Με συνδυαστικό στο 2.32

Με συνδυαστικό στο 2.32

To Stoiximaview προτείνε ιδυάδα αγώνων από Αγγλία καιΓαλλία.

Φούλαμ – Μπλάκπουλ (17:00): Για την 29η αγωνιστική της Championship η αναμέτρηση στο ‘CravenCottage’. Η Φούλαμ έχει μπει… αλαφιασμένη στο 2022. Είναι σαρωτική, αφού όχι μόνο μετράει τέσσερις νίκες τη νέα χρονιά αλλά και το κάνει με συγκλονιστικό τρόπο. Κόντρα σε Ρέντινγκ, Μπρίστολ Σίτι, Μπέρμιγχαμ και Στόουκ κατέκτησε ισάριθμα τρίποντα, σκοράροντας… 22 γκολ!!! Έτσι είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί στο στοίχημα για τον τίτλο και την απευθείας άνοδο. Με 57 βαθμούς είναι στο +5 από την δεύτερη Μπλάκμπερν και με ένα ματς λιγότερο. Βελτίωσε το ρεκόρ της σε 17Ν-6Ι-4Η, με 73 τέρματα ενεργητικό και 25 παθητικό. Τραυματίας ο Καβαλέιρο και στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο Σερί.

Η Μπλάκπουλ αποτελεί μια από τις ευχάριστες νότες της σεζόν. Τουλάχιστον όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της. Κατάφερε πολύ γρήγορα να απεμπλακεί από την ουρά της βαθμολογίας και παίζει ακομπλεξάριστα. Μετά από δύο σερί ήττες κόντρα σε Χάντερσφιλντ και Μίντλεσμπρο έδειξε χαρακτήρα και σωστά αντανακλαστικά. Απάντησε με ισάριθμες νίκες κόντρα σε Χαλ και Μίλγουολ, χωρίς να δεχτεί γκολ. Ανέβηκε στην 14η θέση με 36 βαθμούς, στο +16 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -8 από τα playoffs. Μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, δεν μπορεί να ελπίζει σε πολλά περισσότερα. Μετράει συνολικά 10Ν-6Ι-11Η, με γκολ 28-32. Κάρεϊ, Μάξουελ, Βίρτου-Θικ και Γουόρντ είναι τραυματίες, αμφίβολος ο Τζέιμς.

Φούλαμ – Μπλάκπουλ (17:00): Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Είναι μακράν η κορυφαία της κατηγορίας και αυτή τη στιγμή δεν έχει αντίπαλο. Η ένταση και ο ρυθμός που δίνει στα παιχνίδια είναι συνόλου που ανήκει στην PremierLeague. Απαράμιλλη η ευκολία με την οποία δημιουργεί και η ποικιλία που διαθέτει στο γκολ. Σκοράρει με όλους τους τρόπους και με πολλούς παίκτες. Έχει κάποια κενά στα μετόπισθεν, αλλά είναι το φυσιολογικό τίμημα για την φιλοσοφία της. Η Μπλάκπουλ είναι σκληροτράχηλη. Συμπαγής, πειθαρχημένη και με μπόλικο θάρρος. Δεν σφύζει από ποιότητα και μοιραία δεν εντυπωσιάζει επιθετικά. Βρίσκει πάντως λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ το παλεύει ανασταλτικά.

Δεν τίθεται ερώτημα για το φαβορί, όμως οι τιμές του 1.30 – 1.40 δεν είναι για Αγγλία. Η Φούλαμ λογικά θα επικρατήσει, όμως η Μπλάκπουλ είναι καπάτσα και επικίνδυνη στην κόντρα. Ίσως καταφέρει να προβληματίσει τους γηπεδούχους ως ένα βαθμό. Ο ενθουσιασμός της Φούλαμ μπορεί να αφήσει χώρους στα μετόπισθεν και να προκαλέσει ένα ακόμη εντυπωσιακό σε θέαμα παιχνίδι. Παίρνουμε ένα αποδεκτό ρίσκο και πάμε στοίχημα με το G/G &over 2,5 σε απόδοση 2.32 στη Stoiximan.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Μαρσέιγ – Μονπελιέ (22:00): Συνέχισε την πορεία της προς την 2η θέση και επικράτησε της Λανς εκτός έδρας με 2-0 την περασμένη αγωνιστική. Ένα πέναλτι του Παγέτ στο 34′ ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ για την Μαρσέιγ και όλα πήραν τον δρόμο τους. Δεν κατάφερε να το «καθαρίσει» νωρίς και αγχώθηκε, αλλά εν τέλει με γκολ του Μπακαμπού στο 77′ που είχε μπει στο ματς ελάχιστες στιγμές πριν, το τελείωσε οριστικά. Είναι στο -2 από την 2η θέση, αλλά και το κύπελλο αποτελεί στόχος, καθώς θέλει να προχωρήσει όσο περισσότερο γίνεται και γιατί όχι να το κατακτήσει; Δεν χάνει σε 8 σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

Μαρσέιγ – Μονπελιέ (22:00): Επιστροφή στις νίκες για την Μονπελιέ, σε ένα κρίσιμο σημείο που μετρούσε δύο σερί ήττες και έπρεπε να αντιδράσει. Επικράτησε με 3-2 της Μονακό εντός έδρας και είναι γερά στο κόλπο της 5αδας. Μπήκε δυνατά και στο 32′ προηγούταν με 2-0, αλλά δέχθηκε άμεσα την μείωση για το 2-1. Όσο περνούσε η ώρα κλεινόταν για να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και το πλήρωσε με ισοφάριση στο 81′. Κάπου εκεί ξανά βγήκε μπροστά, δεν το παράτησε και δικαιώθηκε με γκολ στο 91′ για το τελικό 3-2. Πήρε ανάσα, έφτιαξε την ψυχολογία της και πάει στο «Βελοντρόμ» να διεκδικήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχει βελτιωθεί μακριά από την βάση της και παίρνει αποτελέσματα τελευταία.

Μαρσέιγ – Μονπελιέ (22:00): Η Μαρσέιγ στην έδρα της δεν είναι τόσο αποτελεσματική, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει να πάρει την πρόκριση. Αντέδρασε η Μονπελιέ στις ήττες και πάει να παλέψει. Θα βρει γκολ, αλλά η άμυνα της δίνει φάσεις στους αντιπάλους. Πάμε στοίχημα με το G/G σε απόδοση 2.02 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ