Μάχη στην Τρίπολη με 2.70!

Μάχη στην Τρίπολη με 2.70!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ελλάδα και Αγγλία!

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ελλάδα και Αγγλία!

Αστέρας Τρίπολης – Άρης (17:15): Ανάσαναν Αστέρας και Άρης πριν από λίγες μέρες με τις νίκες που πήραν. Την Τετάρτη ο Αστέρας επιβλήθηκε με άνεση της Λαμίας με 2-0 εκτός έδρας. Την ίδια μέρα στο ντεμπούτο του Μπούργος, ο Άρης επιβλήθηκε με 3-0 του Ατρόμητου στο Βικελίδης, έδειχνε πως… ξεμπουκώνει και θέλει να κάνει την τελική αντεπίθεση για την πρώτη εξάδα. Έχοντας πάντα να περιμένει και τι θα γίνει με τους έξι βαθμούς από το CAS.

Η… μάχη για την πρώτη εξάδα είναι πολύ μεγάλη. Ο Αστέρας έχει 35 σε 23 ματς, ο Αρης 33 σε 24 παιχνίδια. Στους 36 είναι Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα, στους 34 ο ΟΦΗ. Πέντε ομάδες για δύο θέσεις που θα κριθούν τις τελευταίες αγωνιστικές. Και φυσικά όλοι καταλαβαίνουν πως αυτό το Αστέρας – Άρης έχει πλέον τον χαρακτήρα… τελικού και για τις δύο ομάδες. Ο χαμένος θα μείνει πίσω, ο νικητής θα κερδίσει σημαντικό έδαφος.

Αστέρας Τρίπολης – Άρης (17:15): «Η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά ευχάριστη. Μαχόμαστε για κάτι όμορφο. Αν θέλουμε να παίζουμε με τις μεγάλες ομάδες πρέπει να τις νικήσουμε κιόλας» ήταν τα λόγια του Ράσταβατς αμέσως μετά τη νίκη του Αστέρα απέναντι στη Λαμία. O Αστέρας έχει τρία μεγάλα ματς μέχρι το τέλος. Με τον Άρη στην Τρίπολη και με τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ εκτός έδρας. Με τον Ολυμπιακό θα παίξει και ο Άρης την τελευταία αγωνιστική στο «Βικελίδης» και αυτό κάνει ακόμα πιο κρίσιμο το παιχνίδι του στην Τρίπολη.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Είναι αλήθεια πως το ματς ισορροπεί σε μια κλωστή. Δεν υπάρχει φαβορί. Και παρά το γεγονός πως εμφανίζεται ως φαβορί ο Αστέρας, έστω και σε μεγάλες αποδόσεις, είναι προτιμότερο να αποφύγουμε το σημείο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ξεκάθαρο ματς απ’ αυτά που χαρακτηρίζουμε «ανοιχτά σε κάθε αποτέλεσμα». Θα πάρω το ρίσκο λόγω απόδοσης και θα πάω στα γκολ. Δεν βρίσκουμε εύκολα ένα over 2,5 στο 2.70 και γι’ αυτό θα
επιλέξουμε να πάμε στοίχημα με τη συγκεκριμένη επιλογή (pamestoixima).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30): Ήττα σοκ για τη Σίτι από την Τότεναμ στο Έτιχαντ και… φωτιά στο πρωτάθλημα. Η Λίβερπουλ είναι πλέον σε απόσταση βολής από τους «πολίτες», αφού είναι στο -3 μετά τη νίκη της μέσα στην εβδομάδα. Και η μάχη ξεκινά σχεδόν απ’ την αρχή. Ο Γκουαρντιόλα είπε πως η ήττα από την Τότεναμ μπορεί να κάνει και… καλό στους παίκτες του, ώστε να καταλάβουν πως δεν μπορούν με ευκολία να κατακτήσουν την Premier League.

Η Σίτι πάντως είχε ξεχάσει τι θα πει ήττα. Από τις 30 Οκτωβρίου είχε να ηττηθεί σε επίπεδο Premier League. Και τότε στο Έτιχαντ από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0. Ακολούθησε ένα απίστευτο σερί με 14 νίκες και μία ισοπαλία σε 15 παιχνίδια, που της είχε δώσει και βαθμολογικό αέρα. Αλλά τρελό σερί έκανε και η Λίβερπουλ και πλέον την έχει πλησιάσει σε απόσταση βολής. Είναι οι δύο κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας τα τελευταία χρόνια και για ακόμα μια σεζόν θα μονομαχήσουν οι δυο τους.

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι (19:30): Η Έβερτον από την άλλη πλευρά συνεχίζει τα σκαμπανεβάσματά της. Κέρδισε με 3-0 τη Λιντς, έχασε με 2-0 από τη Σαουθάμπτον, παραμένει πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, μόλις στο συν 2 από την Μπέρνλι. Δεν μπορεί να βρει σταθερότητα, υπάρχουν πολλές ομάδες από τους 20 έως τους 27 βαθμούς και κανείς δεν μπορεί να νιώθει σιγουριά.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δεν μπορεί να απειληθεί απ’ αυτή την Έβερτον η Σίτι. Και δεν μπορεί να απειληθεί και να ηττηθεί σε δεύτερο σερί παιχνίδι. Η ήττα από την Τότεναμ την βάζει σε πίεση και πάντα μετά από τέτοιες γκέλες αντιδρά. Την προηγούμενη φορά που έχασε, ακολούθησε σερί 25 αγώνων χωρίς ήττα. Με την άμυνα της Έβερτον μπορεί να το… τελειώσει από το πρώτο μέρος. Πάμε στοίχημα με over 1,5 γκολ στο ημίχρονο σε απόδοση 2.25
(pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ