Με το 2.08 στο Μιλάνο

Με το 2.08 στο Μιλάνο

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το Champions League.

Ίντερ – Λίβερπουλ (22:00): Σε μια περίοδο που στη Serie A γίνεται… σκοτωμός, έρχεται για την Ίντερ το Champions League. Και το ματς… φωτιά με τη Λίβερπουλ, πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης. Λίγες μέρες μετά το 1-1 με τη Νάπολι, η Ίντερ θέλει να ανταπεξέλθει σε ένα ματς που ίσως να είναι το πιο δύσκολο που θα μπορούσε να της τύχει. Η Λίβερπουλ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η εκτός έδρας Λίβερπουλ μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές αν βρει χώρους.

Μέσα σε όλα ο Ιντζάγκι στερείτε της επιλογής του Μπαρέλα, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στο σπουδαία ματς. Εκτός είναι επίσης ο αμυντικός Μπαστόνι, καθώς και οι Γκόσενς και Κορέα. Η Ίντερ αναμένεται να παραταχθεί με το αγαπημένο της 3-5-2, με Λαουτάρο και Τζέκο στην κορυφή της επίθεσης, αλλά με σαφώς σφιχτή μεσαία γραμμή. Με πρώτο στόχο να κλείσει τους χώρους στη Λίβερπουλ και σίγουρα να «μικρύνει» το γήπεδο.

Ίντερ – Λίβερπουλ (22:00): Δεν είναι εύκολο απέναντι στην καλοδουλεμένη μηχανή του Κλοπ που πηγαίνει στο Μιλάνο με όλα της τα όπλα. Μοναδική απουσία είναι ο Οριγκί, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν. Με τη γνωστή τριάδα… φωτιά των Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο. Με Κεϊτά, Φαμπίνιο και Χέντερσον στη μεσαία γραμμή. Και με το «έξι στα έξι» έως τώρα στο Champions League που κουβαλά μαζί της στους «16» του θεσμού.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Μοιάζει λογικό το Goal/Goal σε ένα τέτοιο ματς με ομάδες που έχουν σπουδαίους επιθετικούς. Αλλά είναι και χαμηλά, κοντά στο 1.60 με 1.65. Καλή επιλογή για να τα συνδυάσουμε με άλλο παιχνίδι. Βασική πρόταση θα είναι υπέρ της Λίβερπουλ. Καλή η πρωταθλήτρια Ιταλίας, αλλά με «φθορά» το τελευταίο διάστημα. Σε ανοιχτό γήπεδο η Λίβερπουλ μπορεί να κάνει μεγάλες ζημιές. Και η απόδοσή της πραγματικά έχει μεγάλη αξία. Πάμε στοίχημα με «διπλό» της Λίβερπουλ σε απόδοση 2.08 (Pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν (22:00): Ζορίστηκε λίγο στην έδρα της Ραπίντ στο πρωτάθλημα, αλλά εν τέλει κατάφερε να επικρατήσει με 2-1. Δεν μπήκε καλά στο ματς και δέχθηκε το 1-0 στο 17′. Στο δεύτερο βελτιώθηκε αισθητά, ανέβασε την απόδοση της και ισοφάρισε στο 64′. Φαινόταν ότι έχει αλλάξει το μομέντουμ του αγώνα, πίεζε για την ανατροπή και την βρήκε στο 77′. Το πρωτάθλημα θα το πάρει για πλάκα, καθώς έχει απόσταση 14 βαθμών από την 2η θέση. Δεν απειλήθηκε ποτέ μέσα στη σεζόν. Έχει την μεγάλη πρόκληση μπροστά της να αποκλείσει την Μπάγερν. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα αυτό βέβαια, αλλά θα το παλέψει.

Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν (22:00): Απίστευτα πράγματα το απόγευμα του Σαββάτου στο Μπόχουμ, όπου η Μπάγερν υπέστη ήττα σοκ με 4-2 από την τοπική ομάδα. Προηγήθηκε με τον Λέβα στο 9ο λεπτό αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με την άμυνα της να βγάζει τρομερά προβλήματα και να δέχεται την ισοφάριση στο 14′. Στο 38′ ήρθε η ανατροπή με πέναλτι και έπειτα έγινε το απίστευτο. Ολική κατάρρευση και άλλα δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο
για το 4-1, με τους Βαυαρούς να μην ξέρουν τι τους βρήκε. Μείωσαν στο 75΄ με τον Λέβα αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Έχει απόσταση 6 βαθμών από τη 2η Ντόρτμουντ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε εύκολα την πρόκριση από τον όμιλο της διατηρώντας το απόλυτο 6/6.

Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν (22:00): Η Σάλτσμπουργκ στην έδρα της θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στη Μπάγερν, η οποία όμως έρχεται από ήττα – σοκ και θα είναι υποψιασμένη. Μπορεί τη νίκη, δύσκολα με «καθαρό» σκορ. Πάμε στοίχημα με το 2 & G/G σε απόδοση 2.47 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ