Με τα γκολ στο 1.87

Με τα γκολ στο 1.87

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από την Αγγλία.

Μπέρνλι – Τσέλσι (17:00): Στο «Turf Moor» η Τσέλσι έχει να κάνει μία δουλειά, να βγάλει την υποχρέωση και να κάνει άλλο ένα βήμα για το Champions League. Στο στοίχημα το «διπλό» δίνεται χαμηλά. Και απολύτως λογικά. Στον πρώτο γύρο, πάντως, έμειναν στο 1-1, ήταν ένα από τα παιχνίδια που η Τσέλσι έκανε «γκέλα» και που την άφησαν οριστικά εκτός διεκδίκησης τίτλου. Πέρσι είχε περάσει με περίπατο (3-0).

Την ήττα με 2-0 από τη Λέστερ γνώρισε η Μπέρνλι στο τελευταίο της παιχνίδι. Είχε προηγηθεί μία τριάδα αγώνων όπου μάζεψε 7 βαθμούς, ανάσανε και αναπτέρωσε τις ελπίδες για παραμονή. Και βγήκε και από την τελευταία θέση με το 3-0 επί της Μπράιτον, το 1-0 επί της Τότεναμ και το 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας. Εδώ που έφτασε, κάθε βαθμός είναι πολύτιμος, ειδικά απέναντι σε πολύ ανώτερες ομάδες. Θα καταφέρει να περιορίσει την Τσέλσι; Γκούντμουντσον και Πίτερς δίνονται εκτός, αμφίβολοι οι Βίντρα, Μι και Στέφενς.

Η Τσέλσι εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι έχει να αντιμετωπίσει και τα διοικητικά με την αποχώρηση του Αμπράμοβιτς! «Οι παίκτες παραμένουν συγκεντρωμένοι παρά το θόρυβο», δηλώνει ο Τούχελ. Δεν είναι εύκολο, πάντως, αυτό. Γλύτωσε το κάζο και νίκησε 3-2 τη Λούτον, παίρνοντας την πρόκριση στους «8» του FA Cup. Νωρίτερα, είχε χάσει στον τελικό του Carabao Cup στα πέναλτι από τη Λίβερπουλ και είχε νικήσει 2-0 τη Λιλ για τον πρώτο αγώνα στους «16» του Champions League. Τελευταίο ματς πρωταθλήματος ήταν το «διπλό» με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας. Δεν γίνεται να τερματίσει κάπου αλλού πέρα από την 3η θέση. Θα πρέπει να τα κάνει όλα λάθος. Και είναι σημαντικό να μείνει στην 4άδα. Εκτός ο Τσίλγουελ, αμφίβολος ο Αθπιλικουέτα, προς επιστροφή Ζίγες, Τιάγκο Σίλβα, Τζέιμς και Τσαλομπά.

Μπέρνλι – Τσέλσι (17:00): Ό,τι και να συμβαίνει, είναι δύο κλάσεις πάνω. Τουλάχιστον δύο. Πάμε στοίχημα με το Over 1,5 γκολ Τσέλσι στο τίμιο 1.72 (Stoiximan). Ευκαιρία είναι σε αυτήν την απόδοση και νομίζω ότι αξίζει.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Νιούκαστλ – Μπράιτον (17:00): Η ανεβασμένη Νιούκαστλ υποδέχεται την αξιόλογη Μπράιτον, έστω και αν οι «γλάροι» δεν είναι στα καλύτερά τους. Στο στοίχημα βρίσκουμε αρκετά μεγάλες αποδόσεις και στα δύο σημεία νίκης, σχεδόν στα ίδια βασικά. Στον πρώτο γύρο, πάντως, είχαν μείνει στο 1-1. Επίσης, πέρσι στο αντίστοιχο παιχνίδι η Μπράιτον είχε κάνει επιβλητικό πέρασμα με 3-0.

Μόνο με ένα τέτοιο σερί θα έσωζε τη σεζόν η Νιούκαστλ. Και δείχνει κοντά στο να το κάνει πράξει, αρκεί να συνεχίσει έτσι. Νίκη 2-0 την Μπρέντφορντ εκτός έδρας, ένα ματς που μας δικαίωσε στο στοίχημα. Ήταν η 4η νίκη της σε πέντε αγώνες, έχοντας ενδιάμεσα το 1-1 με τη Γουέστ Χαμ εκτός έδρας. Συνολικά, είναι αήττητη για 7 ματς! Ξέφυγε από την τελευταία θέση, ξέφυγε και με 4 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια, δεν έχει πετύχει τίποτα ακόμα και έχει δρόμο ακόμα. Το σημαντικό, πέρα από τους βαθμούς που μαζεύει είναι ότι με τον Έντι Χάου έχει βελτιώσει απίστευτα την εικόνα της. Παραμένουν πολλές οι απουσίες, εκτός οι Χάιντεν, Λιούις, Ρίτσι, Τρίπιερ, Γουίλσον, αμφίβολος ο Σεν Μαξιμέν.

Η Μπράιτον ηττήθηκε και από την Άστον Βίλα, εντός έδρας με 2-0. Ήταν η 3η διαδοχική ήττα της και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Τελευταία φορά που σκόραρε και νίκησε ήταν στο 2-0 επί της Γουότφορντ, εκτός έδρας, στις 12 Φεβρουαρίου. Έχει αξιόλογη ομάδα και καλείται να βγάλει αντίδραση. Ακολουθούν τα εντός έδρας παιχνίδια με Λίβερπουλ (12/3) και Τότεναμ (16/3). Εκτός δίνεται ο Γουέμπστερ, αμφίβολος ο Μεπού.

Νιούκαστλ – Μπράιτον (17:00): Ανεβασμένη και σκληροτράχηλη η Νιούκαστλ, αλλά η Μπράιτον έχει καλή ομάδα και περιμένω να βγάλει αντίδραση. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.87 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ