Δυάδα για ταμείο Παρασκευής

Δυάδα για ταμείο Παρασκευής

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Αγγλία και Γερμανία.

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ (21:30): Λένε πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι σημαντικό να μην χάνεις. Και αυτό έκανε η Στουτγκάρδη στο ντέρμπι παραμονής με την Αρμίνια στο Μπίλεφελντ. Η ομάδα του ΠελεγκρίνοΜαταράτσο έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας (1-1) και παρέμεινε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με 27β., αφήνοντας την αντίπαλό της από κάτω στους 26. Προφανώς και δεν έχει κριθεί τίποτε, αλλά σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν δείχνει καλά δείγματα, καθώς «τρέχει» αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ (21:30): Από μεγάλη «σφαλιάρα» και μάλιστα στο «SignalIdunaPark» προέρχεται η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια προερχόταν από αήττητο σερί έξι αγώνων (3-3-0) και προσπαθούσε να μείνει το κυνήγι του τίτλου, αλλά ήρθε η Λειψία να της ρίξει μια ξεγυρισμένη τεσσάρα (1-4) και να της «κόψει τα φτερά». Η ομάδα του Μάρκο Ρόζε παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και δικαίως γνώρισε την ήττα-διασυρμό. Έξι στροφές πριν το φινάλε βρίσκεται στο -9 από την κορυφή έχοντας (57β. έναντι 66β. της Μπάγερν Μονάχου. Όμως, οι Βαυαροί κινδυνεύουν να χάσουν στα χαρτιά το τελευταίο ματς με τη Φράιμπουργκ, καθώς έπαιξαν με 12 παίκτες για μερικά δευτερόλεπτα. Σε τέτοια περίπτωση, η διαφορά θα πάει στους 6.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ (21:30): Δεν λείπουν τα προβλήματα για τους Σουηβούς. Νέες απουσίες ο στόπερ Άντον λόγω τιμωρίας και ο μέσος Κάλαϊτζιτς λόγω κορωνοϊού. Εκτός πλάνων παραμένου οι χαφ Αχαμαντά και Ναρτέι, οι μεσοεπιθετικοί Ντιντάβι και Σιλάς και ο επιθετικός Σανκό. Χωρίς νεότερα προβλήματα ταξίδεψαν οι Βεστφαλοί. Εκτός πλάνων παραμένουν οι δεξιοί μπακΜενιέ και Πάσλακ, οι αριστεροί μπακΣμέλτσερ και Σουλτς, αλλά και ο επιθετικός Τίγκεζ.

Τα πάντα εξαρτώνται από τις… ορέξεις της Ντόρτμουντ. Αν μπει συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της, θα πάρει αυτό που θέλει στη «Mercedes-Benz Arena», όπως κάνει συνήθως, παρά την καλή τωρινή κατάσταση της Στουτγκάρδης. Κι αυτό μεταφράζεται σε 7 νίκες στις τελευταίες 10 επισκέψεις της. Η τιμή του διπλού είναι εξαιρετική και θα το τιμήσω στο στοίχημα μου. Αν κάποιος θέλει να ανεβάσει την απόδοση, μπορεί να κάνει έναν συνδυασμό με κόρνερ. Πάμε στοίχημα με «2» στο 1.82 (Stoiximan) ή εναλλακτικά με «2 και Over 3,5 κόρνερ της Ντόρτμουντ» στο 2.27 (Stoiximan).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Νιούκαστλ – Γουλβς (22:00): Το εξαιρετικό σερί που είχε κάνει από τα τέλη Ιανουαρίου έως και τα τέλη Μαρτίου είναι αυτό που… γλιτώνει τη Νιούκαστλ. Εκεί που έκανε έξι νίκες και μια ισοπαλία σε εφτά συνεχόμενα παιχνίδια. Πήρε 19 βαθμούς και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Όμως τα τελευταία αποτελέσματα δεν την εξασφαλίζουν. Τρεις σερί ήττες από Τσέλσι (1-0), Έβερτον (1-0) και Τότεναμ (5-1), όλες μακριά από την έδρα της. Για να τη βάλουν και πάλι σε κάποιου είδους πίεση, παρά το συν εφτά που έχει από την Μπέρνλι.

Στο τελευταίο της παιχνίδι, αυτό απέναντι στην Τότεναμ, κατάφερε να προηγηθεί στο 39’, αλλά ισοφαρίστηκε στο 43’ και το δεύτερο μέρος ήταν εφιαλτικό. Δέχτηκε τέσσερα γκολ, έχασε με 5-1 και φάνηκε σαν να έκανε… λάθος που προηγήθηκε. Μια νίκη πάντως απέναντι στη Γουλβς επί της ουσίας θα τελειώσει την υπόθεση παραμονής, αν δεν προκύψει κάποια έκπληξη μεγατόνων.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Νιούκαστλ – Γουλβς (22:00): Μεγάλη νίκη που τη διατηρεί ζωντανή στη μάχη της κατάκτησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου πήρε η Γουλβς. Επικράτησε με 2-1 της Άστον Βίλα στο Γούλβερχαμπτον, σε ένα ματς που προηγήθηκε μόλις στο 7’, στο 36’ έκανε το 2-0, με τον Γουότκινς να μειώνει στο τελικό 2-1 στο 86’ με πέναλτι. Η Γουλβς έχει τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια της και βρίσκεται στο -2 από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Έχει μπροστά της παιχνίδια που μπορεί να πάρει και να βρεθεί μέσα στην εξάδα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δύσκολο παιχνίδι για να πάμε σε κάποιο αποτέλεσμα. Θέλουν και οι δύο ομάδες τη νίκη, αλλά αν δουν και δεν τους… βγαίνει δεν θα πουν όχι στον βαθμό. Προτιμώ να ρισκάρω με τα γκολ, με δεδομένο και την καλή απόδοση που συναντάμε τα συγκεκριμένα σημεία. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal στο Νιούκαστλ σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ