Με συνδυαστικό στο 2.05

Με συνδυαστικό στο 2.05

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Ιταλία και Γερμανία.

Σπέτσια – Κάλιαρι (16:00): «Βυθίζεται» συνεχώς στη βαθμολογία και μετράει τέσσερις σερί ήττες και πέντε ματς δίχως νίκη. Στο πιο πρόσφατο πήγε στην έδρα της Γιουβέντους και ηττήθηκε με 1-0. Το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά δεν έφτανε αυτό, διότι δεν βρήκε απάντηση στο γκολ του Μοράτα στο 21′. Είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και το ματς με την Κάλιαρι είναι ντέρμπι παραμονής, διότι ο αντίπαλος της είναι άμεση ανταγωνίστρια για την παραμονή, μιας και βρίσκεται στους 25 βαθμούς, έναν μόλις πίσω από την ίδια. Εντός έδρας έχει μόλις μια νίκη στα οχτώ τελευταία για το πρωτάθλημα και πρέπει να συνέλθει άμεσα.

Σπέτσια – Κάλιαρι (16:00): Εκεί που έδειχνε ότι έχει πάρει τα πάνω της με τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες, εκεί ήρθε η ήττα με το «βαρύ» 0-3 από την Λάτσιο εντός έδρας. Κατώτερη των περιστάσεων, έβγαλε όλα τα προβλήματα στην άμυνα ξανά και βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 19′. Δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 42′ έγινε και το 0-2. Δεν είχε τρόπο να αντισταθεί και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 62′. Πρέπει να ανασυγκροτηθεί άμεσα, διότι έχει μπροστά της ένα πολύ κρίσιμο ματς για την παραμονή με την Σπέτσια. Είναι στο +3 από τα… κόκκινα και χρειάζεται αποτέλεσμα. Στα πέντε τελευταία εκτός έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μια νίκη. Έχει δείξει μεγάλη βελτίωση τελευταία, αν εξαιρεθεί το ματς με την Λάτσιο.

Σπέτσια – Κάλιαρι (16:00): H Σπέτσια πάει από το κακό στο χειρότερο και έχει μπροστά της κρίσιμο ματς. H Κάλιαρι έκανε ήττα – πισωγύρισμα, αλλά έχει δείξει μεγάλη βελτίωση. Είναι ντέρμπι παραμονής, αλλά το μομέντουμ είναι προς τα δεξιά. Πάμε στοίχημα με το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.05 (Stoiximan).

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ (16:30): Συνεχίζει το αήττητο σερί της η Φράιμπουργκ, η οποία φιλοδοξεί να κερδίσει φέτος ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Συνεχίζει να ονειρεύεται και την κατάκτηση ενός τίτλου, αφού στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέκλεισε την Μπόχουμ και στους «4» θα παίξει με το Αμβούργο για μια θέση στον μεγάλο τελικό. Σε μια καταπληκτική σεζόν έτσι όπως εξελίσσεται, με τη Φράιμπουργκ να φιγουράρει μέσα στην εξάδα και να απέχει μόλις δύο βαθμούς από την τετράδα, που οδηγεί στο Champions League.

Στηριζόμενη κυρίως στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της. Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 27 γκολ παθητικό. Κατάφερε στο τελευταίο της παιχνίδι να σταματήσει τη Λειψία, παίρνοντας 1-1 εκτός έδρας. Σε ένα ματς που η Φράιμπουργκ προηγήθηκε στο φινάλε του πρώτου μέρους με ένα υπέροχο γκολ του Ντεμίροβιτς, κρατούσε τη νίκη μέχρι το 90’, αλλά εκεί ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ ο Ανχελίνιο και έσωσε την ισοπαλία για τη Λειψία.

Φράιμπουργκ – Βόλφσμπουργκ (16:30): Σπουδαία ήταν η νίκη της Βόλσφσμπουργκ στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τις χαμηλές θέσεις. Τα κατάφερε με το 1-0 απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου και πλέον είναι στο συν οχτώ από τη 16η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Ένα αυτογκόλ του Αβονίγι στο 24’ στάθηκε αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στη Βόλφσμπουργκ, η οποία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της έχει ηττηθεί μία φορά. Από τη Χοφενχάιμ. Κι έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Σταθερή η Φράιμπουργκ, με εξαιρετική αμυντική γραμμή και πολύ… κυνική στα παιχνίδια της. Έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε μια Βόλφσμπουργκ που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα μέσα στη χρονιά. Πολύ μεγάλο και το κίνητρο των γηπεδούχων, μεγάλη και η απόδοσή τους. Θα πάμε στοίχημα με τον «άσο» που τον συναντάμε στο 2.15 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ