Με το 1.91 στο Παρίσι

Με το 1.91 στο Παρίσι

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Πρώτη αναμέτρηση για τις δύο ομάδες για τη φάση των “16” του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, την ώρα που η Σπόρτινγκ έχει στόχο να κρατήσει ανοιχτή την πρόκριση μέχρι τον επαναληπτικό στις 9 Μαρτίου.

Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Έχασε τρομερή ευκαιρία να ξαναμπεί στη μάχη του τίτλου. Προηγήθηκε με δύο γκολ στην έδρα της Πόρτο, ωστόσο, η άμυνά της από εκεί που ήταν το δυνατό της σημείο αρχίζει να αποτελεί πληγή. Κάπως έτσι και παίζοντας για σχεδόν ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κόατες (49’), μπορεί να νιώθει και τυχερή με το 2-2 στο Ντραγκάο, το οποίο την κράτησε στο -6 από την κορυφή. Ο Αμορίμ προσπαθεί να βρει τη λύση στο πρόβλημα το οποίο πλέον δεν είναι τυχαία και οι πολίτες δεν αστειεύονται. Στα θετικά η επιστροφή του μπακ, Πόρο, ενώ ο Γκονσάλβες παραμένει αμφίβολος.

Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Ακόμη ένα άνετο απόγευμα πέρασε η Σίτι το Σάββατο καθαρίζοντας 4-0 τη Νόριτς εκτός έδρας. Έχοντας αέρα από τη δεύτερη θέση πλέον ρίχνει όλο το βάρος στο Champions League, που αποτελεί τον μεγάλο στόχο. Παράλληλα, ο Γκουαρντιόλα έχοντας μπροστά του δύσκολο πρόγραμμα με Τότεναμ, Έβερτον Γιουνάιτετεντ και στο ενδιάμεσο και ματς Κυπέλλου με την Πίτερμπρο, δεν θέλει να αφήσει το μομέντουμ να πάει χαμένο και θέλει να καθαρίσει από τώρα. Στα αγωνιστικά επέστρεψε με γκολ ο Φόντεν, ενώ Ντε Μπρόινε προφυλάχθηκε και αναμένεται να βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Σπόρτινγκ – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, αλλά πλέον λόγω της εικόνας και των δύο ομάδων και το ματς έχει αφεντικό. Η Σπόρτινγκ έχει κάνει κοιλιά και βρίσκεται μακριά από τα στάνταρ της. Η Σίτι δουλεύει στον αυτόματο πιλότο και θα φροντίσει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία στην Πορτογαλία. Με τα νερά που κάνουν σταθερά τα λιοντάρια στην άμυνα το τελευταίο διάστημα και λόγω της ποιότητας των φιλοξενούμενων το Να σκοράρει η Μάντσεστερ Σίτι και στα δύο Ημίχρονα είναι τίμιο στο 2.03 (Νοvibet).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ (22:00): Έστω και δύσκολα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Ρεν εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Όχι ότι θα γινόταν κάτι αν δεν κέρδιζε, μιας και το πρωτάθλημα θα το πάρει για πλάκα. Ο Μπαπέ έβαλε το γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι ήρθε το τρίποντο για την Παρί και έφτιαξε την ψυχολογία της ενόψει του μεγάλου αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα και να πάρει σκορ που θα της επιτρέψει να πάει στην Μαδρίτη στη ρεβάνς και να πάρει την πρόκριση. Στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε την 2η θέση πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν υπολογίζεται ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ (22:00): Πήγε με απουσίες στην έδρα της Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα και έμεινε στο 0-0. Προσπάθησε να το πάρει, αλλά από ένα σημείο και μετά για αμφότερες ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν καλός. Είναι στο +4 από την 2η Σεβίλλη και κρατάει την τύχη στα χέρια της. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πήρε εύκολα την πρωτιά του ομίλου της, με πέντε νίκες και μια ήττα. Τώρα πάει στο Παρίσι για να διεκδικήσει το αποτέλεσμα και να πάρει σκορ πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς εντός έδρας. Σε τρία φετινά εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει ισάριθμες νίκες όπου δεν δέχθηκε καν γκολ, σε έδρες όπως της Ίντερ και της Σαχτάρ. Στα πολύ σημαντικά για τον Αντσελότι, είναι ότι είδε τον Μπενζεμά να ξεπερνάει τον τραυματισμό του και να είναι στην αποστολή κανονικά. Το ίδιο και ο αμυντικός Μεντί.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ (22:00): Η Παρί προετοιμάζεται εδώ και καιρό για αυτό το ματς, μιας και στο πρωτάθλημα είναι άνετη. Η Ρεάλ έρχεται από απαιτητικό ματς, αλλά έχει και την επιστροφή του Μπενζεμά που την ανεβάζει επίπεδο. Έχουν λογική τα γκολ. Πάμε στοίχημα με το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 1.91 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ