ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

 Η Μπασκόνια έρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες στη διοργάνωση, μετά τη νίκη-πυροτέχνημα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (30/12). Μετά την απώλεια από τον Παναθηναϊκό, ακολούθησε, στις αρχές της εβδομάδας και ήττα από τη Ζενίτ (82-90).

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε επίσης τέσσερις αγώνες στους οποίους γνώρισε την ήττα στην Ευρωλίγκα, με την πρόσφατη απώλεια από τη Ρεάλ (75-67) στη Μαδρίτη, να κρίνεται πάντως λογική. Αντιμετώπισε μία πολύ ανώτερη ομάδα που έχει βάλει ως στόχο της την κατάκτηση του τροπαίου. Βρίσκεται, πλέον, στην έκτη θέση της βαθμολογίας στη διοργάνωση, με ρεκόρ 12-9.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

Ο Σπάχια για πρώτη φορά φέτος θα έχει πλήρη σύνθεση, καθώς επέστρεψε ο Άλεκ Πίτερς, μαζί και όσοι είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Για το σύνολο του Μπαρτζώκα, εκτός μάχης είναι και πάλι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κουίνσι Έισι, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία και βρίσκονται στην Αθήνα.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 21:30 της Παρασκευής, στη Βιτόρια.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Συγκεντρωμένοι και πνευματικά έτοιμοι κόντρα στην Μπασκόνια»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: 

Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

«Πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας.

Απαιτείται μεγάλη ενέργεια σε όλα τα ματς, υψηλό επίπεδο αθλητικότητας, έντασης και αυτό που λέμε physicality επαφών. Το χθεσινό ματς ήταν από τα υψηλότερα δυνατά σε αυτό τον τομέα. Χρειάστηκε πολλή ενέργεια από μέρους μας χθες για να παίξουμε το παιχνίδι και να το διεκδικήσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, όμως, πρέπει πνευματικά να ετοιμαστούμε για τον αυριανό αγώνα».

Για το τι πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» στην αναμέτρηση με τους Βάσκους, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε έτοιμοι να ματσάρουμε την ενέργεια της Μπασκόνια, που επίσης παίζει πολύ καλά στο transition. Εμείς πρέπει να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε, ώστε να μην τους δώσουμε την ευκαιρία να τρέξουν στο ανοικτό γήπεδο που είναι πολύ δυνατοί».

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Παπανικολάου «Καλή άμυνα και προσεκτικές επιθετικές επιλογές στη Βιτόρια»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μπασκόνια εκτός έδρας κι ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τους δύο άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθούν οι ερυθρόλευκοι, για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Το τι έγινε στον αγώνα με την Ρεάλ, το αφήνουμε πίσω μας. Ακόμη και η νίκη να ερχόταν, οφείλαμε να την αφήσουμε πίσω μας. Πρέπει πάντα να επικεντρωνόμαστε στον επόμενο στόχο, στο επόμενο παιχνίδι.

Έχουμε μια μέρα να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα.

Θεωρώ πως αν το επίπεδο της άμυνάς μας είναι όσο καλό ήταν το πρώτο ημίχρονο με την Ρεάλ και επιθετικά μοιράσουμε τη μπάλα και βρούμε εύκολες και καλές λύσεις, τότε θα ανεβάσουμε τις πιθανότητές μας για νίκη».

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ