζιλία εντός έδρας, έμεινε στο 0-0, σε ένα ματς που κανείς δεν ήθελε να χάσει το αήττητο σερί του και έτσι το παιχνίδι πήγε… σβηστά. Ο Σκαλόνι καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την Χιλή εκτός έδρας δίχως τον Μέσι, ο οποίος δεν ήταν στο 100% και προτιμήθηκε να μην ρισκάρουν και έτσι δεν κλήθηκε στην αποστολή. Απώλεια λίγο πριν ταξιδέψει για Αργεντινή, ο χαφ Ροντρίγκες που βρέθηκε θετικός στον covid-19. Έχει δείξει πάντως πως μπορεί να λειτουργήσει και χωρίς τον Μέσι.

Προκριματικά Μουντιάλ, Χιλή – Αργεντινή (02:15): Η Χιλή το θέλει πολύ περισσότερο, «καίγεται» στην ουσία για τρίποντο, τη στιγμή που η Αργεντινή είναι άνετη και δεν θα έχει τον Μέσι στο ρόστερ της. Δεν χάνει όμως εδώ και πάρα πολύ καιρό. Δεν θα μπλέξω με σημείο. Ρίσκο στα γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ