Θα σκοράρουν στο 2.00

Θα σκοράρουν στο 2.00

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από το ChampionsLeague.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Έγινε πολύ μεγάλη κουβέντα μετά το πρώτο παιχνίδι για το… πούλμαν του Ντιέγκο Σιμεόνε στο «Έτιχαντ». Γι’ αυτό το 5-5-0 που έως ένα σημείο ήταν αποτελεσματικό σε αυτό που ήθελε ο Αργεντινός προπονητής. Να κρατήσει, δηλαδή, το «μηδέν» στην άμυνά του, να μη φύγει ηττημένος. Μια κάθετη του Φόντεν και το πλασέ του Ντε Μπρόινε έλυσαν τον γρίφο για τη Σίτι, η οποία αν μη τι άλλο αξίζει να προκριθεί. Δεν έχουν σχέση οι δύο ομάδες. Δεν έχει σχέση το ποδόσφαιρο που πρεσβεύουν.

Ως… απάντηση στον Σιμεόνε ήρθε φυσικά το ποδόσφαιρο του Κλοπ, που χωρίς να στήσει πούλμαν πήρε ισοπαλία με 2-2 λίγες μέρες μετά. Θα πει κανείς δεν είναι το ίδιο οι δύο ομάδες και σωστά. Αλλά εδώ μιλάμε για… καταστροφή του ποδοσφαίρου από πλευράς Ατλέτικο. Παρ’ όλα αυτά, κατά κάποιον τρόπο, αυτό το 1-0 αφήνει ελπίδες στους Μαδριλένους για τη ρεβάνς στο σπίτι τους. Μόνο που τούτη τη φορά θα χρειαστεί να… παίξουν κι αυτοί. Να βρουν γκολ. Ένα για την παράταση, δύο (χωρίς να δεχτούν) για την πρόκριση.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Δύσκολο να συμβεί. Αν η Σίτι βρει χώρους, μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Και αυτό το 1-0 που βρήκε στο πρώτο ματς της επιτρέπει να πάει για να κάνει τη διαχείριση που χρειάζεται, για να πάει το παιχνίδι εκεί που το θέλει. Σε μια περίοδο που το ένα μεγάλο ματς διαδέχεται το άλλο για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ατλέτικο Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, ξανά Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η μεσοεπιθετική ποιότητα της Ατλέτικο έχει «χαθεί» πολλές φορές από τις εμμονές του Σιμεόνε. Εμμονές για άμυνα, για κατενάτσιο. Όμως εδώ θα πρέπει η Ατλέτικο να δημιουργήσει, να φτιάξει ευκαιρίες, να παλέψει για την ανατροπή. Θεωρώ πως η Σίτι θα προκριθεί, αλλά σε ένα ματς διαφορετικό από το προηγούμενο. Οι Μαδριλένοι θα επιχειρήσουν να βρουν γκολ, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.90 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λίβερπουλ – Μπενφίκα (22:00): Το τελικό 3-1 υπέρ της Λίβερπουλ στο πρώτο ματς στην Πορτογαλία δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε σκέψη όσον αφορά την πρόκριση. Εξασφαλισμένη είναι η ομάδα του Κλοπ, η οποία έκανε… περίπατο στη Λισσαβόνα. Και αν δεν είχε απέναντί της τον εκπληκτικό Βλαχοδήμο, το σκορ θα «έγραφε» περισσότερα. Σε μια σειρά πολύ απαιτητικών αγώνων, η Λίβερπουλ τα έχει καταφέρει περίφημα έως τώρα.

Νίκη πρόκριση στην Πορτογαλία, ισοπαλία με τη Σίτι που τη διατηρεί στο -1, άρα μέσα στο κόλπο του τίτλου. Έχει μπροστά της τον ημιτελικό Κυπέλλου και πάλι με τη Σίτι και φυσικά σπουδαία ματς στο πρωτάθλημα. Ένα πρόγραμμα… φωτιά για μια ομάδα που εντυπωσιάζει. Καλό είναι για εκείνη το γεγονός πως έχει… ξεμπερδέψει απέναντι στην Μπενφίκα και δεν έχει και αυτό το άγχος. Την πίεση του «πρέπει».

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Λίβερπουλ – Μπενφίκα (22:00): Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει και πάλι όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή τιμωρίες, ίσως να δούμε κάποιο rotation από τη στιγμή που η πρόκριση σχεδόν έχει κριθεί. Ίσως επιστρέψουν δηλαδή οι Φιρμίνο και Ντίας αντί των Ζότα και Μανέ, ώστε να πάρουν ανάσες οι δύο τελευταίοι εν όψει του ντέρμπι με τη Σίτι για το Κύπελλο. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και η Μπενφίκα, η οποία έχει τη γνωστή απουσία του Βερίσιμο που έχει κάνει χειρουργείο στους χιαστούς. Επιστρέφει ο Βερτόνγκεν που θα παίξει στην άμυνα μαζί με τον Οταμέντι.

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Χαμηλά οι αποδόσεις τόσο στο αποτέλεσμα, όσο και στα γκολ. Για παράδειγμα, μια καλή επιλογή είναι το νίκη Λίβερπουλ και Over 2,5 γκολ, αλλά δεν ξεπερνά το 1.65. Μόνο σε παρολί θα μπορούσαμε να το βάλουμε. Θα πάρουμε το ρίσκο περιμένοντας ανάλογο ματς με το πρώτο, δηλαδή να φτάσει πάνω από τα τρία γκολ συνολικά. Πάμε στοίχημα με Over 3,5 γκολ σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ