Διπλό Stoiximan Master αυτό το ΣΚ με άρωμα Super League!

Διπλό Stoiximan Master αυτό το ΣΚ με άρωμα Super League!

Το Σαββατοκύριακο έφτασε με… διπλό Stoiximan Master για να διεκδικήσεις έως 50.000€ & έως 10.000€, εντελώς δωρεάν*

Το Stoiximan Master συνεχίζει να συναρπάζει και αυτό το Σαββατοκύριακο έρχεται… διπλό! Αρχικά με 6 αναμετρήσεις στις οποίες καλείσαι να μαντέψεις το σκορ, με προθεσμία συμμετοχής μισή ώρα πριν τη σέντρα στη Λεωφόρο:

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης

Μπενφίκα – Σπόρτινγκ

Μαρσέιγ – Μονπελιέ

Παναιτωλικός – Αρης

ΑΕΚ – Βόλος

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Όποιος βρει και τα 6 σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότεροι κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6.

Αυτό το Σαββατοκύριακο υπάρχει όμως και το Stoiximan Master σε ένα αγώνα όπου βρίσκεις σκορ και πρώτο σκόρερ και διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 10.000€! Η προθεσμία για συμμετοχή στο Derby Edition είναι μέχρι τις 19:00 την Κυριακή, λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 50.000€ εντελώς δωρεάν* κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Παναθηναϊκός-Αστέρας στις 15:00

Μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο δίνουν οι ‘πράσινοι’ και το ‘διπλό’ στην έδρα του Ιωνικού τους εδραίωσε στην 4η θέση, που είναι και ο ρεαλιστικός στόχος στη σεζόν.

Από κοντά και ο Αστέρας Τρίπολης, που με τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του στη διοργάνωση έχει καταφέρει να πλασαριστεί στα playoffs. Από την 6η θέση και με 26 βαθμούς, οι Αρκάδες παρουσιάζουν αξιοζήλευτη αποτελεσματικότητα εσχάτως. Eιδικά στα μετόπισθεν, αφού και οι τέσσερις νίκες τους είναι στο 1-0.

Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός φέτος στην έδρα του. Μετράει 7Ν-2Ι-1Η με γκολ 22-5, τη στιγμή που η επιστροφή του Καρλίτος στις επάλξεις ισχυροποιεί την επιθετική του γραμμή.

Ο Ισπανός επιθετικός σε 14 ματς πρωταθλήματος έχει απολογισμό 9 γκολ και 3 ασίστ, αποτελώντας τον πιο παραγωγικό παίκτη στη γραμμή κρούσης του ‘τριφυλλιού’. Να σκοράρει ο Καρλίτος και να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, σε απόδοση 3.25 στη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ