Με ρίσκο στο 3.70

Με ρίσκο στο 3.70

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Ιταλία.

Νότιγχαμ – Λέστερ (18:00): Ανέβασε στροφές η Νότιγχαμ, φτάνοντας σε τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς στην Τσάμπιονσιπ και πλέον βρίσκεται «αγκαλιά» με τα πλέι οφ και την έκτη θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ με ρεκόρ 12-7-10. Πλήρωσε την αλαζονεία της απέναντι στην Κάρντιφ την περασμένη εβδομάδα, γνωρίζοντας ήττα (1-2) που την κράτησε πίσω από Μίντλεσμπρο και Γουέστ Μπρομ (6η). Αυτό βέβαια δεν αναιρεί πως τα πηγαίνει καλά και θα παλέψει για την έκπληξη κόντρα στη Λέστερ ρε νοκ-άουτ αγώνα που κρίνει πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Νότιγχαμ – Λέστερ (18:00): Η Λέστερ δεν εντυπωσιάζει στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, αφού βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-5-8. Πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και το μίνι… διάλειμμα που επιτρέπει στις ομάδες να ξεκουραστούν, είχε γνωρίσει ήττα (2-3) από την Τότεναμ και αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπράιτον. Ειδικά στην τελευταία αναμέτρηση δεν σημείωσε καλή εμφάνιση, ενώ και στις δύο προβλημάτισε σημαντικά στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Δεν έχουν κλείσει οι «τρύπες» στην άμυνα και αυτό τη ζορίζει.

Νότιγχαμ – Λέστερ (18:00): Η Νότιγχαμ είναι ανεβασμένη και μπορεί να το παλέψει κόντρα στη Λέστερ. Η φιλοξενούμενη δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος και δεν αποκλείεται να μην «καθαρίσει» την πρόκριση. Θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία σε απόδοση 3.70 (Stoiximan), περιμένοντας οριακό ματς με την πρόκριση να κρίνεται μετά το 90λεπτο.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Ουντινέζε – Τορίνο (19:00): Καθοδική πορεία σημειώνει η Ουντινέζε, μένοντας μακριά από το τρίποντο στα τρία τελευταία ματς. Τουλάχιστον στον πρόσφατο αγώνα δεν γνώρισε ήττα, παίρνοντας τον βαθμό (0-0) στην έδρα της Τζένοα. Δεν έκανε αισθητή την παρουσία και επικεντρώθηκε κυρίως στο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, αν και αγωνίστηκε και με παίκτη παραπάνω, στο τέλος. Στο πρωτάθλημα της Serie Α δεν εντυπωσιάζει πάντως, μένοντας λίγο πιο πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Δέχεται γκολ με ευκολία και αυτό την κρατά -συνήθως- μακριά από τα θετικά αποτελέσματα εδώ και αρκετούς μήνες.

Ουντινέζε – Τορίνο (19:00): Η Τορίνο είναι σταθερή και εμπνέει εμπιστοσύνη. Γνώρισε μόλις μία ήττα στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς και με «οδηγό» την ανεβασμένη επιθετική γραμμή της, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Μετά τις μαγικές εμφανίσεις κόντρα σε Φιορεντίνα (4-0) και Σαμπντόρια (2-1) αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εντός έδρας με τη Σασουόλο. Κρατούσε στα χέρια της τη νίκη, την οποία άξιζε βάσει απόδοσης, όμως την… πάτησε δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στην εκπνοή του αγώνα.

Ουντινέζε – Τορίνο (19:00): Η Ουντινέζε κάνει πολλά λάθη σε κάθε παιχνίδι και αυτό είναι θέμα. Η Τορίνο διανύει περίοδο φόρμας και είναι πολύ σταθερή. Δείχνει έτοιμη να αποδράσει με το τρίποντο από αυτή την έδρα. Πηγαίνουμε στο τίμιο διπλό σε απόδοση 2.40 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ