Με combo του 1.90

Με combo του 1.90

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Γαλλία και Αγγλία.

Ligue 2, Νιμ – Βαλενσιέν (20:00): Στο 5-1-3 βρίσκουμε τη σύντομη προϊστορία εδώ. Πέρσι, η Νιμ πήρε το ματς με 1-0, η μία από τις 4 σερί νίκες της! Επίσης, στον πρώτο γύρο, έκανε «διπλό» με 3-0, σκοράροντας όλα τα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν δυνατές αποδόσεις εδώ. Πάμε να δούμε τι έχουμε για το στοίχημα.

Στη μέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Νιμ, έχοντας 26 βαθμούς με 7-5-8 και 24-25 τέρματα. Δεν είναι και πολύ μακριά από την τελευταία τριάδα, αλλά για την ώρα δεν πιέζεται ιδιαίτερα. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ντιζόν, η 4η σε 6 αγώνες (έχει και 2 ήττες). Πήρε μεγάλη ανάσα, αναμφίβολα, μιας και το σερί με τους 3 βαθμούς σε 9 αναμετρήσεις, την είχε φέρει χαμηλά και σε επικίνδυνη θέση.

Αυτή που είναι πιο χαμηλά και «καίγεται» για βαθμούς είναι η Βαλενσιέν. Έχει 22 με 5-7-8 και 16-28 τέρματα και βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νιμ, αποψινή της αντίπαλος, είναι μέσα σε εκείνη την ακτίνα με τις ομάδες που είναι κοντά της. Μέχρι πριν κάποιο διάστημα, δεν ήταν τόσο μπλεγμένη. Έμπλεξε περισσότερο από τη στιγμή που από τα μέσα Οκτωβρίου και σε σύνολο 9 αγώνων έχει κάνει μόνο μία νίκη, το 1-0 επί της Γκρενόμπλ (20/11). Προέρχεται από 2 σερί ισοπαλίες (1-1 με Γκινγκάμπ και Σοσό) και πριν είχε ηττηθεί εντός με 4-1 από την Παρί FC.

Ligue 2, Νιμ – Βαλενσιέν (20:00): Καλύτερη ομάδα η Νιμ και θα την στηρίξω με κάλυψη. Πάμε στοίχημα με 1Χ διπλή ευκαιρία και Over 1,5 γκολ στο πολύ καλό 1.90 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Championship, Χάντερσφιλντ – Στόουκ (21:45): Κλασικό βρετανικό ματς και στο φινάλε πήρε μία τεράστια νίκη. Αρχικά έμεινε πίσω στο σκορ στην έδρα της Ρέντινγκ, γύρισε το ματς, ισοφαρίστηκε δύο φορές κι εν τέλει με τον Γουόρντ να κάνει χατ-τρικ πέρασε 4-3! Έτσι έβαλε το πόδι της και πάλι στην πρώτη 6άδα! Το ποδόσφαιρο της ομάδας του Κορμπεράν είναι ωραίο για κάποιον που το βλέπει από την τηλεόραση, από την άλλη η τόση αναρχία θέτει σταθερά σε κίνδυνο την Χάντερσφιλντ, που παίζει σταθερά με τη φωτιά. Πλέον ακόμη και τα ματς που της που δεν έχουν γκολ, έχουν πολύ γρήγορο ρυθμό και γενικά η ομάδα βγάζει μια βιασύνη στο παιχνίδι της που ορισμένες φορές της γυρνάει μπούμερανγκ.

Championship, Χάντερσφιλντ – Στόουκ (21:45): Τελείως διαφορετικό είναι το παράδειγμα της Στόουκ, που έχει γεμίσει από άγχος και δείχνει να πνίγεται. Οι δύο κολλητές ήττες από Φούλαμ (2-3) και Κόβεντρι (1-0) την κράτησαν στην 11η θέση και στο 6 από τα πλέι-οφ. Πλέον είναι ξεκάθαρο πως το πρόβλημα της ομάδας του Ο’Νιλ είναι περισσότερο εγκεφαλικό καθώς το ρόστερ έχει ποιότητα. Το ζήτημα είναι αν θα καταφέρουν οι “πότερς” σε μία τόσο πιεστική περίοδο να βάλουν τα πράγματα σε σειρά. Το σίγουρο είναι πως το παιχνίδι θα το προσεγγίσουν με επιθετική διάθεση, αφού έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα το διπλό είναι must και για ψυχολογικούςαλλά και για βαθμολογικούς λόγους, αφού η Χάντερσφιλντ είναι από πάνω.

Championship, Χάντερσφιλντ – Στόουκ (21:45): Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που το τελευταίο διάστημα έχουν διαφορετικό στυλ. Η Χάντερσφιλντ εξακολουθεί να παίζει ανοιχτά, την ώρα που η Στόουκ παίζει -αν και δεν της βγαίνει πιο συντηρητικά- αλλά έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη. Κάπως έτσι θα αποφύγουμε το καθαρό σημείο και θα πάμε στη λύση του καλοπληρωμένου G/G στο 1.90 (Novibet).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ